Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -5

• 77 085
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
От известно време заглеждам един течен Ариел в Кауфланд, 50 и няколко перални. Досега не бях особено навит, защото не бях забелязал, че е немски. Днес го разгледах по-добре. Надписите са на немски, има си бележка с превод и отзад си пише P & G Deutschland. Струва 24 лв и някакви стотинки. Според вас добре ли е като цена. За качеството, предполагам, че е добро или?

енито, знам, че е коментирано и преди това, но би ли споделила от кои магазини паралелен внос в Пловдив си доволна? Може да са се появили нови, за които не е ставало въпрос досега. По-специално ме интересува къде може да се намерят немски стоки? Как са нещата в онзи до Душо Хаджидеков? Не съм ходил от лятото. В Кичука открих няколко магазина, но продават главно италиански и белгийски неща. Не са нещо особено. Ако някой го интересува, да се обади, ще пиша по-конкретно къде се намират.

# 526
енито, знам, че е коментирано и преди това, но би ли споделила от кои магазини паралелен внос в Пловдив си доволна? Може да са се появили нови, за които не е ставало въпрос досега. По-специално ме интересува къде може да се намерят немски стоки? Как са нещата в онзи до Душо Хаджидеков? Не съм ходил от лятото. В Кичука открих няколко магазина, но продават главно италиански и белгийски неща. Не са нещо особено. Ако някой го интересува, да се обади, ще пиша по-конкретно къде се намират.

aз и преди коментирах - няма по магазинчетата немски стоки. Това до Душето само поддържа, но горе-долу половината гелове и прахове са немски. Проблема там е, че получавали стока веднъж в месеца и постепенно свършават. Като мина все нещо няма. Нови магазинчета няма. До него се е преместило онова със стоки на Сано и за някои може да е удобно да са едни до друг, но за мен не е ценно, защото аз Сано не ползвам. Иначе закриха точно 4 магазинчета. Две с италианска стока. Едното в Кючука до кино Тракия, другото в пряка на В.Априлов. Още едно в Кючука и едно до малкия гигант. Явно не върви работата им.

# 527
Благодаря за информацията.  Simple Smile  И на мен преди известно време ми направи впечатление, че това до Марса (бившето кино Тракия) е празно. Явно хората не купуват много, а може и цените да идват високи и бизнесът им да не върви. И на мен напоследък не ми се занимава да обикалям и купувам от големите магазини, хем знам че нещата вътре са за третия свят, така де... като за нас имам предвид.  Laughing Последен въпрос - в това до Енергото на центъра има ли немски продукти, по-специално Ariel или Persil, или някое Weisser Reise евентуално?

# 528
  • Пловдив

aз и преди коментирах - няма по магазинчетата немски стоки. Това до Душето само поддържа, но горе-долу половината гелове и прахове са немски. Проблема там е, че получавали стока веднъж в месеца и постепенно свършават. Като мина все нещо няма. Нови магазинчета няма. До него се е преместило онова със стоки на Сано и за някои може да е удобно да са едни до друг, но за мен не е ценно, защото аз Сано не ползвам. Иначе закриха точно 4 магазинчета. Две с италианска стока. Едното в Кючука до кино Тракия, другото в пряка на В.Априлов. Още едно в Кючука и едно до малкия гигант. Явно не върви работата им.

Записвам се и аз в темата ви. енито, италианския Dash, за който си писала по-напред от къде го вземаш? Колко литри и на каква цена.  В магазина на Sano мисля, че продават и Dash, но не съм гледала какъв внос е и каква цена.

# 529
Argent , има едно магазинче и в Кършияка-с/у църквата Св. Иван Рилски-там имаше течен weisser riese за бяло , друго немско нямаше, останалите бяха италиянски, испански и английски.
На Заимов има също магазин за паралелен внос- там видях немски Ариел за бяло-55 пранета за 25 лв- единствена туба, но не знам колко е в срок.

# 530
Благодаря за информацията.  Simple Smile  И на мен преди известно време ми направи впечатление, че това до Марса (бившето кино Тракия) е празно. Явно хората не купуват много, а може и цените да идват високи и бизнесът им да не върви. И на мен напоследък не ми се занимава да обикалям и купувам от големите магазини, хем знам че нещата вътре са за третия свят, така де... като за нас имам предвид.  Laughing Последен въпрос - в това до Енергото на центъра има ли немски продукти, по-специално Ariel или Persil, или някое Weisser Reise евентуално?

До Енергото има и паралелен внос и нещата от редовния. Преди две седмици минах, но немски не видях. Там не бях идеалния клиент, щото им се сопнах за един отлят омекотител, върнах им го. Но мацката вече е сменена и ми дават всичко да разглеждам Mr. Green По-надолу срещу дома на младоженците е по-слабо зареден.

Записвам се и аз в темата ви. енито, италианския Dash, за който си писала по-напред от къде го вземаш? Колко литри и на каква цена.  В магазина на Sano мисля, че продават и Dash, но не съм гледала какъв внос е и каква цена.

Аз само веднъж пробвах италиански Даш. До Душето е 12 лева и нещо, 3 литра, 25 дози. Мирише силно, пере сравнително добре. От Саното не взимам. Не знам дали в Израел е Даш или Ариел. Май нямат там Даш. Специалистите да кажат, моля.

# 531
От известно време заглеждам един течен Ариел в Кауфланд, 50 и няколко перални. Досега не бях особено навит, защото не бях забелязал, че е немски. Днес го разгледах по-добре. Надписите са на немски, има си бележка с превод и отзад си пише P & G Deutschland. Струва 24 лв и някакви стотинки. Според вас добре ли е като цена. За качеството, предполагам, че е добро или?
Цитат

И аз се интервсувам дали този Ариел в Карфура си струва. Имаше за бяло и цветно пране и пишеше, че е икономичен.
Ако откриете магазин с немски прахове  в Пловдив, моля пишете ми на лични за да не изпусна случайно инфото.   bouquet
 А относно ски екипировката и не специализираните прахове не се притеснявайте толкова. Винаги съм карала със специализирани екипи и съм ги прала с какъвто прах имам. Няма никакъв проблем с екипите. Както за ски както и с тези само за дъжд(тънки със специално покритие).

# 532
Купих си Ариел Ексел Актилифт за цветно, от Борн. Ариел-ът ми е фаворит от години, допреди да открия Корал-а. Та, сега рекох да сменя малко и да пробвам немското качество. Е, няма такава силна миризма! Ужас!

Ето  това  е -  въпрос  на вкус , аз  пък  харесвам  действието му  срещу петна  и  синия  и  траен  аромат   дори  след  изсъхване  на   дрехите.

И на мен страшно ми харесва този Ариел.Освен миризмата му и цветовете стават много наситени,когато са прани с него

# 533
  • Варна
Днес в СВА до нас видях някакъв Корал на капсули и беше с надписи на немски. Видя ми се доста странно , тъй като не съм виждал до сега такъв, но нямах време да го огледам по-подробно, може би утре. Реших да разгледам немският сайт на Корал, за да видя дали го има там. Но нищо подобно нямаше. В Гугъл намерих само една картинка, която е подобна.
Знае ли някой нещо по този въпрос?

# 534
Искам да споделя опит.Купих това http://www.perwoll.de/sortiment/perwoll-sport-funktionstextilien.html  за да изпера ски екипировката на детето.Като цяло екипа беше чист, защото там където са били на ски е имало много сняг и съответно нямаше почти никакви петна по него.Обаче когато два пъти го облякохме в София за да се пързаляме с шейната и събрахме доста кал, защото снега тук е малко - този препарат не върши никаква работа /при пране на 40 градуса/.Изпрах го с Ариел Актилифт за цветно на прах и този Ариел за петна в тъмносините кутии много, много по-качествено.

Няколко страници по назад питах и получих много адекватни съвети ( Благодаря, отново Wink) точно за прането на ски екипировка. Накратко -  аз използвах   този препарат  за  ски екипите и термо бельото, като спазвах стриктно указанията на етикетите на дрехите. При мен имаше петна там където сме се допирали до мръсните калници на колата, но всичко се изпра без проблем.

Използвах го също така за пране на един екип на съпруга ми за мотокрос. На якето беше указана температура от 20 градуса  Shocked, но и това спазих. Панталона, обаче, беше сериозно изкалян и никога нямаше да се изпере, ако не го бях подложила под душа (като едновременно с това бълвах наум купища цветисти изрази по адрес на спортиста, без да се повтарям в продължение на 30 мин) и не бях свалила основните наслоявания.

# 535
  • София
Няколко страници по назад питах и получих много адекватни съвети ( Благодаря, отново Wink) точно за прането на ски екипировка. Накратко -  аз използвах  този препарат  за  ски екипите и термо бельото, като спазвах стриктно указанията на етикетите на дрехите. При мен имаше петна там където сме се допирали до мръсните калници на колата, но всичко се изпра без проблем.

Използвах го също така за пране на един екип на съпруга ми за мотокрос. На якето беше указана температура от 20 градуса  Shocked, но и това спазих. Панталона, обаче, беше сериозно изкалян и никога нямаше да се изпере, ако не го бях подложила под душа (като едновременно с това бълвах наум купища цветисти изрази по адрес на спортиста, без да се повтарям в продължение на 30 мин) и не бях свалила основните наслоявания.
Исках да ви споделя опит от употребата на Перлол спорт.Аз също предварително измих калта на душа.Екипът на детето според етикета се пере на 40 градуса, така че и това съм спазила.Всъщност като се сетя вече трета година пера ски екипи и преди не съм ползвала специализирани препарати и винаги съм имала успех Peace
След това си направих труда да потърся инфо на английски език, тъй като не зная немски и този препарат е предназначен за съвсем друг вид спортна екипировка и материя.

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 13:31 от veka

# 536
Днес в СВА до нас видях някакъв Корал на капсули и беше с надписи на немски. Видя ми се доста странно , тъй като не съм виждал до сега такъв, но нямах време да го огледам по-подробно, може би утре. Реших да разгледам немският сайт на Корал, за да видя дали го има там. Но нищо подобно нямаше. В Гугъл намерих само една картинка, която е подобна.
Знае ли някой нещо по този въпрос?

Този  не е  немски  със  сигурност -  може  да е  от  белгийските   бози.

# 537
  • София
Питах в другата тема, но тя по-бавничко върви. Някой ще може ли да се включи с коментар по

Този прах за пране дали ще пере http://angel-baby.eu/babyshop/index.php?page=shop.product_detail … art&Itemid=64 нещо друго освен дрешки на новородено?

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 17:19 от maminko

# 538
Някой използвал ли е този препарат и какво му е мнението за него?

# 539
Сигурно сте коментирали, но за заплесите като мен - свестен ли е Persil в DM? Има промоция в момента, която изглежда изгодна.

Общи условия

Активация на акаунт