Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 344
  • 710
  •   1
Отговори
# 705
Скрит текст:
И така: Лука и Коцев са замислили всичко за да скарат Таня и Милото и тя да не му помага за Странджа, защото прокарването на проекта ще повиши цените на земите, а от там минава трасе на петролопровод ( или газ беше). те знаят трасето и купуват евтино земята за да я препродадат скъпо на инветитора на ..провода.
Коцев не може да им повлияе колкото и да се старае и се озлобява от безсилието си - той ги е създал и сега не може да ги манипулира. Освен това Таня не го харесва като мъж и винаги е предпочитала контакта с Милото, пред този с Коцев.
заради това пресилва нещата и от там идва изнасилването на Мая. Струва му се малко инсценировката с гей-срещата с Роки и решава да го натопи за убийство ( странно защото само таня може да му помогне и това би ги сближило с Милото, а той иска обратното)
Видяхме 3 татуировки = ченгето Христов, Слав и Латиноса. ИЗнасилвачите са 2-ма + Коцев = единия не е бил там. Не е сигурно, че 'Мая позна в Слав изнасилвача' = тя просто видя същата татуировка.
Распутин е луд, а не мафиот - снимките с Нина и прохождането. Поръча да опаковат булчинската рокля внимателно, а не Боян - за него е ясно че е в Мексико - жив или мъртъв.

Планът на Коцев със издигането на Ванчо се оказа печеливш - Неделчев е пекан и не му се върза докато Ванчо е предвидим и се хвана на хорото му.

# 706
Почти изписахме темата! Давайте предложения за заглавие на новата . Предвид това, че Теди е заета , обещах аз да  пусна нова тема.

Предложението на simpatikonia за заглавие ми хареса : Голямата игра продължава...

Какво ще кажете?

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 23:06 от daniela.qnkova

# 707
Скрит текст:
На мен ми хареса финала, имаше напражение. Разбрахме най-накрая кой беше зад маската. Laughing Тук кого ли не подозирахме и някак не беше изненадващо, че е Коцев. Я каква изненада щеше да е ако беше Чушката.  Crazy Шегувам се, разбира се.
Въпросът сега е каква е връзката с Америка ако изобщо има такава, кои двама от тримата татуирани участват в изнасилването на Мая, кои двама в нападението на Неделчев.  Thinking  Не може следователят да е нападнал Неделчев, защото щеше да бъде разпознат - звачи остават Слав и Латиноса.  За Мая според мен  единият е следователят. Преди мислех, че другият е Слав, но малко сега се разколебавам. Чакам есента.  Laughing

# 708
Така, "прежалих" час и половина учене (каква загуба  newsm62) за да гледам епизода. И мога да кажа, че ми хареса доста. Особено като го сравнявам с последния епизод на първия сезон.
Минах скритите текстове, ама понеже са много и не мога да цитирам конкретни, така че ще давам направо без цитати.

Скрит текст:
Не мисля, че Мая разпозна Слав като нападателя ѝ. По-скоро като видя татуто и се сети за нападателя и че и той има такава
Иванчо...ех Иванчо.... според мен той се хвана за това, за което се хванах и аз - Таня нали му каза, че ще ходи при Карлов, и ако евентуално са питали в болницата кой го е посетил последен или нещо от сорта и са му казали, че е Таня и наш Иванов е побързал да си направи заключения. Пък и толкоз искаше да я арестува, че го напираше отвътре.
Гончев като влезе в ресторанта и останах с впечатление, че той е извикал полицията

А Коцев - ухххх, толкоз ми е противен тоз човек, че..... като даваха кадъра дето ядеше ябълката...малииииииии щях да  Sick Ужасен е  #2gunfire трябваше Танче да го гръмне...тя в толкоз престъпления е заподозряна, че едно повече или по-малко....  hahaha

Аааа и за Пол - много тъпо...идва си нашия, само колкото да го изгонят пак. Е то не се знае какво ще стане, ама надали ще рискува живота на дъщеря си.... може да го гръмнат Grinning ама да се лишат от Ники Сотиров....ма що па не  Laughing

# 709
Новата тема е готова!  Заповядайте !

Нова тема

Нямам претенции за качество-  толкова са ми възможностите.  

Преди това можем  да си довършим тази  Simple Smile

# 710
Хайде направо в новата, че иначе ще се объркаме.

Общи условия

Активация на акаунт