Търся/предлагам аватар/подпис!

• 441 575
  • 11 260
  •   1
Отговори
# 420
Едва сега виждам новата ти визия, Ева на третия етаж. Явно съм имала предвид предишната - тази, която е публикувана в началото на една друга тема "Досадни и/или приятни аватари" (мисля, че това беше точното заглавие). Комбинацията между жени и цветя е винаги прекрасна, между жени и коли - също! Очевидно е!

Надявам се и аз да си харесам нещо с жени и цветя. Разчитам изцяло на вас, защото все още не умея да кроя и режа аватари и подписи Laughing!

Ще хвърлям тук по едно око!

# 421
  • София
Ева, буквите стоят малко бледо.  Blush Болд или някое синьо от цветовете?  Rolling Eyes
А, сега, как са според теб  Hug

# 422
  • София
Ева, аз бих подредила думите така и
бих използвала този цвят.  Hug

Да бъдеш жена - това е болка.

Когато ставаш девойка, боли.

Когато ставаш любима, боли.

Когато ставаш майка, боли.

Но най-непоносима на земята

е болката да си жена, непознала

всички тия болки до една.

# 423
  • София
Предложения за Ева.
Направо ми разкъсаха сърцето Heart Eyes

Мда, редактирам. Не знам защо, но първоначално излезнаха изображенията. Сега не ме пуска в сайта /go4celebrity/ Прекраски 4 снимки на Моника, прекрасни Heart Eyes

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 21:49 от Ms.Gorgeous

# 424
Този с дамата в червено някога беше мой аватар за малко. Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 21:41 от Анонимен

# 425
  • ...край Дунава
Ms.Gorgeous , грешка в линковете явно... newsm78

Момичета, когато искате да "цитирате", правете го на линк, че така се получават безумни чаршафи Laughing

# 426
Хайде, от мен да мине.
Един безумен чаршаф по-малко.

# 427
  • ...край Дунава
buttinsky, надявам се да не съм ти се сторила заядливо, беше съвет, но наистина може да си ги спестим/чаршафите/, като ги цитираме до един в даден пост Wink

# 428
  • В къЩи.
Харесах си това http://thaiintelligentnews.files.wordpress.com/2010/11/kg-faces- … en-dark_large.jpg от началото на темата,но се чудя дали да го ползвам като аватар или подпис...и с какво ще се допълва най-добре?
Ще помогнете ли?

# 429
  • София
Ms.Gorgeous, много ти благодаря, запазих си сайта  Hug
София, не знам защо не става, копирах твоя текст, но не излиза така в подписа Sad

# 430
  • ...край Дунава
Харесах си това http://thaiintelligentnews.files.wordpress.com/2010/11/kg-faces- … en-dark_large.jpg от началото на темата,но се чудя дали да го ползвам като аватар или подпис...и с какво ще се допълва най-добре?
Ще помогнете ли?

Предложения:

Скрит текст:

# 431
  • В къЩи.
Sisley, като видях първото ти предложение веднага ми светна лампичката  Laughing . Ако сложа "моето"  изображение като аватара ,за подпис мисля,че би стояло добре крака с червени токчета,но бих искала да са хоризонтално... Thinking

# 432
  • В Космоса
Предлагам няколко феички, първо дребни, но и далечни на стереотипа... Въпреки това ги споделям, че са ми сантиментални някак и не искам да отидат в коша ей така. Crazy
Скрит текст:

И по-големи мадаме Grinning:

Скрит текст:

и 2 сладунчести:

Скрит текст:

# 433
*Л-и-я*, виж дали няма да си харесаш някои от тези:
Скрит текст:

Въпреки, че на мен снимката с червените обувки на ╚Sisley╝ ми харесва повече от тези, които аз намерих. Ако все пак решиш да я ползваш - ето я, но смалена, така се вписва в допустимите размери и за аватар и за подпис:

# 434
Sisley, като видях първото ти предложение веднага ми светна лампичката  Laughing . Ако сложа "моето"  изображение като аватара ,за подпис мисля,че би стояло добре крака с червени токчета,но бих искала да са хоризонтално... Thinking

Или това?
Скрит текст:

Малвина много ти е хубава новата лятна визия. Heart Eyes
Ева както винаги страхотна. Hug

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 08:25 от ˘Galeto˘

Общи условия

Активация на акаунт