Поморие - 2012г.

• 108 066
  • 686
  •   1
Отговори
# 660
Сладкарница Захаро.

# 661
  • В.Търново
През 2011г. като ходихме там я нямаше тази пързалка,имаше някакви надуваеми дюшеци,които въобще не ставаха за малки дечица като моето.Явно след това са пооправили площадката .  Grinning

# 662
2011 беше само в план, но времето не стигна. Хубаво е станало. Снимката е от юни и тогава беше още пусто, но август беше късните следобеди пълно с деца. И заведението отвън е разширено в сравнение с 2011.

# 663
  • В.Търново
Това е много хубаво! Grinning
Сега от другата тема разбрах,че има сладкарница Захаро и в Несебър.

# 664
Здравейте, искам да ви помоля за помощ, тази година за пръв искаме да ходим на Поморие, но ми е трудно да избера квартира, защото не познавам града, миналата година бяхме на Китен, и след много избиране накрая квартирата беше ужасно далече от плажа а той самият пък много трудно достъпен с детска количка, сега количка няма да ни трябва. Ако може да ми препоръчате квартира или апартамент удобни за семейство с малко дете. Бях се насочила към бунгала Далас но за съжаление няма места за юли, проблемът е че ме мога да планирам рано почивката ни, винаги в последният момент знаем кога ще е отпуската ни. Ще съм много благодарна на всички които се включат с предложения.

# 665
Здравейте, искам да ви помоля за помощ, тази година за пръв искаме да ходим на Поморие, но ми е трудно да избера квартира, защото не познавам града, миналата година бяхме на Китен, и след много избиране накрая квартирата беше ужасно далече от плажа а той самият пък много трудно достъпен с детска количка, сега количка няма да ни трябва. Ако може да ми препоръчате квартира или апартамент удобни за семейство с малко дете. Бях се насочила към бунгала Далас но за съжаление няма места за юли, проблемът е че ме мога да планирам рано почивката ни, винаги в последният момент знаем кога ще е отпуската ни. Ще съм много благодарна на всички които се включат с предложения.

Не мога да Ви предложа квартира, но моят съвет е да бъде някъде около хотел Фенер или по точно до големия завой в града. Масово се предлагат квартири в новия град, който е на 3-4 км от центъра и е много далеч. Лично според мен най-хубавия плаж е срещу хотел Поморие до стадиона. Центъра също е много близо и това е най-подходящото място за квартира.
Ние лично предпочитаме Слънчев бряг. излиза същите пари приблизително, но е много по добра инфраструктура и емоции.

# 666
  • В.Търново
Val27,престани да предлагаш на всички този Сл.бряг,ужасен е!Аз и не само аз мислим,че Сл.Бряг не е подходящ за семейна почивка с малки деца.  Naughty

margoot ,въобще не я слушай Вал.Този хотел Фенер е възможно най-отделечен от плажовете.Не знам защо ти го предлага,виж на картата къде се намира :

http://pochivka.bg/o-17928-%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B0_%D1%84%D0%B5 … D0%BD%D0%B5%D1%80

Да,той е на брега на морето,но там няма плаж.Двата плажа в стария град са покрай крайбрежната алея "Крайбрежна" и на ул. "Яворов" в долния десен ъгъл на картата.Аз ти препоръчвам да си намериш квартира точно покрай Крайбрежна.

http://my.pomorie.com/pochivka/roomsbeach

Ние 2011г. бяхме тук и сме доволни,снимките отговарят на действителността.На 1 мин. си от плажа,до центъра стигаш за около 5-7 мин.,ако сте с бебешка количка,ако детето върви пеша за около 10-12мин. сте там при бавно ходене.

А ето това място съм си го харесала отдавна,студио Сапунджиеви.То е много близко до горното място,всеки ден до плажа минавахме покрай тази сграда.

http://my.pomorie.com/pochivka/apartmentmarina

Последна редакция: нд, 28 апр 2013, 13:34 от rosinauzunova

# 667
В сградата, която Росина е показала има още доста апаратаменти, които се дават под наем и наистина е на много удобно място. Също мога да препоръчам апартаментите Юлия. Всички сапред или зад оранжевата сграда и са нови. Не е за пренебрегване и че хазяйката е млад, разбран и весел човек.
Росина, сладкарниците на Захаро ги има с план във ФБ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=178240892192625&set= … ype=3&theater

Последна редакция: нд, 28 апр 2013, 13:45 от Чиколина

# 668
  • В.Търново
Жената каза,че предпочита апартамент или квартира до плажа,а не близо до центъра.Този Фенер е възможно най-далеко от плажа.Може да е удобно и близо до центъра,но не и до плажа,а и са с малко дете.Знам какво е това да се мъкне дете,багаж до плажа в и обратно.Поморпие много го харесвам,но 5 пъти за сега ми стигат.По-нататък може пак.Сладкарница Захаро също я препоръчвам на margoot.

# 669
Под оранжевата сграда имам предвид сградата на Сапунджиеви. Апартаментите на Юлия са в зелената сграда пред плажа ( на броени метри от сградата, в която бяхте вие Росина) и в сградата с туристическо бюро. От там се вижда морето на няколко метра само.
Фенера дори не знам.

# 670
До сега (7г) сме редували Поморие и Сл.бряг-откакто сина ни бе на 6мес, а в последствие и със втория от бебе Mr. Green Имало е години, за едно лято да бъдем и на двете места (по 10дни на всяко) Peace
Естествено, че на Сл. бряг има места за семейства с малки деца! На втора линия-2-3мин.от плажа, и същевременно избягваме лудницата, и на съвсем приемливи цени ОИ. Peace

# 671
Благодаря ви за бързото включване, утре започвам да звъня

# 672
  • В.Търново
Чиколина,аз защо останах с впечатлението че за Фенера пишеш.А  Юлия я знам. Simple Smile Новите им апартаменти също много ги харесах.

# 673
Явно, защото и фенера е оранжев, но после видях. А в района, който харесваме няма други оранжеви.
Този фенер сега като оглеждам снимката май се намира като се влиза в стария град на около 150-200 м преди да започне центъра, долу са зеленчукови и месарски магазини. Правилно ли се ориентирам или се бъркам? Ако е така доста ходене има до плажовете, а с малко дете   Whistling

# 674
  • В.Търново
Явно, защото и фенера е оранжев, но после видях. А в района, който харесваме няма други оранжеви.
Този фенер сега като оглеждам снимката май се намира като се влиза в стария град на около 150-200 м преди да започне центъра, долу са зеленчукови и месарски магазини. Правилно ли се ориентирам или се бъркам? Ако е така доста ходене има до плажовете, а с малко дете   Whistling
Точно така.

Общи условия

Активация на акаунт