Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 32

• 91 625
  • 747
  •   1
Отговори
Есен е, 2012. Не знам вие какво мислите по въпроса за 21.12, но аз съм инвестирала прекалено много средства в прекалено хубави неща, които имам намерение да нося и след тази дата, затова смело и ментално съм вече навлязла в зимата на 2013, а защо не и в пролетта. Пуснем ли Клубна тема номер 33, значи успешно сме прекрачили в бъдещата ера на человеческия духовен напредък  Mr. Green

Тенденциите, които просторният нет ми предостави най-любезно, са безкрайно разнообразни, както досега. Човек остава с впечатление, че дори и хич да не му се занимава, пак ще е тренди в поне три направления. Разглеждайки актуалните модни вълни, стигнах до извод, че последен фешън писък е... всичко  Crazy

Ей ги на и повелите за 2012/2013:

Кобалтово синьо

Провинциален полъх

Заемки от Ориента

Флорални акценти

Дръзки панталони (и като цвят, и като кройка)

Оувърсайз елементи

Подчертана талия

Палта, шалове, аксесоари или обувки с косъм

Жилетки и пуловери с едра плетка (или както там се нарича това)

Има и други, но сред тях се намират оскърбителни гледки, пък и се изморих.

Цветовата палитра за сезона е ето тази:

А колкото до лаковете и грима, предполагам, вече знаете - червеното властва и на устните, и на ръцете, във всички възможни нюанси (от черно до алено):

Сега се оттеглям на заслужено и алчно кафепитие, вие сте наред. Обичам ви всички и нямам търпение да закомуникираме по-оживено в идните дни. Дай Боже да прехвърлим темата успешно в 2013, напреки всички маи, инки и други боровинки. Амин!  Crazy

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 15:58 от crazy chick

# 1
Благодаря за темата.  bouquet Чакам есента с нетърпение, защото ми омръзнаха летните, ярки цветове. Мисля да имам доста лилава есен. Heart Eyes

# 2
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ккато винаги великолепна тема Heart Eyes. Крейзи,    bouquet
От показаните тенденции ориенталската ми допада най-много, вероятно защото на пасва на натюрела ми.
И една красива чанта за запис

Бих я носила всеки ден, докато съвсем се скъса Heart Eyes

# 3
  • София
Крейзи темата е страхотна, изчетох всичко до последната буква с голям кеф.

В последно време много харесвам кобалтово синьо, особено като го нося на ноктите си  Heart Eyes.

За ботушите и особено за чантата гътвам човек .

# 4
  • Be realistic - plan for a miracle.

Simple Smile Обожавам червени акценти!

# 5
  • София
Ето това е тенденцията, която ме плени за тази есен. Напоследък само с такива панталони се харесваме, така че  и лични комбинации смятам да приложа в темата  Twisted Evil.

Червеното червило много ме привлича , но не приличам на себе си, но пък виж.. червения лак... май само такъв мажа Wink

# 6
Ахх, прекрасен е последният сет, особено сивата връхна прелест (жилетка ли, джъмпър ли да я нарека Laughing)

# 7
И аз нямам търпение за есента....
За цветовете, мисля да заложа на по-убити, есенни цветове....маслено зелено, охра, кафяво...

# 8
  • Варна
Благодаря за темата и ви повелавам хубава и топла есен. Peace
http://www.facebook.com/index.php?lh=0ed7f108c503b374149ab66c08c … lothes.connection
От тук си поръчвам разни неща.  bouquet

# 9
  • Belgium
Предводителко, води ни към слънчевата есен  Grinning

На мен все още не ми е омръзнало лятото, но пък ми се носят вече дрехи с дълъг ръкав.

Не съм много по тенденциите, но ми харесва лилавият цвят, рок елементите,  кожата (била тя с косъм или гладка) и някои от обемните палта.

Илюстрирам със снимков материал:

# 10
  • Варна
Крейзи, чудесно си обобщила тенденциите! Hug

Аз само да подчертая - водещ основен тон - сиво.
По мое мнение... Sunglasses

А какви са вашите наблюдения за тенденциите при обувките и шапките? Thinking

# 11
  • ...край Дунава
Crazy, такъв хубаво систематизиран увод си направила, че си песен за очите ми Hug

От мен-Предесенна колекция Givenchy 2012 (ботушките ми взеха ума, много искам такива)

Сдобих се с тази чанта, подозирам, че ще бъде системно носена есента от мен, имам толкова парцали с които да я съчетая Crazy +това си има и дълга дръжка за през рамо, на което се кефя най-много  #Silly

# 12
И аз съм луда по кобалтово синьо! За мен есенните цветове тази година ще са тъмно синьо, тъмно лилаво, винено червено и сиво. За ноктите съм луда по това тъмно синьо на essie

# 13
Не искам да свърша лятото, но и на мен малко ми писнаха летните дрехи. Искам да нося дънки, сиви пуовери и затворени обувки  Crazy Луда работа, само след месец ще се чудя как ми го е родила лавата това желание  Mr. Green

Хубава тема, Крейзи   bouquet

# 14
Сис, чантата е уникална, откъде е Heart Eyes?

Общи условия

Активация на акаунт