Кюретаж и забременяване след това - 25

• 24 221
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Бандитки, моля ви за малко помощ на кой ден от МЦ трябва да пусна хормоните FT4 , TSH, LH, FSH?
Oт прочетеното в нет-а, не виждам смисъл да пускам Пролактин и Естрадиол, но може и да греша, кои хормони сте пускали вие, за да знам какви да пускам аз и на кои дни?

Благодаря много !  Simple Smile

# 346
Антонели, за хормоните на щитовидната няма значение. За репродуктивните - не е вярно, че няма смисъл да пускаш пролактин и естрадиол. Това са много важни хормони и например от висок пролактин се прави спонтанен аборт... Тези хормони се пускат на 3 ден от М, само прогестерона е на 7 ден след доказана поне с тестове О. Има тема за хормоните, там е най-добре да си зададеш въпросите, защото там би получила по-компетентни отговори.  Peace

# 347
Антонели, аз пусках хормоните на 3-5 ден от цикъла, това което си спомням е че по принцип за пролактина казват че няма значение на кой ден ще се пусне, но доки е на коренно различно мнение- трябва да се пусне по време на цикъл, все пак се консултирай Peace

Тони ooooh! аз съм много зле, явно съм заслепена Shocked въобще не предполагах че има работодатели които осигуряват под МОД Shocked но да не отварям темата Blush

Зу, не мисли за майчинството- мисли си за бебенцето, норматива се мени ден през ден така че сметките винаги излизат криви Hug

Стелииииииииииии, боже като прочетох Кандидат мама и викам това трябва да е само нашето Стели Hug Hug Hug Hug Hug аз в момента мога да ти кажа че няма по- силна подкрепа от тази в нашата темичка!!!!! бъди сигурна че всичко ще е наред Hug Hug Hug Hug Hug

Шарки, съжалявам че се записваш при нас...

Кас, хайде не остана да се похвалиш Hug

аз днес бях на преглед Laughing човекО си е там и е 8.6мм, демек доки казва 7г.с., Ваче правилно каза че расте с часове така хубаво се видя Crazy иначе и на доки ехо-то има зуум та му се порадвах Embarassed има пулсации, което беше достатъчно да си отдъхнем на този етап и общо взето след 2 седмици съм пак на преглед, като до тогава ще продължавам да пия утрогестан, не да го слагам и но-шпа. От вчера насам обаче не спира да ми се гади а като стигна до 00 пак разстройство Sick шантава работа...ако се влоши, док каза ще предпише нещо, взех си чай от шипки- моля ви кажете ми че съм го улучила Mr. Green

сега вече мисля да се понаспя като хората и да пусна една прахосмукачка..с моя фън шуй вярвам че докато се бебеправи не се чисти под леглото, защото бебо си търси духа Crazy

Антонели, по повод на суеверията- аз не исках на никой да казвам категорично, поне докато не ми проличи hahaha обаче ей на- съдба, аз и да не кажа на родата, те ще се досетят, та...като ти е писано нали знаеш Wink

май това от мен...много писане падна Crazy стискайте палците още... Praynig Praynig

# 348
 Party Браво, тедд! Я гледай какви хубави вести ни донесе  Flutter
Пожелавам ти една лека и успешна бременност с пухкаво, здраво бебе на края.

# 349
Party Браво, тедд! Я гледай какви хубави вести ни донесе  Flutter
Пожелавам ти една лека и успешна бременност с пухкаво, здраво бебе на края.

нали, дано дано Flutter отивам да правя компания на мъжо, той бърза вече да приключи ремонта че да мога да си готвя каквото ми се яде, не да търчи до магазина hahaha

# 350
Аууууууууууууу, щастлива съм! Теди, ето това чакам цял ден, миличка!!!! Сърчице, растеж, какво му трябва на човек! Ще го раждаме това бебе и това си е!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Много, много, много се радвам, не мога да ти опиша колко Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug Не ставам от палците за нищо на света, и така до край, докато не ми изревеш от щастие тук, че си родила!!! Hug

Аз говорих с моите работодатели, от другата седмица ми изравняват заплатата с осигурителния доход, така че пак успях да спася положението, колкото можеше. Вече не го мисля  Mr. Green

Теди, нашата спалня не позволява да се чисти под нея..плътно до пода е  smile3534

Айде, оставям ви засега!

П.П. Малеее, много се зарадвах  Laughing

# 351
Намерих нет колкото да кажа УРАААААА за TEDD:*

# 352
Теддддддддддд Simple Smile   newsm44 АМа нали ти каза като е писано, ще го бъде, няма къде да отиде, чак сега имам възможност да отговоря след като прочетох поста ти ! Стискам ти палци до термин и след термин да си ШЕСТ  !!!Все с такива новини да пристигаш тук - ти си ни един от големите стимули тук !!!!!!!!!  Hug Hug Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug

Зу, чудесно, а като забременееш могат да ти я вдигнат още, за да се увеличи майчинството, важното е, че реши проблема..

Тони - не казваш нищо за теб  Hug

Намерих добър ендокринолог в Русе, много съм доволна, само да ме зарадва като отида  да пускаме каквото е необходимо Simple Smile Лека по-лека ще си махна от главата изследванията.

Каролка ти си като мажоретките с това включване   newsm18 newsm18 newsm18

# 353
  • Пловдив
Antonelly, Зузи ти е казала на кой ден какво се прави. Аз лично пусках почти всички възможни хормони по настояване на моя док  Peace.

tedd, много ама много се радвам, момиче  newsm44 newsm44 newsm44 Наистина когато животът ни взима нещо с едната ръка, с другата ръка ни дава  Hug Нека човечо се развие добре и да ни пишеш хубави туптящи новини след две седмици  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

zuzi_79, те хубаво ще ти я изравнят, но като дойде време за майчинство нали се взима 18 месеца назад и мисля, че пак ще си се отрази  ooooh! Май освен за болничните и за майчинството има същата уловка, за която Тони спомена.

# 354
Антонел то си е пофта нет в автобуса. Влизм,чета за тед,как да замълча? Аз хормоните ги пускм в понеделник-трети ден от цикъла. Я кажи за този лекар инфо Simple Smile

# 355
tedd браво много се радвам  newsm44 newsm44 newsm44 направо такива хубави новини ми повдигат настроението.
Аз също да се похваля днес ходих на контролен преглед след кюртажа , доктора каза че всичко е наред и ми назначи следните изследвания:
Прогестерон на 21 ден от процедурата
Генетични в Гени ще прикача линк с информация за цените на генетичните изследвания от една брошура за да могат всички които ги интересуват да се осведомят

ЦЕНИ В ГЕНИКА ВЗЕТИ ОТ БРОШУРА - http://klqsh.snimka.bg/other/genika-ceni.636565.25691759

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 18:52 от klqsh

# 356
  • Варна
Тед, браво, миличка! Много се радвам за хубавите новини около теб е бебо! Hug Hug Hug

Тони - не казваш нищо за теб  Hug

Ами какво да кажа, има още 2-3 дни до М. Стискайте палци да не се появи до следващата Коледа. Praynig Praynig Praynig Радвам се, че си намерила добър ендокринолог и дано и резултатите на изследванията да ок. Praynig Praynig Praynig

klqsh, браво за хубавите новини от прегледа! Hug Hug Hug

# 357
Дони, да миличка, ще се отрази, но поне успях да спася половината от месеците долу-горе..Общо взето при старото положение щях да вземам по 7-8 лв на ден, а така ще вземам 13-15, което си е нещо.  Peace Няма да ви кажа кво се случи на счети днес  hahaha

# 358
  • до едно тепе
Извинявам се,че нахлувам така в темата,но видях,че Мечкони е писала тук и да се самоцитирам Mr. Green
Щъркелова новинааааа: Днес Мечкони стана горда мама на Радостин

# 359
Ауууууууу каква новина!!!!!!

Честита радост на мама Мечкони  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet да е жив и здрав и много да ги слушка Hug Hug Hug Hug

Благодаря момичета за пожеланията, аз държа да повлека крак и скоро всички да сте smile3513 тъй че...ей сега Тони чакаме, после останалите декемврийки.... Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт