Отговори
# 720
Здравей,Меги Hug

# 721
  • в очите на дъщеря си
Благодаря за пожеланията на всички Hug Hug Hug

Ферда, съпруга ми знае , и нз дали така изглежда щастието по принцип, но за мен -ДА. Не , че си нямаме грижи , проблми и търкания , ноооо то само в приказките няма.

Вяра, жив и здрав да е синът ти и му пожелавам от сърце едно светло бъдеще.

Щерката , само гаджета са и в акъла. hahaha

Абе , възможно ли е не Емир , а Левент да я спаси Фериха?

# 722
Още няколко снимки:

Тази е много странна.какво ли правят Хазал  Thinking

Първо не бях сигурна,че на горната е Хазал. но от тази се убедих.

# 723
  • Стара Загора
Благодаря Ви за отгорите момичета!
В никакъв случай не съм споменала,че с нещо сте ме обидили или,че се държите зле с ново появилите се!
Следя всичко за сериала и при Вас,и в преводите на Неси и в Бокса.От месеци всяка свободна минута посвещавам на сериала.Нищо друго не може да привлече вниманието ми.Така,че стигна ли до края,започвам от началото.
За Ваша информация освен български,не зная никакъв друг език.Това съм споделила с Вас няколко пъти и затова мине немине се обръщам с молба за повече преведени моменти.Да Неси превежда всеки петък,за което още веднъж и благодаря.Но съгласете се,че физически не е възможно да успее всичко да преведе.Да след това качва отделни части със субтитри,превежда всички появили се клюки,но това не е достатъчно , за човек като мен да изживее пълноценно цялата серия.
Още веднъж,да подчертая,не искам да обидя никоя от Вас,просто моля за повече преводи!Това е!
Може би ако Ви споделя,че съм доста над 50-те и че това не ми пречи да съм романтичка по душа,ще ме разберете.

Здравей.  Hug

И аз също бях много запалена по сериала в началото, но втори сезон съм го гледала само отгоре отгоре (моментите с Фемир) поради липса на преводи, докато не започнах да следя темата. Немога да искам от момичетата нищо, защото всеки има доста задължения - едни ходят на училище, други на работа и се грижат за семействата си, трети се готвят за бал и каквото успяват превеждат. За Неси няма да говоря. Момичето къде какво види веднага го поства и транслейтва.  Laughing Аз също бих се радвала, ако има всички серии преведени, но засега поне е невъзможно. А и се пазят във Викито, така че няма смисъл още веднъж. (Доколкото знам във вбокс става много бавно.) В петък вечер е най-добре да се гледа или поне за мен, след минутата, в която приключи даден диалог Неси е готова и публикувала. Съгласи си, че неможе да се превежда всеки епизод, голяма играчка и загуба на време е. Лятно време още повече, всеки е навън и едва ли ще му се стои пред компютъра. Аз лично искам да изгледам сериала от началото до края, както си му е реда, но ще го направя, когато всичко с преводите е ок.  Peace
Разбирам колко е трудно и гадно като незнаеш езика и те гризе любопитството, но нека бъдем благосклонни към нашите преводачки и сме доволни на това, което правят. Написах всичко съвсем добронамерено, да не се обидиш.  Grinning

Боже, Хазал не си оставя телефона и за минута. С кой толкова говори/си пише.  ooooh!

# 724
msnd,не се притеснявай и аз гоня 50,но това не ми пречи да съм романтична.И аз като тебе знам само български и чакам преводите на Неси и другите момичета.Добрe,че ги има тези добри души,защото без тях щe гледам само картинки!

# 725
Привееееет. Hug
Честит Ви Гергьовден, а на именичките ни в темата, честит имен ден.
Виле, разбрах, че си качила серията за теглене, благодаря ти.   bouquet
Осведомиха ме, че имаме кофти фрагман и току що го изгледах.
Нямам време да пиша сега, че багаж ме чака, но го изгледах и е ужасен.
Ще се включа по-късно, че само вчера сутринта Ви прочетох коментарите, които сте писали след епизода и до там. Кога, ще Ви изчета ooooh! не знам но, ще го направя в удобно за мен време?!

# 726
  • в подножието на планината
Наде, здравей! Hug Честит Гергьовден и на теб!  bouquet

# 727
  • Стара Загора
Давайте да се местим в новата тема, че да не ни турнат катинара.  Mr. Green

# 728

Абе , възможно ли е не Емир , а Левент да я спаси Фериха?

Е стига де, нали той я спаси веднъж - стига толкова. Mr. Green

# 729
Охоо Мамчето ми е минавало  Whistling Whistling

Аз се завърнах  Crazy Crazy ей такова ходене не бях ходила от много време  Laughing
Емен е село близо до Търново има пещера и страхотни водопади Heart Eyes Heart Eyes нося ви една снимка прясна още пари даже  hahaha hahaha аз някъде преди края се предадох и седнах на един камък  Joy hahaha Joy hahaha ама си заслужаваше гледката  Heart Eyes Crazy

И няколко други от интернет да видите колко е красиво  Heart Eyes Heart Eyes

# 730
  • в очите на дъщеря си

# 731
... Това сигурно е роклята на цветя. #Crazy Ужас. ooooh!
Тази рокла да няма някаква специална предистория?

Клюка от сета гласеше, че Хазал е с рокля на цветя.  Peace

Вили, големи красоти си видяла. Hug
Наде,    bouquet 

# 732
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Ферда, съпруга ми знае , и нз дали така изглежда щастието по принцип, но за мен -ДА. Не , че си нямаме грижи , проблми и търкания , ноооо то само в приказките няма.

Hug
Щастието е нещо индивидуално и много лично. Търканията в рамките на "нормата" са си нормални, понякога даже желателни. Хубаво е да срещнеш "своя" човек и да се крепите в съвместния път. Simple Smile  Peace

Общи условия

Активация на акаунт