С какво ви дразнят свекървите- 16 тема

• 72 900
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
В повечето случай човек постъпва така както му диктува сърцето.
А и така като иска да постъпват с него.
Подавам ръка на непознати,грижа се за котета и кучета,а оставям човек в нужда.....
Мен май това ме чака.
Нито баща ми,нито другите заслужават точно моите грижи.
Но как да си легна в чистото,меко и топло легло,а те да мизерстват?
Ей туй ще ми е голям проблем.
Много често се чудя какво ли се е случило един човек да живее като ,,куче".
Дават репортажи за възрастни хора и от две-три години не изпитвам жал към тях.
Жал ми е за хората които са били принудени да си хванат главата и да ги изоставят.
Може  да си представите какъв живот са имали за да изоставят родителите си.
Може само да гадаем колко им е коствало това.

# 376
Да разкажа продължението на историята със свеки и за нейната откачация. Значи за бой е ЛЛ. Уж приятелка от детските й години ooooh! Отива свеки да си вземе поредните изследвания и бяха й правили скенер, ЛЛ погледнал снимката и казала-"Ми да, тумор на хранопровода", ми как няма да откачи, едвам се прибрала.Това лекар ли е , приятел ли е, не е доказано с нищо, само една снимка, като разбрах много се ядосах.На другия ден ЛЛ й дала 3 успокоителни, в сряда заминава за София да се оперира от кисти на гушата, а "рака на хранопровода" ще кажат какво ще го правят ooooh!
Що за лекар е това не знам, да каже такова нещо, без излязли резултати от тумурен маркер и биопсия ooooh!

# 377
Какво става Shocked
имам чувството,че в тая страна всички откачиха.
Чудят се с какво да ошашават хора.
Преди три години един доктор докара свекървата до същото състояние с тия кисти и държеше да я оперира до три дни.
Е,операция нямаше и сега се оказа,че има една много много мъничка,а другите три изчезнали.
Преди две седмици кожен лекар и казал,че има цироза на черния дроб и да ходи веднага на изследвания при точно определен лекар.
Обаче тя отишла първо при личния лекар и той я попитал:
-Какво ти каза,че имаш цироза или да отидеш при конкретен лекар?
Това някаква нова схема ли е за източване на пари?
Моля те,пиши какво е развитието.
Мисля,че трябва да вземем някакви мерки срещу такива действия.

# 378
Определено е схема.

Но извън схемата - пращаме майка ми да вземе едни документи. Лекарката, която винаги е много заета, намерила време да й обясни, че не е добре детето.   Детето е правнучката на майка ми, която е на 75 год. и ние непрекъснато й казваме колко е добре детето. 

# 379
Не мисля, че става въпрос за някаква схема, свеки ще я оперира добра приятелка на нейна колежка-счетоводителка.
Сега се замислих за нещо друго.Свеки няма яйчници(премахната, заради рака на гърдата да й спрат цикъла, с лекарства не можело, и това е доста подозрително но е друга тема, естествено пак за пари) и така, след като няма яйчници ЛЛ я праща в Плевен точно в Медицинска академия да си прави тумурно изследване на яйчниците. Не разбирам много, много от медицина, но ми се струва странно да ти правят изследване за нещо, което го нямаш newsm78

# 380
  • София
Моята свекърва вчера какво направи:
Миналата година септември се изнесохме на квартира. В хладилника при свекървата (който е наш и е голям) бях оставила в едното чекмедже(от 3)  замразени чушки. След една седмица мъжът ми ги носи-да съм си ги приберяла, на свекървата й пречили. Ние за квартирата си купихме нов хладилник (малък) и много трудно ги прибрах.
Гледам вчера-в нашта камера чуждо месо- на кого е- на свкървата, нямала къде да го сложи.
Е човешко ли е това? Значи аз мога, тя не може...

# 381
  • Бургас
Моята свекърва вчера какво направи:
Миналата година септември се изнесохме на квартира. В хладилника при свекървата (който е наш и е голям) бях оставила в едното чекмедже(от 3)  замразени чушки. След една седмица мъжът ми ги носи-да съм си ги приберяла, на свекървата й пречили. Ние за квартирата си купихме нов хладилник (малък) и много трудно ги прибрах.
Гледам вчера-в нашта камера чуждо месо- на кого е- на свкървата, нямала къде да го сложи.
Е човешко ли е това? Значи аз мога, тя не може...

hahaha hahaha hahaha

Разби ме с тези чушки и мръвки.Това да са ви проблемите.

# 382
  • София
За съжаление не са Simple Smile Аз не контактувам с нея от известно време.
Това просто ме дразни ...

# 383
Вземи си направи една вкусна манджа и няма да се повтори  Joy

# 384
Две култови реплики от свекървата на едни познати, първата е малко с предистория синът си купил хладилник още преди да срещне жена си, и понеже бил сам майка му решила че няма нужда от два такива ел. уреда и не си обзавела нейния апартамент с такъв, обаче тя не ползва само уреда но и продуктите в него които не тя слага там, и след като снахата възразила, бабата се обърнала и казала" Аз от къде да знам че ти ще си намериш жена и ще се ожениш та да ми трябва отделен хладилник"
Другата реплика след спречкване със снахата била" Ти не му хващай много вяра на него, знаем ги неговите семейства, днес семеен утре ерген", това е втори брак за мъжа.

# 385
и мойта майка така рече, след като ми се нацеди в къщата *ми аз откъде да знам, че ще си намериш мъж*
ми не, ще стоя без мъж, за да съм и на разположение....

# 386
  • София
Peace  Peace

# 387
  • София
Peace  Peace

За малко беше, ама ще се оплаква докато е жива...
То преди и филия хляб от нейният да си отрежеше мъжа ми (нея син) и все едно сме я подяли страшно..

# 388
Ох, като ви чета... Ми аз опитах всичко. Да й се харесам, да й угодя - слушах я, водех я по лекари и пр. - лошо. Мислех да говоря с нея, защо така се държи, как ме обижда и мачка - ама за да го прави, не го осъзнава, мисли, че така е редно, че е длъжна да ме "вкарва в правия път"... Еми сега съм го била на отбой. Никога не съм бягала от проблемите, но това за мен е битка, която не желая да водя. Колкото по-малко я виждам, толкова по-добре, колкото по-рядко я чувам, още по-добре. Наречете ме страхливка, но нямам нито сили, нито желание за нещо повече...

# 389
  • София
Нефертари, проблемите се свеждат до минимум при минимум контакти.  Peace Според мен това е правилният начин, а за страх и дума не може да става.

Общи условия

Активация на акаунт