От кога миете зъбите на детето си?

• 12 271
  • 136
  •   1
Отговори
# 120
Със силиконовия накрайник се почнАхме още когато в устата имаше 5-6 зъба Laughing От доста време вече действаме с истинска четка,има интерес,върти я из устата си,но да говорим за истинско миене на зъби,ЪПсурт Peace

# 121
Малко след като му излязоха и 16-те зъба. Започнахме от беше на около 1г и 5 месеца. Ползвам напръстник и Астера Кидс, често стиска зъби и ме хапе.

# 122
От първото зъбче Simple Smile

# 123
И ние така ,когато излезна първото зъбче  Peace

# 124
  • Варна
С появата на първите две зъбчета, които изникнаха почти едновременно започнах да ги мия със силиконов накрайник и паста Nenedent-baby  tooth

# 125
Направих опит от първото зъбче, но неуспешен, малката не искаше да ги мием и не настоях. Когато избиха повечко /при нас първото зъбче изби на 1год. и 1мес./ тя започна сама да прави опити да държи четката и да си ги мие.  Сега си се обслужва съвсем сама  Simple Smile . Незнам дали е било късно, но определено зъбите й са в перфектно състояние.
Сестра ми започна да мие още при първото зъбче на племенника с накрайник за пръст, но той беше много послушен и тя нямаше проблеми с това, и неговите зъби са перфектни.
Вероятно по-голямо значение има гена и начина на хранене, отколкото миенето на зъбите  Peace

# 126
И аз започнах да мия от първото зъбче с Ненедент.

# 127
Аз се притеснявам, че гълтат пастата за зъбки. Sad

# 128

Няма страшно  Peace
Бебешките са без флуор, така че няма опасност от предозиране.

# 129
Много благодаря за отговорите!  Hug

# 130
Бебешките пасти са без флуор и не е проблем, че гълта от пастата. Така ще е дълго време докато се научат.

# 131
Да споделя един трик - купихме на малката електронна четка за зъби, по петнадесет минути четка, голяма веселба. Тъкмо беше започнала да губи интерес.

На 2г. е.

# 132
Да споделя един трик - купихме на малката електронна четка за зъби, по петнадесет минути четка, голяма веселба. Тъкмо беше започнала да губи интерес.

На 2г. е.

Jane º°, би ли показала каква, моля?

# 133
Цветурче, аз не живея в Бг а четката я купих от местен хипермаркет, беше $8. Подобна.

# 134
  LaughingJane, и аз направих същата покупка, от същият магазин, когато дъщеря ми беше на 2 години.
На нея почнах да и мия зъбите, като стана на 1г, имаше 4 броя. Сега ги мием сутрин и вечер, а в градината задължително на обед. Нашата зъболекарка горещо ни препоръчва да ползваме конец за зъби, ама не се получава всеки ден. Ползваме ето такива
Скрит текст:

Синът ми има вече 6 зъбчета и съм купила напръстник с бебешка паста без изплакване. Хапе ме, но аз успявам да го залъжа.

Общи условия

Активация на акаунт