Фиксатор за грим

• 4 876
  • 6
  •   1
Отговори
Момичета, ползвали ли сте фиксатор за грим и можете ли да ми препоръчате такъв? Бих искала да си взема, защото ми предстоят доста официални случаи, а с тия жеги... ooooh!

# 1
  • в 1001-та нощ
виж това мнение - от средата надолу  Peace  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=609548.msg19740019#msg19740019

аз ползвам това http://www.maccosmetics.com/product/177/388/Fix/index.tmpl

разбира се не го ползвам ежедневно  Peace

# 2
Фикс + става за ежедневна употреба, той си е предимно вода. Освежава много приятно лятото.

По времето, когато писах онова мнение не бях пробвала полимерни фиксатори. Сега вече виждам разликата. За специални случаи бих използвала полимерни такива, намирам разликата за значителна при екстремни условия(супер жега, мнгоо мазна кожа, много дълъг период на носене и т.н.) Иначе може да мине и без спрей, само с основа и прахобразна пудра.

Не знам за марка, която има такива и се продава свободно в БГ, иначе - МУФЕ, Ърбън Дикей, Скиндинейвия...
 Основа за грима, ако е течен ФДТ - прахообразна пудра, и накрая спрея, няма мърдане на 32 градуса жега и влажност на въздуха 80% при мазна кожа за 12 часа, изпитано  Sunglasses

# 3
а.l.e.n.a, с каква кожа си? На мойта Т-зона, шпрейът на MAC се отразява доста зле в жегите - лъсва. Сега не го ползвам изобщо, а зимата - само отстрани на скулите да продаде свежест, където кожата е по-суха.

# 4
  • в 1001-та нощ
нормална към суха, с фини пори, не ми се омазнява в Т-зоната, никога не се е омазнявала там, но не е и суха да ми опъва  Peace

за лицето ползвам тониран крем и пудра, понякога крем, база, над нея тониран крем и пудра и от няколко дни ББ крем с пудра

пудрите ми са винаги матиращи и прозрачни  Peace

# 5
Да "повдигна" темата.
В активно търсене на моя фиксатор съм. С мазна кожа, особено на тези жеги е ужас... Себумът буквално изяжда грима за нула време...

# 6
Не те съветвам да ползваш такъв продукт тогава, ще стане още по-зле.

Общи условия

Активация на акаунт