Ясновидци (врачки) - 8 тема

• 197 680
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
ЦИТАТ:
Просто и моята молба е ..споделете,ако са минали периодите и Ани е предвидила изхода на ситуации...не ме разбирайте погрешно...не се съмнявам във възможностите й..малкото познания,които имам по астрология, ми говорят,че правилно разчита астрологичната карта ...но ТОВА С ЕДНАКВИТЕ СРОКОВЕ МИ ИДВА ПОВЕЧЕ И ГО ПОСТАВЯМ ПОД СЪМНЕНИЕ Thinking

Призовавам всички, на които предсказанията им от Ани,които  са за месеците:февруари-март, да споделят тук, може би така ще разберем истината! И надеждите няма да ни покосят февруари-март, защото вече ще знаем истината.
По повод Теменужка, забележете че само един човек е хвали, така че не се подлъгвайте, той се включва винаги, когато стане дума за нея, егати и застъпничеството, и той ме излъга та  си дадох парите на тази лъжкиня, както и тези които рекламират Величка от Катуница (пълна изпечена лъжкиня).
[/quote]
Моите важни срокове ,посочени от Ани са края на годината и началото на 2014г newsm78Доста дълъг период,за да се ангажирам да споделя Thinking
Моят опит е доста бегъл,но най-голямото разочарование дойде от Пиналски.Бях му писала преди време на ел.поща,отговори ми в стил препоръка как да организирам живота си и "с малко късмет през август може да се случат неща,които да са повод за радост",но за едно нещо свързано със съпруга ми позна.Та през ноември се свързах пак с него и го питам как да му преведа някаква сума пари,за да ми отговори на конкретни наболели въпроси.Посочи ми сметки и предпочете сумата да е в евро.Преведох 15 евро и зачаках,получава мейли със стандартното "не съм ви забравил,но поради многобройните ми ангажименти...."И така преди коледа го подсетих,а отговора беше"помните ли когато ви отговорих на имейла абсолютно безплатно" #CrazyИ така приключих с него,жалко че му се доверих,т.е. всички лични данни му ги предоставих,за което съжалявам.Просто с първият имейл ме предразположи и му гласувах доверие,а тогава за пари изобщо не стана въпрос.От тогава реших,че колкото и труден да е живота,по-добре е мисля в положителна насока,отколкото да губя пари в очакване да се случи поредното чудо Laughing

# 241
Здравейте  всички тук. За мен не  е важно кой пръв е писал за Ани  и Карла .За мен е важно че и двете ми казаха неща който се случиха до сега.Ани ми каза че януари месец ще стане еди какво си,  то е незначително за мен и не му обърнах никакво внимание , но то наистина стана.Казвам го толкова убедително защото имам записани на касети разговорите ми с тях двете и често си  ги слушам.А от Карла ми се случиха шест  неща, но най важното още предстой.Така че аз благодаря на тези момичета който писаха за Ани от Пловдив и Карла.Не познавам нито Карла нито Ани от Пловдив. Обиколила съм доста ясновидци.Не искам да правя реклама на никоя, просто споделям как стоят при мен нещата.Надявам се и другото казано ми от тях да се случи. Praynig

# 242
Как така при едни прогнозите и на Карла, и на Ани съвпадат...а при други,като на мен са в двата противоположни края...адски е объркващо....наистина всеки трябва сам да реши,кое му е от полза,и кое не....Решенията на проблемите са в нас самите..това е....

# 243
Ето поредните два епизода от разобличаването на ''Жената Скенер''- Боряна Тотева. Много хора са се свързали вече с предаването и са подали жалба срещу нея. Браво на всичко осмелили се.

http://vbox7.com/play:31b50cb1

http://vbox7.com/play:fb0a6abdb8

# 244
  • Пловдив
и да питам добър ясновидец в Пловдив или около Пловдив
днес ми навалиха един Радо от Асеновград, но в предните теми /така открих че има и такава тема/нямаше добри отзиви за него та се зачудих newsm78

# 245
Здравейте на всички  във форума искам да попитам дали имате впечатление за Дари от Люлин. Някой ходил ли е при нея. Понеже имам уговорена среща за другата събота с нея евентуално. Но искам да разбера дали наистина е добра както ми казват хора, които са ходили при нея.  Благодаря предварително.

# 246
  • Стара Загора
Здравейте.Знаете ли,в кои дни Митка от Хрищени гледа??

# 247
Здравейте на всички  във форума искам да попитам дали имате впечатление за Дари от Люлин. Някой ходил ли е при нея. Понеже имам уговорена среща за другата събота с нея евентуално. Но искам да разбера дали наистина е добра както ми казват хора, които са ходили при нея.  Благодаря предварително.
Ами моя съвет е иди, ако имаш пари ,но не давай много 5-10 лв . не повече.Ще ти говори празни приказки и ще чете от компа хороскопа ти.Аз ходих при нея миналата година 2011 . Да, беше много мила но това мен ИЗОБЩО не ме впечатли, все пак да ми вземе парите няма да ме хока я.Тя е една добродушна жена която гледа да  се изхранва по някакъв начин с  мъката и даване напразни надежди на хората.Може и мен някой да изкара че не съм доволна от никой, но две години никой от ясновидците не успя да развали магията заради която чукам от врачка на врачка.Магията при мен не се отнася да върна приятеля си при мен, а нещо много по сериозно.Само който има дете,може да ме   разбере. Peace

# 248
Ами моя съвет е иди, ако имаш пари ,но не давай много 5-10 лв . не повече.Ще ти говори празни приказки и ще чете от компа хороскопа ти.Аз ходих при нея миналата година 2011 . Да, беше много мила но това мен ИЗОБЩО не ме впечатли, все пак да ми вземе парите няма да ме хока я.Тя е една добродушна жена която гледа да  се изхранва по някакъв начин с  мъката и даване напразни надежди на хората.Може и мен някой да изкара че не съм доволна от никой, но две години никой от ясновидците не успя да развали магията заради която чукам от врачка на врачка.Магията при мен не се отнася да върна приятеля си при мен, а нещо много по сериозно.Само който има дете,може да ме   разбере. Peace
А ти сигурна ли си, т.е. от къде си сигурна, че е магия?

# 249
Ами убедена съм миличка, знам какво и как се случи в началото, и ето две години вече няма разваляне на това нещо.Но не искай от мен да си разказвам историята тук, защото е много дълга и звучи невероятна.Не искам да отегчавам никой  с мойте проблеми.Молих  на л.с.някой  от вас да ми помогне но уви никой не се престраши да ми окаже помощта която търся за да съм тук.Аз не търся много, искам само да върна дъщеря ми у дома за да поеме правилния път в живота си, защото нейния път е объркан с намесата на любовна магия от една жена която не мога да нарека че е майка на син, а е материалистка, която иска да пробута сина си на някой да го хрантути вместо нея.

# 250
Сподели при кого си ходила, за да не се повтаряме в препоръките.

# 251
Ами сега не мога да се сетя, доста са.Аз се сещам за някой когато попитат тук за мнение за даден ясновидец.Но при тези от ясновидци по БТВ, Роберто,Латина,Марияна Николаева,Гюкчен, Али Шуган,Аянски нестинара,Боряна Тотевска,Соня Заварчик,Дари от Люлин, Ангел от Дианабад,Искра, Кабала, Ани, Карла, Таня от Ребърково и още, който не се сещам сега и не са писани тук

# 252
Здравейте на всички  във форума искам да попитам дали имате впечатление за Дари от Люлин. Някой ходил ли е при нея. Понеже имам уговорена среща за другата събота с нея евентуално. Но искам да разбера дали наистина е добра както ми казват хора, които са ходили при нея.  Благодаря предварително.
Ама вие регулярно ли питате за Дари от Люлин?
Големи омайвания по телефона и едно голямо нищо.Това е! На някой може и да му е помогнала или познала, но на мен нищо! Това че ще ти говори мило и нежно и ще ти дава напразни надежди,само ще те нарани според мен!
Добре,че не ме кара и да я посещавам лично.
Жената нали е факир,работи и от разстояние!

# 253
Пак моля за отзиви за Николета от Червен бряг?

# 254
Ами сега не мога да се сетя, доста са.Аз се сещам за някой когато попитат тук за мнение за даден ясновидец.Но при тези от ясновидци по БТВ, Роберто,Латина,Марияна Николаева,Гюкчен, Али Шуган,Аянски нестинара,Боряна Тотевска,Соня Заварчик,Дари от Люлин, Ангел от Дианабад,Искра, Кабала, Ани, Карла, Таня от Ребърково и още, който не се сещам сега и не са писани тук
Специално за разваляне на магия, моя приятелка е много доволна от Валерия Христова, аз съм ходила при нея само за ясновидство, харесвам я.
Валерия Христова декември си взе една година почивка, до колкото ми е известно, приема само по един ден седмично във В. Търново, т.е. трудно ще бъде.

Общи условия

Активация на акаунт