Ясновидци (врачки) - 8 тема

• 197 659
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Най-смислено би било да се изчака периода на тази така масова развръзка.
Поне ще бъде наведнъж..нали? (wink) малко като онези всенародни сватби в Корея.
Когато фактите (про)говорят и боговете  (ще) )за)мълчат!

# 271
Най-смислено би било да се изчакапериода на тази така масова развързка.
Поне ще бъде наведнъж..нали? (wink)малко като онези всенародни сватби в Корея.
Когато фактите (про)говорят и боговете  (ще) )за)мълчат!

Не знаех, че има богове сред нас......шегичка

# 272
Най-смислено би било да се изчакапериода на тази така масова развързка.
Поне ще бъде наведнъж..нали? (wink)малко като онези всенародни сватби в Корея.
Когато фактите (про)говорят и боговете  (ще) )за)мълчат!

Не знаех, че има богове сред нас......шегичка

Ако знаехме,нямаше да  ходим да питаме Simple Smile

# 273
Е на мен Ани ми каза че това което най искам да се случи и тичам от врата на врата ще стане през юни.Така че за мен има време. Тогава мога да кажа, но дано се случи по рано както писаха някой тук че по рано се случват нещата казани им от Ани. Praynig

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 00:26 от veronika70

# 274
На много чудещете се, за дадените от Ани периоди февруари-март ще поясня, че си има астрообяснение. Явно повечето сте питали за проблемни отношения Wink Mr. Green От края на януари, февруари, март и началото на април Марс е ретрограден, т.е. тогава се  разплитат и изясняват проблемни отношения Mr. Green за това, ви е казала на повечето този период. Айде сега, да се извините на жената, че и скочихте от чисто невежество, неинформираност Naughty

На мен февруари-март ми е срок за професионални въпроси, нямащи нищо общо с проблемни отношения. Така че увереността е хубаво нещо, но информираността е още по-хубаво. Wink Засега няма причина срокът да е непостижим, дано, пък и аз помагам активно.  Peace

# 275
Здравейте,
На мен Ани също ми каза срокове Март - Април, НО същите срокове ми даде и Вергиния. Като цяло думите на двете се препокриха с една разлика в само един срок - едната ми каза в края на тази година и началото на другата, а другата ми каза след 2 години. Но за сега Вергиния познава на 100%, така че и Ани мисля че ще познае.
Като цяло Ани е мнго по-обстоятествена т.е. кое от къде идва, защо се е случило така в миналото, какво отряжение дава в бъдещото. Така, че аз съм доволна. Не виждам какво повече може да ти каже някой ясновидец, от това което Ани каза като астролог и картите таро. Вече честно казано, не мога да повярвам на разни, които гледат в една точка и "звездите им го говорят".
Аз мисля да приключа даже с ходенето при тоя и оня и с даването на излишни пари, още повече, че вече ги нямам в излишък. А и нещата които трябва да ми се случат оттук нататък са мнооого хубави, с някои малки изключения.
Чух само за една Ирина от София. Беше писано преди за нея, но много малко. Кажете някви телефони - да си имам, знае ли се.

# 276
На мен Ани ми каза промяна както в личен план, така и на работното место януари, е нито едното, нито другото се е променило  Peace

# 277
Може ли някой да ми прати или да напише тук координати на Ани?
Как се свързвате с нея?
Благодаря   bouquet

# 278
къдрокоска,при теб какво стана?случи ли се?

# 279
http://svruhestestvenoto.com/index.php?option=com_content&vi … 78&Itemid=105
Това е сайта на Ирина - Петя Димитрова. Там има телефони и адрес. Ако някои имат впечатления
от нея, моля да споделят. Praynig

# 280
Някой да има впечатления  за познаваемостта на  "Дея", София.
Иска 50 лв на свиждане.

# 281
  • плевен
Иска 50 лв на свиждане.

Аз лично не съм доволна.Беше ми казвала брак с момче с което вече окончателно приключихме отношенията си,че той ще ме изчака и тн,но уви не се получи Peace

# 282
Иска 50 лв на свиждане.

Аз лично не съм доволна.Беше ми казвала брак с момче с което вече окончателно приключихме отношенията си,че той ще ме изчака и тн,но уви не се получи Peace

Жалко!Благодаря ти!

# 283
Иска 50 лв на свиждане.

Преди година и половина се виждах с нея. Като ясновидство - нула. За всяко нещо ми казваше: "ще стане както ти решиш". Раздаваше го само психолог и ме убеждаваше да се запиша на нейните курсове по психология, за да се науча да намирам сама отговорите на всички въпроси. Ако търсиш психолог - става, ако търсиш ясновидец - забрави.

# 284
Иска 50 лв на свиждане.

Преди година и половина се виждах с нея. Като ясновидство - нула. За всяко нещо ми казваше: "ще стане както ти решиш". Раздаваше го само психолог и ме убеждаваше да се запиша на нейните курсове по психология, за да се науча да намирам сама отговорите на всички въпроси. Ако търсиш психолог - става, ако търсиш ясновидец - забрави.

Олеле....
Благодаря много!

Общи условия

Активация на акаунт