Сега,то с тях оправия няма-ако са звучали смислено до момента, като им пусна въпросния тест се издънват или обратното-дрънкали са небивалици, пък за това вземат, та уцелят.Това е дяволска въртележка, дори ако познаят за нещо, никак не значи, че ще познаят и за друго.
Да не говорим как си сменят версиите, напълно безочливо, без грам притеснение.
Конкретно за Ани много ми се иска да чуя факти от съфорумците, все пак , затова сме тук.Май почти няма някой, който да не е говорил с нея, някои пишеха, че едва ли не по 100 пъти я търсили след като останали очаровани при първия разговор.Все пак, тя е ултра популярна тук отпреди Нова Година още, няма как пък всички срокове да са толкова необятно далече и да не може да се каже-стане ли, аджеба каквато предрече или не стана.
За Ели Маринова..подобно.Струва ми се, че има респектиращи знания..но с Ани ми казаха 2 напълно противополжни неща.Подозирам коя е правата, колкото и мъка да ми носи това, но все пак, ще се радвам да прочета как е със събитийната сбъдваемост и при други консултирали се.
..Четейки за повевечето..прогнозота е за февруари-март,вкл. и на мен ми посочи този срок..преди около седмица моя позната,която по различни стечения на обстоятелства също е разделена с партньора си..беше убедна от мен да й напише майл с въпрос ще се съберат ли...за пръв път като писах на Ани,аз зададах абсалютно същия въпрос,тъй като и при мен проблема е свързан с раздяла..както и да е,това е подробност..и моята приятелка получи отговор преди броени часове,че за момента няма да са заедно,но февруари-март отношенията им ще имат развитие...И тук аз вече честно да ви кажа,започвам да се съмнявам...съгласете се,че не е нормално на всички с кофти връзки точно в този период да ни се решат проблемите....
....От друга странн наистина Ани описа поне при мен многооо точно ситуацията,това го споменах многократно...остава да чакаме този бленуван месец МАРТ..но при всеки раздялата е различна,причините са различни и т.н.
но сериозно, не е добре, ако на повечето дава този срок;