Ясновидци (врачки) - 8 тема

• 197 831
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
http://kazim.sideya.biz/
Попаднах на това..някой пробвал ли е?

# 211
а каква е цената?

# 212
Здравейте момичета! И аз да се включа по темата "Ани" . Моят срок определен от нея е март-април. Но днес си правих хороскоп при Адриана Вотей и всичко, което ми каза, преди това го бях чула от Ани. Надявам се много предсказаните от тях неща да се случат.

# 213
Здравейте момичета! И аз да се включа по темата "Ани" . Моят срок определен от нея е март-април. Но днес си правих хороскоп при Адриана Вотей и всичко, което ми каза, преди това го бях чула от Ани. Надявам се много предсказаните от тях неща да се случат.
Аз вече споменах че при мен се случи същото. Това което ми каза Вотей миналата година, го повтори и сега Ани, но с малки разлики във времевите интервали. Може би се получи така, защото Вотей работи с часа, който знам от майка си, а Ани го промени с няколко минути. Срокът за въпроса който ме вълнуваше е октомври-ноември, окончателна развръзка.

# 214
Момичета, в процеса на дискусията прочетох, че се споменават две Цветанки - Цветанка Рангелова и Цветанка Генова! Тези не съм ги чувала, но моя приятелка е ходила при една трета - Цеца Янакиева!!! Толкова била добра, че тя /моята приятелка/ я е страх да я посети отново! Тази Цеца не спестявала нищо - добро, лошо - казвала всичко! За добро, или лошо познала й е огромна част от нещата, които едно по едно са се случили! Не зная колко взима, бих могла да попитам приятелката ми, а също и за координатите й, но ако има някой инфо за нея, моля да сподели, защото искам и друго мнение! За форумките - тя е от София, но не мога да конкретизирам къде точно! Благодаря ви предварително!!!!  bouquet 

Тази Цеца да не вземе да стане новата звезда във форума...май при Ани се изредихме всички,някой дори по няколко пъти..докато чакаме МАРТ,да направим някоя и друга консултация...пък накрая дано се намери ИСТИНСКАТА ..влагам и доза ирония...защото кръга е омагьосан за СЪЖАЛЕНИЕ Sad

Laughing Стоп, момичета!!!! В никакъв случай юруш на маслините!!!!!!!!!! Моля само, ако някой е бил при тази Цеца да си каже мнението!!! Просто някаква статистика, пък после ще решава всеки за себе си дали да я посети! Търсих в нет-а нещо за нея, но уви - не намерих! Така че моля ви а мнение!    bouquet

# 215
.

Не съм очарована от нея.Има попадения,но и доста празни приказки.За 30 лева не бих я посетила отново.Посещавала съм я последно преди година от предсказаното още няма сбъднато събитие.

Ryann, освен да се поровя в архивите на в. Струма за подобно изказване и тогава мога да реша, дали да се поразходя до нея!   bouquet Вече и аз не зная в каква посока да тръгна, разхождайки се! Sad

Те масово разказват чудеса за самите себе си на сайтовете си, при лична среща половината време често минава в авто-хвалебствени слова , но реално....
Имаше една , която усилено се ровеше в битовите си сметки , докато се гмуркаше в бъдещето ми-дали не е гледала колко пъти трябва да ида, за да изчисти парното или тока-то, това пак са си изчисления за бъдещето.

Питах за Нели Дякова от Варна, но май никой няма впечатления от нея.
Ами, тази: http://elkastefanova.com/home.html
?

Здравейте,
От известно време чета постовете по обясними причини. Та по въпроса за Елка - ходила съм при нея преди около 7 години по повод нещастие с брат ми. Тогава вземаше 20 лв. Сега не знам продължава ли да идва във Варна и колко взема. Позна за някои неща, а за други - не. Когато реших да попитам и за други хора от семейството - така и така съм там - ми отговори, но после с усмивка ми каза, че за 20 лв. съм питала за няколко човека.В началото не ме предупреди, че имам право да питам само за 1. Не правя коментар, само изнасям факти.
За Кабала ще пиша подробности допълнително - примерно от прогнозите и за бъдеще какво се е сбъднало. Правила съм хороскоп на дъщеря ми при нея преди 2,5 години, няколко листа беше за 100 лв. Имахме и лична среща, на която разговаряхме и ни разясняваше и отговаряше на въпроси. Едно нещо съм сигурна,че позна- влизането и в университета.  Каза:ще има дете или ще влезе да учи. Трябва да погледна хороскопа допълнително, защото не съм във Варна. Вероятно другата седмица ще успея. Давала съм и лични данни - име, дата и час  и град на раждане по телефона мисля, а не по мейл. Още не съм прочела тази тема до край, съжалявам ако съм писала прибързано.
Хайде хубав ден от мен! Simple Smile

# 216
Цитат на SOUL:
Да, при мен ПРЕДсказани от Ани моменти, касаещи лични отношения, се сбъднаха. По кардинални въпроси обаче сроковете, посочени както от Ани, така и от други ясновидци, са напред във времето и затова изчаквам преди да изкажа категорични впечатления. Ани ми измести срок по един сериозен въпрос, но определено позна, че аз ще гледам по-спокойно на нещата в този срок. Може би аз съм разбрала, че това "спокойствие" означава "развръзка" и затова да съм очаквала друго.

Така ми с
е иска да ти вярвам за Ани и то заради това което ми е предсказала, но това което ми прави впечатление, е че всички които хвалят Ани са се регистрирали през месец-октомври (периода в които започна кампанията за нея) и всичко тръгна натам, включително и аз, но само тези последните се хвалят, а ние тези които сме регистрирани по-рано и пробвахме всички рекламирани лъжци, нещо си мълчим! А аз ще знам истината март,както и повечето други и май тогава мненията ще са обратни, защото тогава ще си дадат мненията, хората които ходят а не саморекламиращите се. Надявам се че няма да ме нападате за моето мнение, направих си труда да проследя мненията- основно за Ани! .... Дано март месец лично да имам повод да се извиня на Ани, но към този момент имам само съмнения!

А може би те са изказали мнение след като четейки форума са решили да се консултират с нея? И после споделят. Както и аз от есента го чета и се регистрирах по-късно. А може би тя на всички дава достатъчно дълъг срок за развитие на събитията - февруари, март, април. Все пак дотогава има доста време и други хора да потърсят услугите и. Отделен е въпросът, че разлика в часа на раждане дава разлика в сроковете при прогностика. Simple Smile
Хубав ден на всички

# 217
Ryannn, изчисти си кутията!

# 218
Allforone, може ли да изчистиш кутията си?

# 219
ЕХО момичета, нещо никой не се включва, май всички чакаме МАРТ месец..., ами по- добре така, отколкото да финансираме някоя нова звезда!

# 220
  • Sofia
ЕХО момичета, нещо никой не се включва, май всички чакаме МАРТ месец..., ами по- добре така, отколкото да финансираме някоя нова звезда!

Тези от звездите, които следят форума вече си изляха гнева тук след пускането на темата, не  им е приятно май да им спираме финансирането/бизнеса.....сега пак очаквам да пуснат ваучери в сайтовете за колективно пазаруване като въпросната Ани  ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 21:16 от vaflichka

# 221
vaflichka,ти била ли си при нея?имаш ли лични впечатления?извинявай,ако си споделила,но ...

# 222

Тези от звездите, които следят форума вече си изляха гнева тук след пускането на темата, не  им е приятно май да им спираме финансирането/бизнеса.....сега пак очаквам да пуснат ваучели в сайтовете за колективно пазаруване като въпросната Ани  ooooh! ooooh! ooooh!

EE, много точно казано, разсмя ме

# 223
vaflichka,ти била ли си при нея?имаш ли лични впечатления?извинявай,ако си споделила,но ...

# 224
Има ли някой впечатления от Николета от Червен бряг? Струва ми се да има дарба, но търся някой да сподели как е от личен опит.

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 23:33 от acer

Общи условия

Активация на акаунт