BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-3

• 60 569
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • Ловеч
Имам поръчка, която от два дни стой на статус processing 5 ....  това трябва ли да ме притеснява?
Не, не се притеснявай. Вероятно ги нямат налични някои неща. Или изчакват да им доставят или ще ти върнат парите за липсващите изделия в най-скоро време..

# 661
Ок, благодаря!

# 662
Привет и от мен. След четене на темите и чудене в последния месец, днес най-накрая се реших и поръчах 7" Ainol Novo7 Aurora II Simple Smile
хиляди благодарности на valpan, heros и всички други, които споделят мнения и впечатления  bouquet
Чудя се дали е необходимо да им пиша в сайта и да ги помоля да напишат по-ниска стойност и колко да бъде.

# 663
  • В Голямото село
 Simple Smile

# 664
  • Казанлък
Привет и от мен. След четене на темите и чудене в последния месец, днес най-накрая се реших и поръчах 7" Ainol Novo7 Aurora II Simple Smile
хиляди благодарности на valpan, heros и всички други, които споделят мнения и впечатления  bouquet
Чудя се дали е необходимо да им пиша в сайта и да ги помоля да напишат по-ниска стойност и колко да бъде.

саламандър  Hug
Пиши им направо от страницата със поръчката. Аз пиша нещо от този род: Is it possible for you to put lower price at my package? Please write 12$ on the label... Otherwise i will need to pay for our customs...
Те винаги отговарят,че ще го направят. Наистина пишат по-малка сума,но чак вчера обърнах внимание на пакета от таблета. Писали са 50$. Добре,че китайските пратки доста често подминават митници.  Praynig

Egeria Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 20:26 от valpan

# 665
Благодаря за отговора, valpan. Така ще направя за по-сигурно.

# 666
  • Варна
Търся мнения за таблети - може ли някой, който е ползвал поне 1 година таблет без проблеми да се похвали?
Попрехвърлих темата и мернах няколко мнения за дефектни и бързоразвалящи се таблети. Тези Ainol как са? Характеристиките им са ОК, цената също не е лоша, но издържат ли дълго?

# 667
# 668
  • Казанлък
Търся мнения за таблети - може ли някой, който е ползвал поне 1 година таблет без проблеми да се похвали?
Попрехвърлих темата и мернах няколко мнения за дефектни и бързоразвалящи се таблети. Тези Ainol как са? Характеристиките им са ОК, цената също не е лоша, но издържат ли дълго?

Ясмина,няма как да сме ползвали тези таблети 1 година... Новите поколения таблети са излязли някъде към края на миналата година. Аз имам един от март,все още го ползвам,макар че не много често. От онзи ден е при сина ми...ще видим как ще работи при него...Simple Smile  Веднъж ми заби още в началото,но от тогава проблеми не е правил. Така че всеки поръчва на своят страх и риск. Никъде няма пълна гаранция. Аинол е достатъчно добра китайска фирма. Аз лично взех Аврора точно из съображенията,че повечето проблеми,които би могли да се появяват със тях, си имат решение. Много хора са доволни от него,но Аврора2 излезе май месец,ако не се лъжа.
Токущо видях и новият таблет на Аинол  :crazyeyes Страхотен е!
10.1" Ainol Novo 10 Hero Dual Core A9 1.5GHz Android 4.1 Ta …  PC 16GB WIFI IPS

snoy,това е някакъв уред 2 в 1.... рутер и банка на заряд. Т.е. можеш да го ползваш,като бърза помощ за да си заредиш телефон или всеки друг уред. За рутер трябва да гледаш показателите. Ако е свързан с интернет,просто ще дава и на други устройства. Мисля,че можеш да ползваш както жична връзка(Support ADSL, wired broadband automatic identification access, and WAL/LAN automatic ) ,така и да включиш модем за преносим интернет към него( support connecting with HSPA/ HSPA+, EVDO rev, A/B, TD-SCDMA wireless usb modem). Като банка за заряд е доста слаба,само 1800mAh,но все пак е нещо...  Hug

Последна редакция: сб, 03 ное 2012, 12:44 от valpan

# 669
Имах неработещ предмет в поръчката и им писах ,а те ми отговориха с това.
   Dear marina
Thanks for your communication and sorry for the issue.
Even you have tried many times, it can not work very well.
Could you ask the local service shop whether it can be mended well ?
Then tell us the result and we will deal with it soon.
If any need, please feel free to contact us any time.
Best regards,
Shawn.
Какво да им напиша ако може да ме посъветвате ?

# 670
Здравейте на всички да се похваля таблета дойде 10.1" Ampe A10 за 12 дни което си е супер
изглежда страхотно но все още не мога да кажа нищо конкретно... за сега се зарежда м/у другото за колко време правите 1 зареждане  Thinking
Благодаря на valpan и heros    за помощта  Hug така се бях притеснила това ми беше 1-ва поръчка но със сигурност няма да е последна  Grinning

# 671
  • Казанлък
dobirodriguez,честит ти таблет!  Hug
Моят дойде зареден до около 85%,така че просто започнах да го ползвам. По принцип не съветват тези батерии да се разреждат докрай. Като ти падне първият път батерията,пускай я на едно дълго зареждане от няколко часа. Дори и да ти показва 100%,отави го малко повече. И така поне 3 пъти. Това съм чела от другите по форуми. Чак тогава батерията "набира обороти",така да се каже  Laughing
Аз,например,изчаквах само да падне към 30% и започвах зареждането. Говоря само за първите няколко цикъла. Сега във офлайн таблета издържа поне 9 дена, иначе самата батерия не съм засичала колко време работи, но със сигурност мога да гледам поне 4 дълги филма и още ще остане заряд.

Marinaa_1617,би ли казала по-подробно за какво става въпрос? Иначе няма как да ти посъветваме нещо конкретно... Какъв е въпросния продукт и дали е брак или може да се ремонтира? Това е стандартен първи отговор от сайта. Според ситуацията ти можеш да искаш някаква компенсация.

# 672

Ясмина,няма как да сме ползвали тези таблети 1 година... Новите поколения таблети са излязли някъде към края на миналата година. Аз имам един от март,все още го ползвам,макар че не много често. От онзи ден е при сина ми...ще видим как ще работи при него...Simple Smile  Веднъж ми заби още в началото,но от тогава проблеми не е правил. Така че всеки поръчва на своят страх и риск. Никъде няма пълна гаранция. Аинол е достатъчно добра китайска фирма. Аз лично взех Аврора точно из съображенията,че повечето проблеми,които би могли да се появяват със тях, си имат решение. Много хора са доволни от него,но Аврора2 излезе май месец,ако не се лъжа.
Токущо видях и новият таблет на Аинол  :crazyeyes Страхотен е!
10.1" Ainol Novo 10 Hero Dual Core A9 1.5GHz Android 4.1 Ta …  PC 16GB WIFI IPS

snoy,това е някакъв уред 2 в 1.... рутер и банка на заряд. Т.е. можеш да го ползваш,като бърза помощ за да си заредиш телефон или всеки друг уред. За рутер трябва да гледаш показателите. Ако е свързан с интернет,просто ще дава и на други устройства. Мисля,че можеш да ползваш както жична връзка(Support ADSL, wired broadband automatic identification access, and WAL/LAN automatic ) ,така и да включиш модем за преносим интернет към него( support connecting with HSPA/ HSPA+, EVDO rev, A/B, TD-SCDMA wireless usb modem). Като банка за заряд е доста слаба,само 1800mAh,но все пак е нещо...  Hug

Valpan мерси за отговора  Hug  
дали става за 3G usb модем на виваком ако правилно съм разбрала ,като поставя 3G usb би трябвало със това нещо да си правя безжична мрежа на всякъде или бъркам?
3G usb модем на виваком не става за андроид и ми трябва рутер със който да си правя собствена безжична мрежа но и не знам какво да си взема   newsm78

# 673
  • varna
Здравейте, да се похваля и аз...взех си Аврора2 от сайта, по препоръките на Валпан и Херос Hug и съм доволна...вече месец го ползвам , екрана е страхотен, цветовете...всичко, но имам проблем с индикатора на батерията-стои си на 100% и не знам зареден ли е ....и въобще не знам кога ще изключи...докато ми показваше индикатора батерията държеше около 5-6 часа и сега по това се ориентирам...а го ползвам на макс...интернет, игри, видео...също ми пари отзад понякога, особено когато е включен в зарядното- аз ползвам това зарядно, което ми изпратиха....друг проблем ми е че не мога да включа тази флашка от Виваком...от Виваком ми казаха, че няма да стане на този таблет, след което обаче ми заявиха , че за всичко си има решение и да се ровя из форумите и да се опитам да се справя сама, но аз за първи път хващам таблет и Андроида също ми е още мъгла....сега пиша от   лаптопа, защото все още не мога напълно да свикна с таблета Embarassed а и доста работа имах през месеца, та нямах много време за разучаване.... Rolling Eyes

# 674
Здравейте, да се похваля и аз...взех си Аврора2 от сайта, по препоръките на Валпан и Херос Hug и съм доволна...вече месец го ползвам , екрана е страхотен, цветовете...всичко, но имам проблем с индикатора на батерията-стои си на 100% и не знам зареден ли е ....и въобще не знам кога ще изключи...докато ми показваше индикатора батерията държеше около 5-6 часа и сега по това се ориентирам...а го ползвам на макс...интернет, игри, видео...също ми пари отзад понякога, особено когато е включен в зарядното- аз ползвам това зарядно, което ми изпратиха....друг проблем ми е че не мога да включа тази флашка от Виваком...от Виваком ми казаха, че няма да стане на този таблет, след което обаче ми заявиха , че за всичко си има решение и да се ровя из форумите и да се опитам да се справя сама, но аз за първи път хващам таблет и Андроида също ми е още мъгла....сега пиша от   лаптопа, защото все още не мога напълно да свикна с таблета Embarassed а и доста работа имах през месеца, та нямах много време за разучаване.... Rolling Eyes
същия проблем имам и аз, със същия таблет. Батерията отчита , че е на сто процента, дори и да не е зареждана с часове.Също така и се изключва сам и мога да го включа единствено и само като поставя зарядното. Иначе в началото всичко си беше наред.
Очаквам и още еди таблет,който поръчах за приятел, 10инча Синей, дано всичко с него е наред.

Общи условия

Активация на акаунт