Кафене на езиколюбителите - 2

• 18 543
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Ох, успокоих се. Биенале било!  Simple Smile Културна работа  Laughing, защото аз само за филмов фестивал съм чувала биенале. Дано не се наложи да казваме за състезание биенално, треенално, куатроенално, куинтоенално...т.н..  Mr. Green

# 391
Ох, успокоих се. Биенале било!  Simple Smile Културна работа  Laughing, защото аз само за филмов фестивал съм чувала биенале. Дано не се наложи да казваме за състезание биенално, треенално, куатроенално, куинтоенално...т.н..  Mr. Green

Виж сега, аз интерпретирах. Дано съм права, че ако наистина е бианално, не ми се мисли.

# 392
Брутру.

Софи, мисля, че си твърде оптимистична.  hahaha Неведоми са дълбините, до които може да стигне човешкия гений. Но може това да са имали предвид, Добри да каже.

АNTB! (Alive not to be! - ЖДНБ на ингилизки  hahaha)

Идиот!  hahaha hahaha hahaha

# 393
  • Казанлък of all places
Боги бе, и на мен ми липсва една лява сандалка. Да не ни е опапала козата поучифтовите и на двете?  Embarassed Embarassed

Златни мои, вярвам ,никому не съм липсвала, заета бях с лингвистични проблеми. Всяка система все пак има нужда от ъпдейт и ъпгрейд , на чист български.

# 394
  • Варна
Анджи, нинам  Thinking тая Глинис ли е,  Фиона ли е, доста крадлива се оказа - и от теб, и от мен е посвила по получифт сандали. Добре че поне на дайрето не посегна, че все пак ми е работен инструмент.

# 395
  • КиТ
Ау Ването трябва да се погрижи за Фиона,от кога почна да краде сандали  Crazy #Crazy Crazy

# 396
  • гр. София
Минавам да положа на масата два бисира - един олимпийски - "Александров трябва да динамизира бОя" и един новинарски - "директор ОП ЖИЛСТРОЙ". Ся, ЖИЛСТРОЙ е ясно, но ОП като какво ще да значи?  newsm78

Тая сутрин видях аптека "Хапче"  Mr. Green
Има(ше) и една оптика "Исус" по пътя за Централна гара.

# 397
Оперативна програма?  Rolling Eyes

Аз съм с домашен неологизъм: "вижда в CMYKhahaha Заслугата е на по-добрата ми половина - измисли го снощи, докато гледаше сериална героиня, размазана в усмивки и любящи погледи от дрога.

# 398
  • n/a
Днес аз съм Фиона. Така се чувствам.

ОП ЖИЛСТРОЙ може да е нещо като смачкано: Алее, 'оп, жилстрой ... като в цирка, де,
че май не става много ясно от'де ми поникна звуковата асоциация. Май влизам във форма  Mr. Green

Засилих се в началото да кажа "Добро утро" и добре се усетих овреме, че си е жив обяд.
Хубавото е, че слънцето се е завило в дебели облаци, та соларният тормоз да спре за
малко.

# 399

Хубавото е, че слънцето се е завило в дебели облаци, та соларният тормоз да спре за
малко.

Амин.

# 400
  • Варна
ОП - Ако не е "общинско предприятие" пък на!

Скоро си говорихме за свободняците в плуването. Оказа се, че такава дума има, вчера я чух от коментатора, само че се отнасяше за борците в свободния стил.

Още една да спомена: великанци (естествено пак от непресъхващия извор на спортните коментатори)

# 401

Тая сутрин видях аптека "Хапче"  Mr. Green
........ и пристигаме в пъб "Добре дошли в Рая" Wink

# 402
ОП - Ако не е "общинско предприятие" пък на!

Ей да бе, това трябва да е.

# 403
  • гр. София
Ох, да, "общинско предприятие" е.

Тая сутрин видях аптека "Хапче"  Mr. Green
........ и пристигаме в пъб "Добре дошли в Рая" Wink

Не се пошегувах. Наистина това са имената им.  Rolling Eyes

# 404
Разбрахте ,Розе  Laughing. Аз се пошегувах, че с тия имена ,скоро ще мернеш и пъб с моето предложение  Wink

Общи условия

Активация на акаунт