Ясновидци (врачки) - 8 тема

• 197 795
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
катето1980, това не е ли форум за споделяне на мненията или аз бъркам нещо?
Защо всеки път скачаш като някой напише, че е доволен от Ани. Не допускаш ли, че има някои които не гонят срокове , а търсят нещо друго от АСТРОЛОГИЧЕСКАТА консултация? Все пак Ани не е врачка, нали?
Именно, да СПОДЕЛЯМЕ, а не да правим подвеждащи реклами. Аз лично следя форума от нужда, породена от сериозен проблем. Не съм във форума, за развлечение и от скука, ходенето по ясновидци и астролози не ми е хоби, не търся "сладки приказки" , а помощ и насока. ДА, гоня срокове, защото времето ме притиска. Също така, мисля че не съм единствената тук с проблеми и не е честно разни шарлатани да печелят за сметка на хорското нещастие!

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 16:20 от kateto1980

# 76
  • София
Записвам се да ви следя  Peace

От лятото до сега мога да кажа, че съм се свързала /дистанционно/ с почти всички коментирани ясновидци и астроложки - различни прогнози както във времето, така и като развръзка, някои прогнози се сбъднаха, други не - продължавам да чакам, за да се случат евентуално прогнозите за лятото на 2012  Peace

Кажи с поне с т0чн0ст к0й ти каза най-верни неща  Simple Smile за справка да звънна, моля те  Simple Smile

# 77
Записвам се да ви следя  Peace

От лятото до сега мога да кажа, че съм се свързала /дистанционно/ с почти всички коментирани ясновидци и астроложки - различни прогнози както във времето, така и като развръзка, някои прогнози се сбъднаха, други не - продължавам да чакам, за да се случат евентуално прогнозите за лятото на 2012  Peace

Кажи с поне с т0чн0ст к0й ти каза най-верни неща  Simple Smile за справка да звънна, моля те  Simple Smile

# 78
# 79
  • София
.

Не съм очарована от нея.Има попадения,но и доста празни приказки.За 30 лева не бих я посетила отново.Посещавала съм я последно преди година от предсказаното още няма сбъднато събитие.

# 80
.

Не съм очарована от нея.Има попадения,но и доста празни приказки.За 30 лева не бих я посетила отново.Посещавала съм я последно преди година от предсказаното още няма сбъднато събитие.

Да...ясно.Благодаря ти!

# 81
.

Ryann, освен да се поровя в архивите на в. Струма за подобно изказване и тогава мога да реша, дали да се поразходя до нея!   bouquet Вече и аз не зная в каква посока да тръгна, разхождайки се! Sad

# 82
.

Ryann, освен да се поровя в архивите на в. Струма за подобно изказване и тогава мога да реша, дали да се поразходя до нея!   bouquet Вече и аз не зная в каква посока да тръгна, разхождайки се! Sad

Те масово разказват чудеса за самите себе си на сайтовете си, при лична среща половината време често минава в авто-хвалебствени слова , но реално....
Имаше една , която усилено се ровеше в битовите си сметки , докато се гмуркаше в бъдещето ми-дали не е гледала колко пъти трябва да ида, за да изчисти парното или тока-то, това пак са си изчисления за бъдещето.

Питах за Нели Дякова от Варна, но май никой няма впечатления от нея.
Ами, тази: http://elkastefanova.com/home.html
?

# 83
Здравейте, търся телефона на Ангел от Недежда, София.
Ходила съм при него преди няколко години и мога да кажа, че съм доволна, но съм му загубила координатите.
Ако се интересувате мога да напиша по-подробно за него.

# 84
това е телефона на Ангел: 0896 878 929.

# 85
Ще споделите ли впечатленията си от този Ангел? Сбъднаха ли се прогнозите му? Благодаря.

# 86
Ще споделите ли впечатленията си от този Ангел? Сбъднаха ли се прогнозите му? Благодаря.

При мен по телефон абсолютно нищо смислено не можа да каже - нито за настояще, нито за бъдеще, даже се извини, че стреля на посоки. На живо може да е различно, не съм пробвала.

# 87
Мисля си, че може би ще е добре да споделяме повече впечатления от ясновидци и  астролози, което не се рекламират чрез интернет или медии. За тях по-трудно се намира информация, а може би сред тях има стойностни прогностици.
тук има хора от различни градове и бихме могли да обменяме такива мнения- и във форума, и на лични съобщения.
Има ясновидци и астролози, които не са толкова "видими" в нета или медиите, а може би си струва да научим за тях.
И още нещо- знам от някои такива хора, че не биха заменили личния контакт с нищо друго.
Може би проблемът с непознаваемостта на тези, които вече толкова много обсъждаме, e че ясновидстват или правят астро-прогнози чрез скайп, телефон, имейл и т.н. . newsm78

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 18:43 от akuma

# 88
Мили ми момичета,
Чувала съм ,че не е хубаво  да ходите при ходжи.. дори наскоро и тази Николета развиваше подобна теория в "Ники Кънчев под наем" . Всъщност ако ви правят муски те съдържат магия , която действа на лошо вместо очакваното добро..дори преди години  майка ,ми е разправяла за някаква нейна позната .. ходила на ходжа и онзи  и направил уж муска за късмет , а момичето след няколко седмици полудяло.. та май май не ни харесват християните.Едва ли всички ходжи са лоши, но си имайте едно наум.. и не се предоверявайте . Аз лично един път съм била при ходжа за да ми гледа.. и повече никога няма да го направя.То така или иначе,каквото трябва ще си стане със или без баенето на някакви откачалки  Laughing

# 89
 Благодаря за телефона!

Относно прогнозите на Ангел - за някои неща позна точно, за други - не. Аз ходих при него преди около 3 години.Тогава мъжът ми имаше предложение за нова работа и беше на кръстопът. Когато попитах Ангел какво мисли, че ще се случи - той отговори: Няма да ти кажа какво мисля, а какво ще стане: мъжът ти ще остане на сегашната си работа и ще го повишат. Точно така и се случи, като аз не бях казала на мъжа ми въобще,че съм ходила да ми гледат, за да съм му повлияла по някакъв начин.
После ще ви разкажа и други неща.

Общи условия

Активация на акаунт