БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 97

• 119 123
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
Дай Боже всекиму такава сръчна половинка.И гобленчето е в унисон с днешния празник.

# 196
  • Атлантис, Галактика Пегас
Честит ден на Детето на всички!!! Защото всички сми деца!
Аз го имам тигърчето- подарък ми е от мъжо

И да си покажа феята която най после си я имам.
Само въпрос кога ли ще стигна до нея.  hahaha

# 197
Бяло Цвете много хубав е станал.Половинката ти се е справил чудесно и майсторски с рамкирането Hug.Очаквам с нетърпение да видя ягодките(не бяха ли подарък от томболата),които изглеждаха много апетитно.

Дай Боже всекиму такава сръчна половинка.И гобленчето е в унисон с днешния празник.

Blush Прибирам се от училище и гледам тук похвали за мъжлето!  Grinning Ще му ги предам, да си знаете!  Hug
sissak,   bouquet!
boneli, да, това е основният ми подарък от ПепенHug  Hug Предчувствам, че ще повторя отново с мъниста!   Party

# 198
Здравейте ! Страхотни неща пак сте сътворили ! Искам да помоля miangelova за схемата на Дора . Моето детенце е полудяло по нея . Благодаря предварително !

това беше пуснато на сайта на Коутс за един конкурс  Blush нямам ключ обаче  Hug

Скрит текст:

Моля, по- опитните за съвет относно тази схема- на Аида 14 к сръстчета дали ще се получи добре, цветовете ще ги наглася, но не разбирам черните знаци контурен бод  ли са или ктъстчета
И аз Дора я тъсех именно за кръстчета - смятам да я правя на възглавничка . Но тъй като моето детенце е момченце , мислех Дора да е със сини дрехи .

Peace братовчедът на Дора е Диего Wink

...А това в ляво от Дора какво е, че на нищо не ми прилича.

отляво е Лисанко-Хитранко Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Диего си е Диего ! Ние си искаме Дора ! Това за цветовете го казах , защото тази розово-лилаво-червена Дора хич не ми е по вкуса . Все пак трябва да намерим компромисно решение .

# 199

Ето още една дора с легенда
Тази също е много хубава . Ботичко много мило се е сгушил . Сега като преведат майчинството отивам за панама и конци и започвам .

# 200
  • Троян
Бяло Цвете   много красив се е получил гоблена и рамкиран професионално.Искам да попитам какво използва мъжа ти за паспарту,защото в ателиетата не ползват картон а някакво по дебело "нещо" Embarassed не знам как се казва.

# 201
  bouquet прекрасни сте ...да се запиша ,че пак съм ви изтървала .... Laughing
ЧЕСТИТ 1 ЮНИ !

# 202
Бяло Цвете   много красив се е получил гоблена и рамкиран професионално.Искам да попитам какво използва мъжа ти за паспарту,защото в ателиетата не ползват картон а някакво по дебело "нещо" Embarassed не знам как се казва.

albenapd , благодаря!  Hug Той използва един катрон (катастрон) с дебелина 2 мм. Има го в различни цветове. Продава се в арт ателиета или в хобимагазини. Реже го внимателно с едно много остро ножче. Ъгълът на отреза е 90 градуса.  Simple Smile

# 203
Относно Криф да кажа , не се заяждам  Laughingако 58 леи са както ги смятам 2о и няколко лева ,не мога да разбера какъв е проблема и що трябва да реве някой и кой го кара да си го купи.
Нищо лично  Hug
Честит ден на детето !

Дъмпи , жива и здрава да си , че помагаш ,и аз си имам комплекти от теб , не всичко съм ушила , но все някога ще станат  Hug

# 204
Поздравления на всички за сътворената красота.
Бързам да се похваля със завършените Теменужки на Риолис (това е вторият гоблен от серията, който завършвам). Сега са наред Ирисите Simple Smile

http://danykids.snimka.bg/tapestries/krasota.666747.27408286

# 205
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Поздравления за всички красоти, които видях - браво на сръчните ръце!
Имам молба, ако можете, помогнете ми да намеря схемите на тези две гобленчета (или нещо подобно - за 40-годишен юбилей на една дама)    
Благодаря ви предварително и не спирайте да творите красоти!

# 206
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
bilkova Онзи ден точно дръпнах едни Дами Нещо такова е и са малки като за картичка.

Имам идея още за едно - две неща ще ги кача да ги видиш.Тези съм ушила за подарък

Намерих това
http://s39.radikal.ru/i083/0902/a0/7b1440cb3bc2.jpg

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 15:53 от ba4iiska

# 207
  • Плевен

Бяло цвете -newsm10 мъжле си имаш .smile3501 уцелила си в десятката  Grinning newsm51 за красотите !

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 16:48 от pepen

# 208
ето и поредното етапче на мелницата като гледам скоро от тази гора няма да изляза  Grinning

# 209
Честит празник на всички малки  и по- големи деца. Искам да ви покажа с какво се сдобих вчера.
http://wasilena83.snimka.bg/tapestries/moite-zapasi.678509.27409428
Утре ще покажа етап от хусарят ,става доста интересен. Относно въпроса за този гоблен на една дама от тук,схемата е от интернет оригинална,използвам подбор на конците описани в схемата.

Общи условия

Активация на акаунт