Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 22

• 57 381
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
  • София
 Hug Пак заповядай, ще останеш очарована! Ама те няма ли пак да пуснат някоя оферта?!  Whistling

# 241
Записвам се с ваучер за Мама Миа, утре ги очаквам, бяха много любезни по телефона. И както винаги Грило, пак съм супер доволна.

Искам да ви препоръчам тази оферта http://bg.kolektiva.net/sofia/djolan-za-2-tino.html
Ресторанта е много приятен, а кухнята е на високо ниво, сигурна съм че ще допадне на любителите на винце и джолан  Heart Eyes

# 242
  • София
Искам да ви препоръчам тази оферта http://bg.kolektiva.net/sofia/djolan-za-2-tino.html
Ресторанта е много приятен, а кухнята е на високо ниво, сигурна съм че ще допадне на любителите на винце и джолан  Heart Eyes

Пак е с вино  Sad. Този път дори са си "измили ръцете" като са добавили, че могат да купуват само пълнолетни. А тези пълнолетни явно нямат деца? Или децата не бива да ядат в ресторанти? Те ще стоят и ще гледат как родителите им похапват джоланче  Wink. Говоря за деца на близка до пълнолетие възраст, които си хапват цяла порция, дори понякога ядат повече от родителите си. Шофьорът и той ще гледа, а другият ще си пийне цяла бутилка с вино (или две ако са отишли с двете си деца)  Mr. Green. Жалко, доста оферти пропускам, защото са с алкохол, без право на избор.  Sad

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 20:27 от Тaня67

# 243
Здравейте,
и аз да се отчета с най-скорошните:

ФАКТ. бг - стенни, детски, 4-листови календари - много сме доволни, бърза изработка, хубави картинки... коледните подаръци за баби и роднини  Mr. Green
ДЕАЛС.бг - музикална книжка от Златното пате - Гласове от фермата - много доволни, дъщеря ми много я хареса  Heart Eyes

# 244
  • София
Момичета,ходих в салон "Matrix" в Младост с ваучер за прословутия Shеllac .Не останах доволна.По принцип не съм от капризните клиенти,но в случая НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА!Ноктите ми са изпилени на криво,момичето вместо с шпатула бъркаше със собствения си нокът под моите,за да чисти изпиленото! Sick Потресена съм!Ваучерът включва и сваляне,но категорично няма да стъпя там!
Внимавайте много с ваучерите,понякога могат много да Ви скъсат нервите!
Весели празници!

# 245
  • София
Мноого сме доволни от Дон Домат в Люлин-чисто,уютно,мн.добро обслужване и вкусноооо!Взех още ваучери.НО тортата на Лагуна ме потресе!Прословутата украса представляваше пластмасови китайски играчки за елха #CrazyКолко ли мръсни ръце са ги пипали?!Естествено голяма част от тортата бе изхвърлена(там,където бе "украсата")На всичко отгоре нямаше нищо общо  с вкусните торти на Лагуна(бяхме им фенове)
Забелязах,че в Метро се продават същите торти,но по-големи със същата украса!Как е допуснато от ХЕИ?!    За сметка на това открихме нашата сладкарничка"Орхидея"-мъничка и вкусно ухаеща.Опитахме селска медена торта-вкусна и пухкава,а за Нова година поръчахме шоколадовата(виждам,че има много от вас доволни от нея)
Поръчахме и любимото Фраголино-още същия ден бе доставено у дома.

# 246
Да, Орхидея заби в земята мастити конкуренти като Лагуна и Фуклите! Утре съм поръчала еклеровата торта с шоколадов пълнеж, имам ваучер и за Шоколадовата с баварски крем, но за по-нататък. Единствения ми проблем е, че е малко трудно с паркирането в района, а живея в друг квартал. И въпреки това ще продължа да ги посещавам, защото просто са много добри! Дано все така продължават.

# 247
  • софия
Да, Орхидея заби в земята мастити конкуренти като Лагуна и Фуклите! Утре съм поръчала еклеровата торта с шоколадов пълнеж, имам ваучер и за Шоколадовата с баварски крем, но за по-нататък. Единствения ми проблем е, че е малко трудно с паркирането в района, а живея в друг квартал. И въпреки това ще продължа да ги посещавам, защото просто са много добри! Дано все така продължават.
Точно това си мислех. Дано! След селянията на Лагуна търся и съм много обнадеждена от вашите отзиви. Моят ваучер е за НГ. Има, няма още 3-4 дни Flutter

# 248
Момичета, много се притесних след последните ви думи. Поръчала съм две торти Лагуна за един хубав семеен повод (без украса) и се надявах, че ще са вкусни. Колебах се за Орхидея, но реших, че ще ми е далече (нямам кола).  Дано все пак да не е пълно разочарованието....

# 249
Не се притеснявай за тортите от Лагуна! За новогодишното парти бяха поръчали точно еклерова торта от там и си беше много вкусна! Просто тук стана дискусия за това, че всъщност предлагат торти на половин цена, ама са и половин грамаж! А, и не избирай торта с т.нар"украса" че първо е нехигиенично, второ, ненужно оскъпява! Аз писах че Орхидея ги бие по точки не само с вкусните си торти, но и по отношението към клиента, което смятам е много важно.

# 250
Дали някой от Вас е пазарувал от магазина в зона Б 5 на "Хр. Ботев"? Много примамлива ми се струва  ей тази оферта http://mz.grupo.bg/sofia-oferta-miks-sveji-mesa-miks-ovkuseni-sv … stypka-veriga-943 и се чудя дали да не се възползвам от него за Нова година.

# 251
# 252
  • София
За зъбния камък - не знам нищо. За подстригването - май в предишни теми имаше положителни мнения за салона. Ако може да потърсиш там. Запомних го,защото бяха канили дъщерята на работа преди време.

# 253
здравейте мами Simple Smile

продавам ваучер за 10% намаление за спалня (комплект) от Явор. Скоро си пазарувах от там и ми го дадоха но аз си имам спалня вече. Може да се ползва до 29 Февруари 2012. Ако някой го интересува да ми пише на vesselina_g@yahoo.com (дано това не е срещу правилата, че съм новичка и не знам  Blush)

П.С. От София съм, така че, ако някой се инересува, по-добре да е от София. И още - за цената ще се договорим така че да е изгодно и на двете  Grinning

# 254
  • София
здравейте мами Simple Smile

продавам ваучер за 10% намаление за спалня (комплект) от Явор. Скоро си пазарувах от там и ми го дадоха но аз си имам спалня вече. Може да се ползва до 29 Февруари 2012.

В  Пикадили ги дават при всяка сметка по-голяма от 40 лв. В повечето колички има оставени ваучери от клиенти, на които не им трябват  Wink. И в къщи имам 2-3.

Общи условия

Активация на акаунт