8 МАРТЕНСКА И ВЕЛИКДЕНСКА ИГРА-гоблени

• 31 160
  • 767
  •   1
Отговори
# 30
pepen,пиши и мен. Коледната игра ни накара да изживеем такива хубави емоции и вярвам че всички ще се съгласите,че имаме нужда от това. Просто се зареждаш положително за доста време.

pepen,като за първи път се справяш блестящо. smile3501Обясненията ти са супер.

# 31
  • София
Досега не съм участвала, но този път се записвам и аз.

# 32
Опа само аз ли не виждам pepen в hahaha списъка!   newsm78

# 33
Опа само аз ли не виждам pepen в hahaha списъка!   newsm78
Да и аз не я виждам в списъка.

# 34
И аз се записвам, до сега не съм участвала също Simple Smile

# 35
Аз също се записвам Simple Smile

# 36
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
След дъъъъъъъълго newsm78 и съсредоточено мислене  ooooh! РЕШИХ : пишете и мен.
Притеснявам се, тъй като досега никога не съм участвала в подобни игри. Досега само съм чела и съм се радвала отстрани.
Но винаги има първи път.

# 37
И аз се записвам  Wink

# 38
ba4iiska не се притеснявай има и други ,на които им е за първи път.

# 39
  • Атлантис, Галактика Пегас
След дъъъъъъъълго newsm78 и съсредоточено мислене  ooooh! РЕШИХ : пишете и мен.
Притеснявам се, тъй като досега никога не съм участвала в подобни игри. Досега само съм чела и съм се радвала отстрани.
Но винаги има първи път.
мила, не се страхувай, никой не хапе. Wink прекрасни са усещанията...  Wink

# 40
и аз много се чудих, сигурна съм, че мъжа ми няма да е съгласен, затова пишете ме и мен и ... аз да му мисля  Mr. Green че даже си приготвих и листа с желанията.

# 41
  • Враца
ba4iiska не се притеснявай има и други ,на които им е за първи път.
И на мен коледната ми беше първата томбола..но вече няма изпускане..  Naughty..Наистина емоциите бяха неповторими...Върнах се доста годинки назад..когато чаках с нетърпение подаръците  Peace

# 42
Някой може ли да обясни какво се прави в тази игра, регламент, условия и т.н.? Мисля и аз да се запиша, но още не съм сигурна за какво точно ще се записвам Grinning

# 43
Идеален срок  Peace
Записвам се официално  Hug

Здравейте. Аз скоро ви открих и не съм много в час за играта. Разбрах,че е имало коледна, но в какво се състои?

Ето, събрах ти препоръки и обяснения от Коледната томбола, ако още нещо не ти е ясно - питай  Hug
Благодаря

Цитат
Правилата са елементарни. Записваш се, след това от всички записали се ти избират другарче на което да подаряваш, като ти изпращат името и адреса на лични, а ти трябва да решиш какво да му подариш, като го  "проучиш".  След това се надяваш изненадата да му хареса
Цитат
Аз само мога да добавя, че като си получиш другарчето или както ние обичаме да се шегуваме "жертвичката" не трябва да го споделяш с друг, за да е изненада. Така емоцията е пълна. Ти знаеш на кого ще подаряваш, но не знаеш на теб кой ще ти подари и какво ще получиш.
Цитат
Като получим "жертвичките", ще пуснем линк към гоблените си, за да не ни подарят нещо, което вече имаме, също така е хубаво да напишем какво харесваме - кръстчета, гобленов бод, тематика, какво не бихме искали и т.н.

Ето и темичката, почети първите няколко странички
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=614898.0
Благодаря!
Ето това ми обясниха на мен, защото и аз имах същото питане.

# 44
  • Brussels
И аз се записвам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт