Гласуване за Банда на годината 2011

• 33 233
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Имам 2 свободни гласа  Hug
Да видим кой ще ме спечели  Rolling Eyes

# 211
Ама с трите гласа ли? Единият е ясен и затова питам Hug
Имам 2 свободни гласа  Hug
Да видим кой ще ме спечели  Rolling Eyes
Е, някой изтънчен, но строг британски мъж ще да е

# 212
Е, хайде, гласувах    Laughing

# 213
  • София
Е, хайде, гласувах    Laughing

И мижка обича Лондон, казвам го на интересуващите се, да си водят записки, не после да минат с едно "тенк ю" Mr. Green

# 214
Чартър ще организираме Mr. Green

на обичащите котки пък обещаваме по един британски късокосмест 

Не сме ли най-добрите, а? Я си представете коте омазано в лак...ми не става Wink

П.С. Мили мои, лакоманиачки! Винаги ще останете в сърцето ми като първата тема, в която ме посрещнаха искрено и радушно, където загубих половината си живот миналата година Laughing Винаги съм готова да си менкаме, нали знаете Hug

# 215
Фен съм и на британките.
Valandin, ще менкаме ли? Hug

# 216
За мен британска котка, моля  Peace
Ураааа  Joy

# 217
  • София
Избързах с моята, вече си имам, но ще ползвам чартъра. Laughing

# 218
Гласувах, засега нямаме конкуренция.  Mr. Green

# 219
Господи, наистина ли си имате британки?! Аз в събота бях на изложение и едва на ритах с крачка във въздуха пред клетката на едно Cry Респект!

Фен съм и на британките.
Valandin, ще менкаме ли? Hug

Денси, пред твоята малка бутикова колекция немея, нямам какво да предложа, а вече инвестирам в касичката за едни 30 мл. от една друга мания Wink

# 220
Съсвем сериозен и трезвен ще си мотивирам вота.
Щот' ви четох, четох дами - залитате по лежерното, чуждоземско и несъзидателното Laughing

Най-добрата банда е тази, в която пишат обичащи семейството и земята. Обичащи плода и пътя до него.
Тази, в която се усмихват момичета и момчета от всички възрасти - от 17 годишната Авосет/препоръчвам блога й/ до приближаващи 60-те.
В бандата са най-многото мъже в една тема /поне 5 на ден /и то най-готините, според последните номинации  Wink.
В бандата са представени всички краища на страната и разни ъглища на света-Хюстън, Корея, Илинойс, Ню зееланд. И навсякъде се създава доброта, красота и храна, разбира се Grinning
Наздраве!

# 221
  • София
Аз съм раздвоена, но винаги мога да раздавам безплатни съвети за това как се охажва британец, докато си оправяме маникюра! Или какъв лак би ни отивал на среща с краля. Също предлагам разходка до Ирландия в компанията му. Обещавам тържествено да му изпера най - готината тениска (не може да е гол, все пак крал е), че да може и хубави снимки да стъкмите!

Завид най - благороден за британското коте!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 222
  • София
Вал, нямам си британка, за жалост. Имам си едно сиво таби, много се доближава до британче, но си е европейска котка. Просто скоро се сдобих с нея, засега не мисля да й намирам другарче, достатъчно ми е, че тя ми изрина всички саксии и практически вървя след нея като някаква Пепеляшка и чистя Laughing

# 223
Понеже не си падам по банди, отчетни и прочие, може ли някой да синтезира накратко какво обединява "Британците, британците"? Това сериал ли е, книга ли, какво? Повечето банди става ясно какво ги обединява, само тази не ми е.

Иначе давам гласа си за момичетата от лаковата тема - честичко надничам там, "крада" идеи и съвети, както и са ми неоценим източник на информация за всички новости  Peace

С интерес научих за съществуването на група "Жената овен", и при първа възможност ще надникна, ако не за друго, а защото все пак и аз съм жена овен  Wink Но тъй като съм и принципна, няма да гласувам, само защото името на групата ми звучи добре - ако наистина са толкова готини (а те със сигурност са  Sunglasses ), ще ги подкрепя догодина.

Толкова от мен. Останаха ми два гласа, но съм неподкупна. Бих се разтопила само от няколко милилитра френски ухания, но - уви! - момичетата от парфюмената ги няма в номинираните  Flutter

# 224
Британците, британците Mr. Green Cheers, mates! beer Drunk

Общи условия

Активация на акаунт