Ясновидци (врачки) - 8 тема

• 197 661
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Снощи в 2,30 при Люба Кулезич гледах Божидар Караджов.Репортажа с него беше с хуморестичен уклон.Обясняваше,че черпи "виденията"си от Космоса,но с реч на 360 оборота в минута и логопедичен проблем,нищо не му се разбира.

# 256
  • София
Здравейте!

Сигурно десетки пъти сте го казвали,но не мога да ви изчета,затова моля някой да пусне координатите на Искра от Бистрица !  Peace

Благодаря много!

# 257
  • В страната на чудесата
0899353988 Искра от Бистрица .Моля пишете телефон на Ели Маринова

# 258
ina, и аз го гледах. Беше проблем на некадърните журналисти, а не на Караджов. Далеч съм от това да му правя реклама, защото той си има предостатъчно клиенти. При него се чака с месеци за да ти гледа. Ходила съм при него 3 пъти в много критични моменти от живота си и ми е помагал. Също вижда и разваля магии, но срещу много достъпно заплащане, а не като това на "жената -скенер" и прочие самозванки. Когато ходих при него бях почти убедена, че имам енергийно въздействие, популярно като магия. Но той ми каза, че нямам . Ако беше неморален можеше да ми вземе парите за разваляне. Каза ми какъв ми е проблема, той беше здравословен и ме насочи къде да отида, за да се лекувам. Лечението беше успешно. За мен той е много морален и честен, това е лично мнение. А лекия логопедичен проблем , не му пречи да е такъв, никой не е съвършен, нали?

# 259
  • София
Моля пишете телефон на Ели Маринова

И аз чакам мнение за Ели Маринова Simple Smile

# 260
Моля пишете телефон на Ели Маринова

И аз чакам мнение за Ели Маринова Simple Smile

Мен тя ме закла направо с мн.лоша прогноза, дали е вярно няма как да знам все още.
В интернет попаднах на нейни предсказания, че певицата Десислава ще се омъжи-мисля, че ставаше дума за 2011 г-при всички случаи за отминал период е и това не се е случило.
Предрекла е и огромен успех на телевизията, която тя е направила, а развитието никак не е  такова.
Доколко това е показател за познаваемостта й е друг въпрос.Изглежда компетентна, за мое съжаление.

# 261
ryannn,срок дала ли ти е?кога ще си наясно(за нейната прогноза де)?
в случая, се надявам да не ти е познала! Hug Peace

# 262
ryannn,срок дала ли ти е?кога ще си наясно(за нейната прогноза де)?
в случая, се надявам да не ти е познала! Hug Peace
Каза нещо ужасно за настоящата ситуация, но не мога да го проверя.Разбира се, достатъчно е да ми стопи лагерите дори като вариант.
Иначе-лятото видя някакви събития да предстоят.
За нещо, което със сигурност ще се случи скоро, то е обективно, каза, че го вижда доста по-напред.

# 263
Raynnn, моля изчисти си кутията!  Simple Smile

# 264
Veronika70, може ли да изчистиш кутията си?

# 265
  • плевен
7.Таро консултация на импулсен телефон или чрез  смс с Ели Маринова..консултирала съм се с нея няколко пъти...не зная дали води някъв архив на обаждали те се..но прогнозата й от самото начало е в една посока...покрива се с Ани и Цветанка...срока не е настъпил..отново ще кажа във времето случиха ли се или не прогнозите...като познаваемост на проблема,изключително точна..

Мога ли да те попитам как й пишеш смс,не открих никъде в интернет за нея,за такава услуга и така като чета според теб си заслужава да я потърся newsm78

# 266
Здравейте момичета,
Може ли да ми препоръчате някой от Варна или региона /за предпочитане/, който е добър в диагностиката на здравословен проблем? Може и да лекува, може и не. Проблемът не е на живот и смърт, но е много упорит и крайно неприятен. Що доктори обиколихме и всякакви изследвания /парите не ги броя, че направления все нямат и си плащаш!/ - уж всичко е наред, а подобрение няма.
Ако познавате някой, който не е от Варна, но си заслужава - давайте и неговите контакти.
Поздрави и благодарности от мен   bouquet

# 267
По напред в темите бяха писали, че за здравословни проблеми са доволни от Себа от Шемшево. Който има отзиви за нея моля да напише.

# 268
ани познава ли за здравословни проблеми

# 269
На много чудещете се, за дадените от Ани периоди февруари-март ще поясня, че си има астрообяснение. Явно повечето сте питали за проблемни отношения Wink Mr. Green От края на януари, февруари, март и началото на април Марс е ретрограден, т.е. тогава се  разплитат и изясняват проблемни отношения Mr. Green за това, ви е казала на повечето този период. Айде сега, да се извините на жената, че и скочихте от чисто невежество, неинформираност Naughty

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 23:31 от ani27

Общи условия

Активация на акаунт