Ако сте приятели на тази жена, ще намерите начин да я защитите.
Изобщо не разбирам коментара ти. ...
Ако беше оставила цитата, можеше да разбереш.

Но един съвет от мен , на първо място пред всичко поставяй детето си и себе си .
Хич да не ти пука кой какво и кога ще говори за теб негативно . Благодарност за своето благородие ,няма да получиш никога , дори и от съпруга си . Това пък аз ти го казвам , зарежи всякакви скрупули и благородни чувства. Защото никой няма да ти признае твоето благородство . В днешно време всички хора станаха егоисти , и преди всичко мислят за собственото си аз . Но , не ти трябва да се натоварваш с чуждия егоизъм ... Достатъчно е че въпреки всичко , си съгласна да помогнеш доколкото ти позволяват силите ти . На първо място ребром постави нещата , че детето ти и ти сте най- важни . Няма ненаказано добро , убедих се в това по ред причини и уроци , които получих до сега от живота . 
Мисля си, че някои хора живеят за това какво ще кажат, направят, помислят другите хора. Много жалко за тях самите. 

) - няма проблеми. Но да се пъна и съсипвам заради някоя, която щяла да ме "оцени", преди да се гътне и това да се смята за подразбиращо се и мой дълг - ай сиктир.