аз бях в началото на януари и първите събития ми са към 02./03-тогава ще споделя.

. 

.
Мерси предварително за инфото. Поздрави!
..Четейки за повевечето..прогнозота е за февруари-март,вкл. и на мен ми посочи този срок..преди около седмица моя позната,която по различни стечения на обстоятелства също е разделена с партньора си..беше убедна от мен да й напише майл с въпрос ще се съберат ли...за пръв път като писах на Ани,аз зададах абсалютно същия въпрос,тъй като и при мен проблема е свързан с раздяла..както и да е,това е подробност..и моята приятелка получи отговор преди броени часове,че за момента няма да са заедно,но февруари-март отношенията им ще имат развитие...И тук аз вече честно да ви кажа,започвам да се съмнявам...съгласете се,че не е нормално на всички с кофти връзки точно в този период да ни се решат проблемите....
....От друга странн наистина Ани описа поне при мен многооо точно ситуацията,това го споменах многократно...остава да чакаме този бленуван месец МАРТ..но при всеки раздялата е различна,причините са различни и т.н.
Препоръчани теми