Просто и моята молба е ..споделете,ако са минали периодите и Ани е предвидила изхода на ситуации...не ме разбирайте погрешно...не се съмнявам във възможностите й..малкото познания,които имам по астрология, ми говорят,че правилно разчита астрологичната карта ...но ТОВА С ЕДНАКВИТЕ СРОКОВЕ МИ ИДВА ПОВЕЧЕ И ГО ПОСТАВЯМ ПОД СЪМНЕНИЕ

Призовавам всички, на които предсказанията им от Ани,които са за месеците:февруари-март, да споделят тук, може би така ще разберем истината! И надеждите няма да ни покосят февруари-март, защото вече ще знаем истината.
По повод Теменужка, забележете че само един човек е хвали, така че не се подлъгвайте, той се включва винаги, когато стане дума за нея, егати и застъпничеството, и той ме излъга та си дадох парите на тази лъжкиня, както и тези които рекламират Величка от Катуница (пълна изпечена лъжкиня).
[/quote]
Моите важни срокове ,посочени от Ани са края на годината и началото на 2014г

Моят опит е доста бегъл,но най-голямото разочарование дойде от Пиналски.Бях му писала преди време на ел.поща,отговори ми в стил препоръка как да организирам живота си и "с малко късмет през август може да се случат неща,които да са повод за радост",но за едно нещо свързано със съпруга ми позна.Та през ноември се свързах пак с него и го питам как да му преведа някаква сума пари,за да ми отговори на конкретни наболели въпроси.Посочи ми сметки и предпочете сумата да е в евро.Преведох 15 евро и зачаках,получава мейли със стандартното "не съм ви забравил,но поради многобройните ми ангажименти...."И така преди коледа го подсетих,а отговора беше"помните ли когато ви отговорих на имейла абсолютно безплатно"