Ясновидци (врачки) - 8 тема

• 197 743
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
.

Не съм очарована от нея.Има попадения,но и доста празни приказки.За 30 лева не бих я посетила отново.Посещавала съм я последно преди година от предсказаното още няма сбъднато събитие.

Ryann, освен да се поровя в архивите на в. Струма за подобно изказване и тогава мога да реша, дали да се поразходя до нея!   bouquet Вече и аз не зная в каква посока да тръгна, разхождайки се! Sad

Те масово разказват чудеса за самите себе си на сайтовете си, при лична среща половината време често минава в авто-хвалебствени слова , но реално....
Имаше една , която усилено се ровеше в битовите си сметки , докато се гмуркаше в бъдещето ми-дали не е гледала колко пъти трябва да ида, за да изчисти парното или тока-то, това пак са си изчисления за бъдещето.

Питах за Нели Дякова от Варна, но май никой няма впечатления от нея.
Ами, тази: http://elkastefanova.com/home.html
?

Здравейте,
От известно време чета постовете по обясними причини. Та по въпроса за Елка - ходила съм при нея преди около 7 години по повод нещастие с брат ми. Тогава вземаше 20 лв. Сега не знам продължава ли да идва във Варна и колко взема. Позна за някои неща, а за други - не. Когато реших да попитам и за други хора от семейството - така и така съм там - ми отговори, но после с усмивка ми каза, че за 20 лв. съм питала за няколко човека.В началото не ме предупреди, че имам право да питам само за 1. Не правя коментар, само изнасям факти.
За Кабала ще пиша подробности допълнително - примерно от прогнозите и за бъдеще какво се е сбъднало. Правила съм хороскоп на дъщеря ми при нея преди 2,5 години, няколко листа беше за 100 лв. Имахме и лична среща, на която разговаряхме и ни разясняваше и отговаряше на въпроси. Едно нещо съм сигурна,че позна- влизането и в университета.  Каза:ще има дете или ще влезе да учи. Трябва да погледна хороскопа допълнително, защото не съм във Варна. Вероятно другата седмица ще успея. Давала съм и лични данни - име, дата и час  и град на раждане по телефона мисля, а не по мейл. Още не съм прочела тази тема до край, съжалявам ако съм писала прибързано.
Хайде хубав ден от мен! Simple Smile
Относно Елка Стефанова,бях при нея декември.Подобно на "жената скенер",разликата е,че тази не твърди,че е скенер.На човек взима 20 лв,за 7,8 минутки.За двама 40 лв....Моя позната беше и тя при нея.Трябва да и занесе 250 лв. за някаква защита,много пари даде и за леене на восък на нея и дъщеря и...ефект като гледам-няма.На мен ми говори само глупости,накрая ме попита защо съм отишла при нея като и аз съм от тях.За половинката не ми каза нищо,само че е добър Grinning,та и за него 20 общо 40лв за няма нищо.Сайтът иначе и е страхотен.Май всички рекламирани зозки са само обирджиики.
Лека вечер и спокоини сънища!

# 226
[Те Ами, тази: http://elkastefanova.com/home.html
?

[/quote]

Здравейте,
От известно време чета постовете по обясними причини. Та по въпроса за Елка - ходила съм при нея преди около 7 години по повод нещастие с брат ми. Тогава вземаше 20 лв. Сега не знам продължава ли да идва във Варна и колко взема. Позна за някои неща, а за други - не. Когато реших да попитам и за други хора от семейството - така и така съм там - ми отговори, но после с усмивка ми каза, че за 20 лв. съм питала за няколко човека.В началото не ме предупреди, че имам право да питам само за 1. Не правя коментар, само изнасям факти.
За Кабала ще пиша подробности допълнително - примерно от прогнозите и за бъдеще какво се е сбъднало. Правила съм хороскоп на дъщеря ми при нея преди 2,5 години, няколко листа беше за 100 лв. Имахме и лична среща, на която разговаряхме и ни разясняваше и отговаряше на въпроси. Едно нещо съм сигурна,че позна- влизането и в университета.  Каза:ще има дете или ще влезе да учи. Трябва да погледна хороскопа допълнително, защото не съм във Варна. Вероятно другата седмица ще успея. Давала съм и лични данни - име, дата и час  и град на раждане по телефона мисля, а не по мейл. Още не съм прочела тази тема до край, съжалявам ако съм писала прибързано.
Хайде хубав ден от мен! Simple Smile
[/quote]
Относно Елка Стефанова,бях при нея декември.Подобно на "жената скенер",разликата е,че тази не твърди,че е скенер.На човек взима 20 лв,за 7,8 минутки.За двама 40 лв....Моя позната беше и тя при нея.Трябва да и занесе 250 лв. за някаква защита,много пари даде и за леене на восък на нея и дъщеря и...ефект като гледам-няма.На мен ми говори само глупости,накрая ме попита защо съм отишла при нея като и аз съм от тях.За половинката не ми каза нищо,само че е добър Grinning,та и за него 20 общо 40лв за няма нищо.Сайтът иначе и е страхотен.Май всички рекламирани зозки са само обирджиики.
Лека вечер и спокоини сънища!
[/quote]

След, скенер,остава да се появи и "жената -ядрено-магнитен резонанс".
След като стана ясно,че Боряна Тотева предлага срещу повече от месечната заплата  на една мед.сестра да  изчисти магия и на покойник, тя демонстрира  как по нея ( не) се лепят лъжици.
Виж ,пачки!!!

# 227
След, скенер,остава да се появи и "жената -ядрено-магнитен резонанс".
След като стана ясно,че Боряна Тотева предлага срещу повече от месечната заплата  на една мед.сестра да  изчисти магия и на покойник, тя демонстрира  как по нея ( не) се лепят лъжици.
Виж ,пачки!!!
...  LaughingИдеята е добра!Още не се е появила такава... Laughing

# 228
Достъпът и използването на този сайт предполага Вашето автоматично съгласие със следните условия:

1. Чрез достъпа до този сайт Вие изразявате съгласие, че употребата на сайта и съдържащата се в него и прилежащите му форуми информация е изцяло на Ваша отговорност.

Горното го копнах то Правилата на форума.

И на мен тона на vaflichka още от първия й пост в темата не ми хареса, но замълчах, ама тези спорове, които се водят в момента са неприятни за четящите/поне за мен/.
Форума е свободна платформа, в която всеки може да сподели мнения и впечатления и това, че някой се е възползвал от нечий услуги вследствие на прочетено във форума и не е останал доволен, си е на негова отговорност. Всички имаме глави на раменете, четем и си преценяваме за себе си. Не забравяйте, че имаме различни разбирания и възприятия за нещата.
Ето аз писах, че хороскопа, който получих е повърхностен, според мен, ама за някой може да е супер.
Така че и аз Ви моля да престанете със споровете и да не се отклоняваме от добрия тон и темата.

# 229
Момичета, тук сме да споделяме и да си помагаме, няма смисъл да се спори. А пък щом има такава тема за астрология, може би е по удачно мненията за Ани да се прехвърлят там. Все пак тази е за ясновидци и врачки, а Ани не е такава.
Още веднъж искам да помоля тези, които са ходили при Зарифе да споделят впечатленията си.

# 230
      Призовавам всички да потиснат агресивността и егото си.
Благодаря ви!  Знам, че с малко усилия ще се върнем отново към
добрия тон.
 Peace
Ryannn, моля те да изчистиш кутията си.
Благодаря
  bouquet

# 231

Здравейте!
Когато ходите при различни феномени /врачки/, замисляли ли сте се кой от къде черпи информацията си? Задавате ли им този въпрос, а също и в какъв вид я получават?
Мисля, че това е важно за достоверността на инфото, как мислите? Thinking

# 232
# 233

Здравейте!
Когато ходите при различни феномени /врачки/, замисляли ли сте се кой от къде черпи информацията си? Задавате ли им този въпрос, а също и в какъв вид я получават?
Мисля, че това е важно за достоверността на инфото, как мислите? Thinking
Ами те врачките дали знаят откъде я черпят тази информация?Аз съм питала бургаската Дора.Тя казва, че вижда картини и събития както когато е с клиентка, така и по време на медитация.

# 234
sara0408,на теб какво са ти казвали?
Аз  съм ги питала как са получили дарбата си,но някои започваха да ми говорят съвсем странични неща....

# 235
Ами Ина, аз питам някои в какъв вид получават информацията. Например Божидар Караджов казва , че се свързва със световното информационно поле, т.е. чете акашовите записи. Мисля, че за това е толкова добър ясновидец, защото прави връзка с Абсолюта. Медиумите се свързват с покойници. ще ви напиша един абзац от книгата на Дойрийн Върчу, която чета в момента: / със съкращения/ Simple Smile
"На практика всяка основна религия предупреждава за опасностите, които крие общуването с мъртвите и приемането на съвети от тях и има защо.Физическата смърт на човека не унищожава автоматично неговото его.Тя не дава на духа моментален достъп до мъдростта на висшите нива. Мъдростта спохожда единствено хората, независимо живи или не, които осъзнават, че техния истински Аз е част от Бог. Понякога хората са толкова впечатлени от това, че са установили контакт с покоен човек, че приемат всяка негова дума за истина. Но защо да приемаме съвети от същност на нивото на някой третокласник, когато можем със същия успех да си говорим директно с Бог, Върховния Учител , или с някой от неговите извисени ученици от горния курс.  "
Е, какво мислите?
 Thinking

# 236
За себе си съм решила, ако реша да ползвам от тук нататък услугите на феномени, първо в приятелски разговор да ги попитам от къде и как получават информацията си и когато това се изясни да преценя дали да разреша да ми четат хрониките. Някак не ми се иска полуграмотни хора да сричат от книгата ми на живота, която сама преди да се преродя съм написала, освен това да я пипат и цапат с мръсни пръсти/ души/. По- добре ще бъде да се доверявам на Аза си, водачите, наставниците и учителите си, които биха ми дали много по- ценни съвети под формата на сънища, мисли, идеи, които внезапно ме осеняват. Те помагат при нужда , когато ги помолим.

# 237
  • София
Здравейте и в новата тема!
Честно да ви кажа, беше ми много интересно и приятно в началото, но сега едно и също и не ми се влиза.
Захапвате едно име и се дъвче все около него. Аз мислех, че тук ще открия имена на врачки, малко известни или известни, но с доказани качества, ама не!
Нали виждате,че известните имен в бранша са прахлясали и кухи?!
Мисля, че е крайно време да направим списък с имената, адресите и телефоните на всички врачки, които са споменати в този форум, нещо като справочник.Така ще се избегне питането и повтарянето на вече казани имена и адреси.
Хубава вечер на всички!

# 238
  • София
Дами, нека да запазим добрия тон и да провяваме уважение към себе си и съфорумците! Simple Smile

# 239
  • Sofia
Мисля, че няколко човека отново се опитват да превърнат темата в арена на личните си битки и да ползват форума като отдушник на натрупано напрежение. За момента просто почиствам темата.

Общи условия

Активация на акаунт