Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 22

• 57 229
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Взехме си еклеровата коледна торта от сладкарница "Орхидея" и вече почти и видяхме сметката.
Разкошна е. И вкусна, и красива!
Весели празници на всички!

# 211
  • софия
Честита Коледа!
Желая много здраве, разбирателство и пълна къща на всички!

Тортата от Ефи, Шоколешник - 3/10
За съжаление, явно само френската им селска е добра. Тази е абсолютен евтинджос - и на вид, и на вкус. Както майка каза "Селска торта", но не в добрия смисъл. Отгоре имаше счукани фастъци (мразя ги и ги надушвам от 1000 км.). Точките са, защото са любезни и тортата поне беше прясна, но в този период няма и как да е друго.

Последна редакция: нд, 25 дек 2011, 20:33 от zvanche

# 212
  • София
Честита Коледа! Бъдете здрави, нека топлина да има в сърцата ви!

Аз да почерпя виртуално за РД на моя мъж, по повода съм му взела торта от Орхидея, ама още не мога да дам отзиви.И да питам, това http://grabo.bg/interaktivna-televizionna-konzola-s-34-igri-za-3690lv-04nmg дали да го взема. Не знам дали ще е интересно на децата, та не ми се набутва много  Mr. Green

# 213
Хей, Весела Коледа, момичета!

Аз днес реших, че искам пак да почна да ходя на йога и затова си взех ваучер за 4 посещения от Буено. Не знам защо не мога да дам линк, казва че е спам. Иначе я има същата оферта с 50 ст. по-скъпа и в deals. Още първата седмица на януари мисля да се възползвам и ще дам оценка.

Иначе дали някой е посещавал студио за йога Амара? Аз там не съм била, но гледах снимките в сайта им и изглежда ок.

# 214
  • София
Да се отчета и аз:
1. Баница с късмети от пекарна Стела - много вкусна и хубава - не са спестили от нищо. Единствената ми забележка е, че късметите бяха много малки, а моите деца са винаги много гладни и имаше опасност да се опитат да ги сдъвчат  Mr. Green 10/10
2. Торта от Орхидея- без забележки - 10/10
3.Питка с късмет + гевречета - питката е вкусна (само паричката се виждаше и детето веднага я фокусира); гевречетата бяха много пресни и мекички.
4. Книжки от Офертомат на издателство Златното пате - изключително красиви и интересни книжки - 10/10
5. Календари от офертомат - стенни, настолни, детски - станали са много хубави. Единствената ми забележка е, че ми бяха объркали бройката - бяха поръчали по-малко. Обещаха ми, че след Коледа ще ми доставят останалите за тяхна сметка, но да видим... За сега 6/10
6. Сладкиш Коледна елха от Офертомат - много вкусен сладкиш, много красив и перфектно опакован; много любезен персонал. 11/10 Поръчах си и торта при тях с ваучер - отделиха ми много време да ми показват различни видове торти и да ми обесняват коя каква е.
За последните дни май това ми бяха покупките с ваучери  Mr. Green
Весели празници на всички Simple Smile

# 215
  • София
Момичета, Колектива има "достойни" конкуренти в маменето на клиенти. na$metka.bg прави оферти с намаления, които на практика липсват. Например: http://nasmetka.bg/pojelahte_otnovo_podsvirnete_na_vashite_kliuc … za_7_95_lv-id-189 Този боклук не може да се вземе от офиса на фирмата, а по неясни причини изисква получателят да плати на куриер 6лв 30ст за доставка. Като добавим обявената цена-7лв 95ст, това означава, че клиентът на практика  остава излъганото овчарче. Какви ти 43% отстъпка!  Thinking
Когато написах мнението си в коментари, начаса го изтриха и започнахме кореспонденция по имейл, като един господин се опита да ме убеди, че черното е бяло, вадейки вода от 10 кладенеца по най-нелеп начин. Накрая се изнерви и написа: Пазарете от където прецените. Достатъчно си побъбрихме, а имам работа. И не на последно място е Коледа.
Е, наистина не си струва човек да си разваля празника с някакви си селски тарикати, но трябва да бъде непрекъснато нащрек кой как се опитва да го изработи. Аман от простотии!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! ЗДРАВЕ И УСПЕХ НА ВСИЧКИ!

Последна редакция: нд, 25 дек 2011, 23:38 от july1993

# 216
Коментарите на горепосочения сайт са доста красноречиви за отношението им към клиентите "времето ни е доста ценно и не правимЕ лични срещи" Брех да му се не види! При тия мижави сделки, които предлагат, пък и видите ли супер ангажирани...Кой знае в коя гарсониера или склад им се помещава "офисът". За тая цел - 6,30 за доставка на три грама продукт. За справка - купих си това
   http://ofertomat.bg/offers/view/553.html - дебела и тежка книга. Доставката ми струваше точно 5 лв. с Еконт и то по мое желание - иначе можеше да си я взема от офиса им.

# 217
10/10  за Лагуна. Тортите са си нормални малки торти,като за 8 парчета.Украсата ми хареса. Бях взела една с баварски крем и една шоколадова. На вид и вкус -същите както са да си поръчаш едно парче в сладкарницата. Нямаше разтичане на крема,както някой беше писал преди.

3/10 за Blush Beauty . Постара се русата дама,тя май е само една. НО като отношение.държание,погледи-не бих отишла отново,а имам 2 ваучера. аз понеже си бях дала ваучера още като влязох и не бях се зачела точно кои лакове включва,но поне за бях сигурна за OPI ,а тя като дойде времето да си избера цвят ми посочи само най-долния ред - Orly . 

# 218
Честита Коледа!
Желая много здраве, разбирателство и пълна къща на всички!

Тортата от Ефи, Шоколешник - 3/10
За съжаление, явно само френската им селска е добра. Тази е абсолютен евтинджос - и на вид, и на вкус. Както майка каза "Селска торта", но не в добрия смисъл. Отгоре имаше счукани фастъци (мразя ги и ги надушвам от 1000 км.). Точките са, защото са любезни и тортата поне беше прясна, но в този период няма и как да е друго.
Мнението ми е същото.Блатовете на тортата бяха като обикновен кекс,напоен със сироп.Не харесват такива торти.Но беше много прясна и хората бяха много,ама много любезни.

# 219
  • София
Добро утро. Да дам отзиви за Шоколадовата торта на Орхидея. Вкусна, прясна, струва си цената. Но ...реални 42 лв  Crazy е невъзможно. За 16 лв е о.к.

# 220
  • София
Честита Коледа! Здраве, късмет, любов и много топлина в сърцата желая на всички!

Похвалвам се с две успешно завършили сделки от колектива - смартфон и ролери Орбитуийл, които ми бяха огромно притеснение през цялото време. По принцип избягвам този сайт и поръчах с откровено нежелание. Добре че фирмите излязоха сериозни и детето си получи коледните подаръци навреме.

И да питам ходилите в пицария Дон Домат Младост - нужна ли е резервация? Имам един изостанал ваучер, който изтича тези дни - на него не пише, че трябва да се прави резервация, но се притеснявам да не ни върнат, ако цъфнем без да сме се обадили.

# 221
Честито Рождество на всички! Желая Ви много здраве и светли дни!

Рекох да споделя и аз скромния си опит. Преди време си купих ваучер за маникюр с гел лак в студио  " Косара" - на третия ден ноктите ми "цъфнаха", все едно си бях сложила съвсем обникновен лак. Реших да пробвам с Shellac в салон "Зефир". Момичето доста се постара, още повече, че споделих за предишния си злополучен опит. Лакът ми издържа 10 дни, не мога да преценя дали е ок, като се има предвид, че си върша нормалната домакинска работа.

За най-накрая оставих вече много близките ми "SibilaStyle", щото си водим една кореспонденция ..... Поръчах си от тях обеци, като изпратих заявка за доставка на 29 ноември и зачаках потвърждение, че всичко е ок. Мина време, казах си, може би нямат такава практика. Седмица, след обявения ден за начало на доставките изпратих запитване до тях за да разбера какво се случва, отговор не получих. Попитах в Дадено.бг, откъдето купих ваучера какво става, от там ми казаха "говорихе с търговеца, явно в многото поръчки е станало объркване, утре стоката ще ви бъде доставена". И чакам аз още два дни, нали съм си търпелива, пак нищо. Пак пиша до Дадено.бг и вече съм удостоена с личен отговор от SibilaStyle "Уважаема Госпожо, ............. Утре стоката ще Ви бъде доставена". Е, това утре беше преди 3 дни.
Сега изпращам последно писмо до Дадено.бг с банковата ми сметка, по която да ми възстановят парите, че повече не ми се занимава с тях. Ако не го направят ще си търся правата и няма да оставя да им се размине. smile3515

# 222
Добро утро. Да дам отзиви за Шоколадовата торта на Орхидея. Вкусна, прясна, струва си цената. Но ...реални 42 лв  Crazy е невъзможно. За 16 лв е о.к.

Същото се отнася и за чийзкейка им -36 лв?! Няма начин просто...иначе беше нелош, но обявената реална цена е невъзможна, за 17 лв. е добре  Peace

# 223
  • София
И аз да се оплача. Имам ваучер за фотоепилация на цели крака за ВиА Медика, познайте от кой - от Колектива... От повече от месец апаратът им е развален или поне така твърдят, а срокът на офертата вече изтече. Иначе по телефона хората от ВиА Медика са много любезни - твърдят, че нищо не губим, ще работят извънредно и ще обслужат всички с ваучери. Но толкова време мина, а те все чакат разни части и твърдят, че все още апаратът не работи. Има ли и други чакащи за фотоепилацията във ВиА Медика, че взеха да ми стават вече съмнителни?... ooooh!

# 224
  • софия
dechy и аз ходих във ВиА Медика на фотоепилация, но без ваучер. Наистина ми звъннаха началото на декември, че е развален апарата им. Така, че не го правят умишлено срещу момичетата, закупили ваучер.

Общи условия

Активация на акаунт