Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 32

• 91 629
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
  • В полите на Пирин планина
Още към основните тенденции за есен - зима 2012/2012 можем да добавим обем под талията:

Скрит текст:

А също и плетивата:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 21:19 от Lady Brinne

# 46
Крейзи  , благодарности и извинения за късното записче ! Отивам да се ограмотявам по отношение на есенните тенденции , после ще отчитам влечения , предпочитания и намерения ! Whistling

Настроението ми е такова - небрежно , свободно , уютно , диво .

# 47

Настроението ми е такова - небрежно , свободно , уютно , диво .

Влюбих се в това Heart Eyes
Снощи си замислих нещо подобно за днес/ дълга, сатенена пола солей на цветя, в черно и сиво, изчистен топ, черен, памучен oversize, drop stitch  пуловер, копринен шал в синьо и черни кецове на бели точки/, чудех се дали ще е ок, но като гледам, най-много да отнеса някой критичен поглед от колежка в костюмче Grinning

Крейзи, благодаря ти за хубавата тема, както и на всички момичета, вдъхновявате ме!        bouquet
За съжаление нямам време да се включа адекватно и със снимков материал. Твърде много ангажименти имам, покрай новата работа.

Моята есен ще бъде в плетива, обожавам ги и с тук-там готик елементи, предимно в обувките. Хареса ми и провинциалния полъх. След като намерих перфектния за мен коректор и много-много лек фон дьо тен, смятам да изкарам една есен-зима почти без грим. Wink

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 07:01 от goddess

# 48
Аз пък съм на кръщене в края на месеца и идея си нямам какво ще обличам. Задължително трябва да е удобно, защото ще е цял ден, ще има много деца (вкл.моето Laughing) и ще нося фотоапарат Crazy
На късата коса не отиват много фру-фру неща, мислех си за нещо семпло с някакви по-интересни аксесоари, но нищо конкретно не ми идва в главата. Ще съм благодарна на идеи Flutter

# 49
  • Варна
Не знам къде ще се провежда, но първосигнално си те представих в лек селски ексцентрик:

бермуди с оксфордки и 3/4 чорап, нагоре риза + пуловер без ръкав/ елек/ т.н., а на главата шал или барета. Може да си със сатенена риза и сатенен шал примерно, за по-официозно. Sunglasses 

Доколкото знам ти не се затрудняваш особено с избора на стайлинг, та спокойно мога да ти предлагам шантавии... Mr. Green

# 50
Felicidad, зависи къде ще е кръщенето. Само гост ли ще си, или някое от действащите лица?
Бих заложила на лек, небрежен стил.

# 51
Хаха, Риа, *лек селски ексцентрик* ми звучи фамозно Joy Ще помисля над предложението Flutter Баретата автоматично отпада - ще има деца и ще снимам, т.е няма да се задържи дълго Laughing

Мирама
, само гост ще съм. Във Франция. Там ги правят като сватби - църква, ресторант и градинско парти. Ако не измисля нещо универсално, с цял куфар трябва да отида в църквата Laughing

# 52
Felicidad, бих облякла рокля....шал на главата....и ботуши. )

# 53
Тези шапки са страхотни!

# 54
Момичета, аз със спешно питане. )
След час съм при фризьор и силно се замислям дали да не направя драстична промяна. )
Винаги съм харесвала тази тоналност и цветове, но никога не съм имала смелост да пробвам.
За това говоря

В момента изглеждам така
цък - това е снимка преди месец
а ще се подстрижа отново така
цък

# 55
Mirama, знаеш, че отдавна радея за такъв цвят на косата при теб  Grinning

Действай смело и после се похвали. Убедена съм, че ще ти стои страхотно!

# 56
Mirama, знаеш, че отдавна радея за такъв цвят на косата при теб  Grinning

Действай смело и после се похвали. Убедена съм, че ще ти стои страхотно!

Чудя се само дали няма да ми е малко тъмно. )
Все пак ще се посъветвам с фризьора, надявам се да даде адекватен съвет. )
Но ми се иска някаква промяна. )

# 57
  • София
Mirama, аз съм за промените, а и мисля, че ти отива този цвят и ще си много различна  Peace.
Felicidad, на мен втората комбинация много ми допада и бих си спретнала нещо подобно. Не знам само дали не бих заменила с панталон, иначе малко трудно със снимките.

# 58
Благодаря ви за идеите, имам още седмица Rolling Eyes

Мирама, задължително медно червено (coppery red)! Недей с тъмните нюанси, запази я светла, само промени гамата. Ще ти стоят прекрасно цветове подобни на снимките по-долу! много сте хубави!:-)

Медно червено

Т.нар. ягодово русо

# 59
  • Be realistic - plan for a miracle.

Страхотна връхна дреха за есента.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт