Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 22

• 57 273
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
  • София
dechy и аз ходих във ВиА Медика на фотоепилация, но без ваучер. Наистина ми звъннаха началото на декември, че е развален апарата им. Така, че не го правят умишлено срещу момичетата, закупили ваучер.
Благодаря, iniici! Успокои ме, наистина.   bouquet

# 226
  • София
dechy, и аз имам ваучер за фотоепилация за там, казаха ми да се обадя в началото на другата година, нямало проблем със срока на ваучера.  Peace

# 227
dechy и аз ходих във ВиА Медика на фотоепилация, но без ваучер. Наистина ми звъннаха началото на декември, че е развален апарата им. Така, че не го правят умишлено срещу момичетата, закупили ваучер.

Ами има хора всякакви,защо все трябва да сме прецакани,ако сме с ваучер? Повечето искат да си направят добра реклама с колективните сайтове,а не просто да вземат няколкостотин лева и да ги оплюят после.
Търся нещо анти-ейдж терапия на изгодна цена

# 228
  • София...........
ЧЕСТИТА КОЛЕДА !

# 229
  • София
Ако някой иска ваучер за торта от СЛАДКАРНИЦА OРХИДЕЯ на Офертомат мога да му предложа да закупи моя. Налага ми се да пътувам и няма да мога използвам закупените ваучери. Цена - 9 лв.

# 230
Честита Коледа!  Hug

Аз оползотворих един ваучер за Дон ДОмат, остава ми 1 последен, който смятам да използвам преди нова година))) Великото надяждане, ужасТ)))
Имам питане за сайта СЕЛЕКТОР.БГ тъй като ми трябват няколко бутилки вино, а нищо не разбирам, непомня дали е коментирано дали са хубави предлаганите вина. Да ми помогнете с мнения Praynig

# 231
Честита Коледа! Здраве, късмет, любов и много топлина в сърцата желая на всички!

Похвалвам се с две успешно завършили сделки от колектива - смартфон и ролери Орбитуийл, които ми бяха огромно притеснение през цялото време. По принцип избягвам този сайт и поръчах с откровено нежелание. Добре че фирмите излязоха сериозни и детето си получи коледните подаръци навреме.

И да питам ходилите в пицария Дон Домат Младост - нужна ли е резервация? Имам един изостанал ваучер, който изтича тези дни - на него не пише, че трябва да се прави резервация, но се притеснявам да не ни върнат, ако цъфнем без да сме се обадили.

Честита Коледа и на теб.
Резервация не е необходима - отиваш, сядаш, даваш ваучера и избираш пиците Simple Smile

# 232
За Нова година взех този ваучер за 2 нощувки. http://www.procent.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4 … %D1%80%D1%8F.html     Много е ниска цената за 2 нощувки с закуски и вечери,пък да видим.Досега не сме празнували в Гърция. Момичетата от агенцията бяха много любезни. Дано хотела си струва  Praynig

# 233
  • София
Чудя се за вечеря в Тандж Махал: http://grabo.bg/sofia/vkusat-na-orienta-meniu-za-dvama-za-1990lv … t2fusf?affid=6540 Чела съм добри отзиви за ресторанта, като изключим, че редовните им цени са много високи, но се чудя точно определеното меню, предлагано във ваучера, дали е добро. И ако някой е ходил там с ваучер, ще се радвам ако сподели как е било обслужването и храната Simple Smile
Използвахме изследване с Квантов анализатор от групово - позна доста проблеми, които предварително си знаехме, че имаме. Изкарва доста подробна информация за всякакви показатели. Доволна съм. Ако някой ходи, нека си вземе флашка, за да му прехвърлят информацията, че по мейл е по-сложничко.

# 234
  • София, Младост 2
BlaCk RoSe - аз имам този ваучер за Тадж Махал, ще го ползваме в началото на януари. Ако изпревариш, пиши впечатления, иначе и аз ще споделя.

Не се лъжете за покривалата за дивани от тази оферта - http://www.lapni.bg/offer/1670. От нея човек остава с впечатление, че става въпрос за калъф, а реално е просто едно правоъгълно парче плат и нищо повече. На мен ще ми свърши работа и в такъв вариант, но все пак съм разочарована. Жената по телефона ми го обясни, но вече при реализирана поръчка (но и аз нямам навик да се обаждам да разпитвам, така че грешката си е моя).

# 235
 Да похваля и аз сладкарница 'Орхидея'  Peace Прекрасно обслужване, а тортата - шоколадова с баварски крем, беше невероятно вкусна, лека и пухкава. 'Много милия мъж' е наистина много мил и ще заведа малката там някой ден само заради него и уюта, който предлага малката сладкарничка.

Ние ходихме с предишната партида ваучери. По принцип не си падам хич по индийско и не съм фен на лютото, но реших да пробваме. За храната не мога да коментирам - на нас ни допадна, но и няма с какво да  сравня. Без ваучер не бих отишла (заради цените). Обслужването - нормално, нищо особено. За обстановката - наистина непушачите са в 'куцата' част на заведението - нещо като предверие. Но на нас не ни е пречило, отидохме да обядваме, а не на'ресторант'. От тези ваучери пак взех - пък ще видим дали и този път ще може да се яде  Mr. Green

# 236
  • София
Честита Коледа! Здраве, късмет, любов и много топлина в сърцата желая на всички!

Похвалвам се с две успешно завършили сделки от колектива - смартфон и ролери Орбитуийл, които ми бяха огромно притеснение през цялото време. По принцип избягвам този сайт и поръчах с откровено нежелание. Добре че фирмите излязоха сериозни и детето си получи коледните подаръци навреме.

И да питам ходилите в пицария Дон Домат Младост - нужна ли е резервация? Имам един изостанал ваучер, който изтича тези дни - на него не пише, че трябва да се прави резервация, но се притеснявам да не ни върнат, ако цъфнем без да сме се обадили.

Честита Коледа и на теб.
Резервация не е необходима - отиваш, сядаш, даваш ваучера и избираш пиците Simple Smile

Много ти благодаря!  Hug  bouquet

# 237
Забравих да питам...  Някой знае ли как се казваше едно доста хвалено студио за масажи в Бели брези на ул. Смърч?  Rolling Eyes Или ако имате да препоръчате някое друго в района Стрелбище, Бели брези, Гоце Делчев  newsm78

# 238
  • София
Знае, знае  - Pro Therapy WorldHeart Eyes

# 239
Знае, знае  - Pro Therapy WorldHeart Eyes
Йееееее, мноооооого благодарско!!!  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт