Гърция-27

• 66 204
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
  • загубено
АБсолютно
чак не ми се вярва ама какво знам аз
 Peace

Всичко има поне тук.
Магазините са заредени.
Не е имало липси на нищо.
Виж пари няма,може би за това ходят на пазар в Бг,ако им е по евтино.

# 271
Всичко има, разбира се, по магазините. Просто доходите на населението като цяло намаляха, нищо повече. И въпреки всичко в някои сектори на икономика не са все още достатъчно намалени.
Криза, криза, всичко си е по старо му, целта е Гърция да не е държава с висок стандарт и високи доходи, а точно обратното и така като гледам се цели изравняване на стандарта с този на съседните й държави, тъй като знаете България, Румъния, Гърция, Сърбия са врати към изтока.....
Иначе що се отнася до работа - зависи кой за каква работа говори - аз като се замисля потока и нивото на емигранти в Гърция какво е......До сега едни с добра професия не съм чула да иска и има желание да емигрира в Гърция, тъй като са му предложили работа от добра и престижна компания, както да речем ще ти предложат от Франция, Германия, Англия, Австрия, Белгия и т.н.

# 272
Честито на всички мами, които очакват своите бъдещи бебенца - бъдете вие и вашите семейства здрави и много щастливи....  bouquet

# 273
Здравейте дами......  bouquet  bouquet
Deji,много съжалявам за затруднението ви.Ако попадна на нещо-обещавам да те информирам,било тук,било на лични........
Момичета,знаете ли как мога да легализирам гръцката си магистратура..?Има ли завършили тук?
В смисъл-същата процедура като с българската ли?Копие с печат със сигурност.ама от къде?От министерството или печата от университета,валиден за чужбина?
За стоките,и в суперите в квартала-има всичко,/даже и в срок на годност/..и малко понадути цени/поне така ми изглеждат от мин.седмица.......
Hawaii Island-аз още като дойдох 2009,се чудех защо няма никъде обяви да речем за архитекти,инжинери,лекари/тея три престижни ми хрумват в момента/...последно срещам за програмист..и то рядко.....Та,така де...... newsm78

# 274
Момичета,днес ако не греша празнува Teopr....Да ни е жива и здрава..много щасти и здраве и Стела много да я слушка......... newsm59 newsm59 newsm59

# 275
Точно за това говоря - обявите са само за чистачки, гледачки, сервитьорки, дюнерджии и подобни. Което какво говори за страната като цяло - тотално ниско ниво на емигрантите, фалшив висок стандарт и ето ти резултата - обедняване на населението и то с много бързи темпове.

А докато, ако се направи сравнение с Германия и Франция, които в последно време имат отношения с Гърция - какво е нивото на емиграция и в кои сфери на икономиката се търсят кадри - Германия, Швейцария, Франция търсят изключително много лекари и,  зъболекари, дори всяка година представители от  болниците им идват на интервюта в медицинските университети и направо си "крадат" така да се каже образовани кадри, които какво ще направят - само и единствено добър принос за държавата.  

А горката Гърция, как да съживи икономиката си - с пакистанеца, общия работник - албанеца или бабата от българия, която горката едвам, едвам крета.

Много жалко, Гърция, ако не си навлезнал в житието и битието, изглежда една чудесна слънчева и безгрижна страна, в която можеш да се забавляваш до безкрай, да ядеш хубава храна, да се препичаш и радваш на страхотното море, острови и слънце......но както се казва в една поговорка "на глед като тиква на плет". В сърцевината си не е това, което виждаме от прекарана една ваканция......

# 276
Честит Рожден ден Teopr! Жива, здрава и много щастлива!!!![/size][/color]

# 277
  • Гърция
Благодаря, момичета!

Леко бременеене на чакащите Hug!

# 278
  • загубено
Тео,честит празник!
Жива и здрава Hug

# 279
Честит Рожден Ден Тео!   bouquet
Много здраве,любов,късмет и лека криза!  Grinning  Hug

# 280
Hawaii Island-аз още като дойдох 2009,се чудех защо няма никъде обяви да речем за архитекти,инжинери,лекари/тея три престижни ми хрумват в момента/...последно срещам за програмист..и то рядко.....Та,така де...... newsm78

българската димплома, печат от министерството на образованието (един вид удостоверение, че въпросното учебно заведение съществува и е легално), после в министерството на външните работи за апостил.
превод.

Момичета, имате ли представа въобще каква е процедурата в Гърция, за да може един лекар например, да си извади άδεια ασκήσεως επαγγελματος?

# 281
Айез Седай,това за гръцката диплома в Бг,ли?
Аз магистратурата от тук искам в БГ да легализирам...

А иначе това ще ти свърши ли работа като информация..?
http://www.evrytania.gr/el/%CE%95%CE%9A%CE%94%CE%9F%CE%A3%CE%97% … /374/Default.aspx

# 282

май не сме се разбрали взаимно... Flutter
това, което пиша е процедурния ред за димлома от БГ и признаване тук, в Гърция.

# 283

май не сме се разбрали взаимно... Flutter
това, което пиша е процедурния ред за димлома от БГ и признаване тук, в Гърция.

Ами така,като не обясних и аз правилно....но предполагам същото важи и за тази от тук...проблем ни е само тичането по инситуции,а един телефон няма кой да вдигне тези дни.....
Благодаря все пак и се надявам,да съм била полезна с линка за изваждането на лиценз....
Целувки

# 284
Има ли мами живеещи в Солун?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт