Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 2

• 42 755
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
  • sofia
Основната разлика (според мен) е, че в иновейшън продават само боклуци. Пушестком също не ги харесвам (обслужването е ужасно и са една идея по скъпи), но този карт, който си посочила на мен много ми харесва как работи.

този от пу6кома ли?

# 436
Здравейте и от мен! Пушачка съм от доста години, но предвид забраната реших да си купя електронна цигара, която да използвам основно в заведенията  Peace Бихте ли ми казали дали някоя от следните е за предпочитане?
http://www.great.bg/2-броя-от-най-новия-луксозен-модел-електронна-цигара-ego-lcd-подарете-си-това-бижу.html?ehaconvid=dUUG-W4gP-EA-b6evbki   - EGO LCD
http://promograd.bg/offers/view/id/2385 - EGO-C
http://www.dalavera.bg/index/offer/new/1/slug_id/29-90-lv-za-ele … data1=&data2= - EGO-T CE4
http://napolovina.com/offer.php?id=3031 - EGO-T 1100 max

В момента пуша около кутия Мурати Силвър Слимс, от прочетеното до тук разбрах, че трябва да се ориентирам към течност 11мг  Thinking

Нито една от офертите не струва, вероятността да се набуташ с некачествен продукт е много голяма.
Понеже готовите комплекти са свършили, вземи си:

батерия - може да си избереш и друг цвят или друга мощност. Най-добре е да си вземеш две батерии или една пас тру. Ако избереш пастру-то, няма да ти е нужно зарядно. Като начало можеш да пробваш с една батерия, щом ще ползваш цигарата само на забранени места, но от опит мога да кажа, че вероятността да минеш основно (да не кажа изцяло) на електронна е много голяма  Wink
картомайзер можеш да си избереш и друг, ако си харесаш нещо на външен вид.
течност Изборът е доста голям, така че сама трябва да избереш нещо като начало. Мисля, че и 9мг/мл ще са ти ок.
зарядно внимавай да избереш правилното, защото за различните мощности на батериите са различни. Пише в описанието кое за коя батерия е подходящо.
адаптор (евентуално, ако предпочиташ през контакта да зареждаш, а не през USB порт). Ако имаш такъв адаптор от мр3 плеър например също става и може да не купуваш  Wink

Другите магазини, които продават качествени продукти са pv-bg.com (София) и e e-pushcom.net(Варна) магазина от който са линковете е пловдивски.

# 437
Здравейте и от мен! Пушачка съм от доста години, но предвид забраната реших да си купя електронна цигара, която да използвам основно в заведенията  Peace Бихте ли ми казали дали някоя от следните е за предпочитане?
http://www.great.bg/2-броя-от-най-новия-луксозен-модел-електронна-цигара-ego-lcd-подарете-си-това-бижу.html?ehaconvid=dUUG-W4gP-EA-b6evbki   - EGO LCD
http://promograd.bg/offers/view/id/2385 - EGO-C
http://www.dalavera.bg/index/offer/new/1/slug_id/29-90-lv-za-ele … data1=&data2= - EGO-T CE4
http://napolovina.com/offer.php?id=3031 - EGO-T 1100 max

В момента пуша около кутия Мурати Силвър Слимс, от прочетеното до тук разбрах, че трябва да се ориентирам към течност 11мг  Thinking

Нито една от офертите не струва, вероятността да се набуташ с некачествен продукт е много голяма.
Понеже готовите комплекти са свършили, вземи си:

батерия - може да си избереш и друг цвят или друга мощност. Най-добре е да си вземеш две батерии или една пас тру. Ако избереш пастру-то, няма да ти е нужно зарядно. Като начало можеш да пробваш с една батерия, щом ще ползваш цигарата само на забранени места, но от опит мога да кажа, че вероятността да минеш основно (да не кажа изцяло) на електронна е много голяма  Wink
картомайзер можеш да си избереш и друг, ако си харесаш нещо на външен вид.
течност Изборът е доста голям, така че сама трябва да избереш нещо като начало. Мисля, че и 9мг/мл ще са ти ок.
зарядно внимавай да избереш правилното, защото за различните мощности на батериите са различни. Пише в описанието кое за коя батерия е подходящо.
адаптор (евентуално, ако предпочиташ през контакта да зареждаш, а не през USB порт). Ако имаш такъв адаптор от мр3 плеър например също става и може да не купуваш  Wink

Другите магазини, които продават качествени продукти са pv-bg.com (София) и e e-pushcom.net(Варна) магазина от който са линковете е пловдивски.

Не е лошо тоя пост да го сложите в началото на темата, в него има синтезирана повечето информация и отговори на повечето въпроси на заинтригуваните от ел. цигара.  Peace

# 438
mioki Много благодаря за подробното инфо   bouquet
А дали има реален магазин в София, който продава качествени продукти? Ориентирах се,че трябва продуктите да са оригинални, но май ми се иска като за първа покупка да отида в магазин, за да видя продуктите  newsm78

# 439
mioki Много благодаря за подробното инфо   bouquet
А дали има реален магазин в София, който продава качествени продукти? Ориентирах се,че трябва продуктите да са оригинални, но май ми се иска като за първа покупка да отида в магазин, за да видя продуктите  newsm78
Можеш да отидеш в офиса на  pv-bg, понеже гледам, че си в София. Лошото е, че е по-скоро офис, а не магазин и няма изложени неща, но като отидеш и попиташ, ще ти обяснят и ще ти покажат. Адресът е "Липа"17 в Лозенец се намира близо до хотел Хемус.

Pipi_, ще се опитам да го направя по-общо, защото в момента е с линкове към конкретни продукти от конкретен магазин. Така малко ограничено изглежда, тъй като изборът е много много голям. Това беше един конкретен пример, а вариантите за комбинации са ужасно много Simple Smile та е трудно да се препоръча нещо конкретно. За това е най-добре желаещия да си купи електронна цигара да разгледа повече възможности и да прочете повече мнения, за да си състави сам конфигурация отговаряща най-точно на нуждите му.
Някои търсят по-малки батерии, други по-мощни и не ги притеснява размера, но пък искат хубав външен вид и т.н и това само за батериите, а за всяка отделна част може да се изпише тонове инфо, при това ще е субективно Simple Smile и пак има вероятност да не нацелиш от първия път най-добрата комбинация каквото и да значи това.

Най-важното, според мен, е да се купуват качествени елементи от проверени магазини, а не тези супер-дупер оферти, които при това даже не са толкова изгодни, защото продават стара технология, а производителите непрекъснато вадят нови и нови елементи, съществуват и модове, които са една друга бира и темата става необятна. Simple Smile

# 440
  • Стара Загора
Днес на четвъртия ден опитах една от течностите които забърках - круша, но още не става според мен. Малко остър е вкуса, ама пусто любопитство...  Mr. Green. Иначе мирише разкошно. Явно ще чакам десетина дни преди да пробвам пак.

# 441
  • Варна
Снощи по новините на БНТ попаднах на информация за опасни течности за ел.цигари. Звука на телевизора обаче беше намален докрай и докато намеря дистанционното и усиля, новината мина. Сега нищо не мога да намеря в нета за това..

# 442
По новините ли или в някое предаване?

# 443
Да се запиша и аз тук при вас,тъй като от вчера изпарявам  Laughing
Първо си купих от най-евтините e-cigarette health и разочарованието ми беше голямо.Едва ли щях да си взема друга цигара ако мъжа ми не ме беше убедил.Случайно минахме покрай специализиран магазин само за електронни цигари и консумативи и реших да разгледам.Момичето,което продаваше там ми даде да си дръпна от нейната и цигара и разликата беше огрооомна в сравнение с моята цигара  Grinning .То беше удар в гърлото,а да не говорим и за дима  #Crazy .С предишната бузите чак ме боляха от дърпане и пак никакъв дим,докато при нейната цигара с леко дръпване и облак...
Та така се зарибих и си купих eGo-T CE4 .Сега съм с аромат на диня+ парламент.Мисля още тези дни да си взема и други аромати да опитам  Simple Smile

# 444
  • Варна
По новините ли или в някое предаване?

Новините, надписът отдолу беше "Опасни течности за ел. цигари". Имаше репортаж от магазин за ел.цигари, питаха нещо човек държащ в ръка течност на Деканг. Confused

А ето на какво попаднах: http://www.bntruse.tv/news.php?id=83453

# 445
Ааааа как така пише, че няма пък имало над нормата... то ако е така първо ще те удря в петите като си дръпнеш и второ, той никотина е скъпата съставка в течността, глупаво е да правят такива упражнения, по скоро обратното ще е далаверата... нещо имам съмнения в тази "новина".
Ако е вярно, би трябвало да представят и снимка на опаковките които издирват, пък то 2 реда текст и нищо конкретно... не разбрах какво искат да кажат с тази новина всъшност освен да манипулиран общественото мнение.
Честно казано имам много ниско мнение за журналистите като цяло. Много манипулативно племе - в професионален план имам предвид, не коментирам хората като човеци.

# 446
  • при Arctic Monkeys
Да се отчета - месец и половина без цигари.
Понеже не бях не толкова страстен пушач, реших да си взема евтин продукт от Продавалник - 2 бр. цигари, като и до момента ползвам само едната - излязоха супер качествени, независимо от цената, като батерията ми държи два пъти повече от тази на колежката ми, която ползва оригинално Его С Rolling Eyes
Ползвам безникотинова течност на Деканг в момента. Peace
Не предполагах, че толкова лесно ще откажа пушенето...

# 447
Ааааа как така пише, че няма пък имало над нормата... то ако е така първо ще те удря в петите като си дръпнеш и второ, той никотина е скъпата съставка в течността, глупаво е да правят такива упражнения, по скоро обратното ще е далаверата... нещо имам съмнения в тази "новина".

На етикета пише, че няма никотин, пък според изследванията имало над нормата. Аз така го разбрах. Почва да ми омръзва от псевдо журналя, които дори елементарен текст не могат да напишат грамотно. Още повече пък не казват нито коя е фирмата, нито коя е партидата. За какво предпазване на е-пушачите изобщо иде реч!?

Аз днес пуснах още една поръчка. Мъжът ми се зариби покрай мен, та сега и на него цигара. При мен се оказа, че една не стига, особено, ако забравя да я заредя през нощта, та пуша аналогови, докато се зареди... Взех му карт Виви Нова 3,5мл с една декоративна капачка, че нямаше от малките картомайзери. Също и два аромата Блек Чери(ФА) и Голд Дукат (Инавера), който определено ми стана много любим, както и две течности Ментол и Тусканска Резерва(ФА). Ще се обзаведа и с ето това калъфче.

На 16ти отиваме на гости в Търново, та тогава се надявам да зарибя и баща ми, който пък е върл пушач от повече от 40 години. Simple Smile))

# 448
Такааааа, след като се прецаках с тоя карамел, сега се опитвам да си изпарявам течността с тютюнев аромат. А се опитвам, защото мъж ми, който пушеше пурети му хареса карамела и познайте с една цигара как се изпаряват 2 различни течности... ooooh! Иначе постоянно ми обяснява как "утре" ще си купи и той цигара. ooooh! Това беше малко спам, ама исках да си кажа болката. Sunglasses Confused
Иначе от къде мога да си купувам течности събота и неделя? В смисъл от проверен магазин, където мога да видя нещата. Досега разглеждах сайта на гигадринкс, направо се замаях. Crazy Мисля да си поръчам от там и разни базови разтвори и шишета и да бъркам смеси. Mr. Green
Само дето не ми е ясно какъв базов разтвор да си взема и каква е разликата между Глицерина и Пропилен Гликола?  newsm78 (дали ги написах правилно Blush)

# 449
Аз от 4 месеца съм на електронни цигари и съм много доволен.Пазарувам само от pv-bg.com и от epushach.com, защото знам, че продават течности със сертификат и батерии joyetech с гаранция.
Интересно ми е как винаги пазаруваш от сайт (еПушач), който е създаден на 09.10.2012, общо взето преди двайсетина дни. Колко поръчки да си направил, че и вече да си сигурен в качеството? Реклама ли правиш... Или да? Тук не ядем доматите с колците все пак. Simple Smile

А най-интересното е, че мейла за контакти на домейна е ivokomandos в джимейл. Поне да се беше регнал във форума с друго име.

Иначе лошо няма да се изрекламира, ама не и по този начин. Все пак гледам, че иска да продава маркови цигари - дано го направи. Че както е залят интернет с ментета, още едно място с качествени цигари е добре дошло.

@ivokomandos, смешно ти беше включването, но все пак ти пожелавам успех в начинанието. И да знаеш, че ако държиш качествена стока ще се чуе и без такива мними включвания.

Нещо си се объркал няма как моя имейл да е в сайта за контакт. Просто споделям мнение, защо се заяждаш немога да разбера? В форума на пв 100 човека пишат за някакви безизвестни сайтове ти се хвана за мене. Нещо на лична основа ли?

Общи условия

Активация на акаунт