Лидл ::19::

• 61 693
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
Черните маслини на "Бареса" са с вкус на сироп за кашлица.Не знам как са го постигнали.Евала, за което! Laughing

# 316
  • София
на мен пък ми харесват...не са ли с босилек те.

# 317
Харесах си тази плоча за палачинки. Някой да е ползвал такова нещо? Доволни или не?  

# 318
  • Пловдив
Точно с босилек са и наистина ми приличат на сироп за кашлица. Но пък миналата година хлапетата на 2 - 2,5 години ги изчопляха от сандвичите и докато не свършиха, не мирясаха. Laughing
BoBoDes, като си припомня пропорциите ще пиша. Но в общи линии - 1 кофичка заквасена сметата, 1 пакетче крема сирене и пудра захар на вкус. Сиропирам, мажа със сладки и слагам сметаната. Накрая украсявам с киви, мандарина и нар.

# 319
  • София
Харесах си тази плоча за палачинки. Някой да е ползвал такова нещо? Доволни или не?  
Аз имам плоча за печене (не лидълска) и откакто я имам, друго не ползвам за палачинки. Само че ги правя по различна рецепта от тези за тиган. Плочата се оказа изключително полезна покупка.

# 320
Точно с босилек са и наистина ми приличат на сироп за кашлица.

Ако лекуват, да ям.Иначе ще си остана с едната дегустирана маслина.:Д

# 321
  • София
Малко странен въпрос, но някой може ли да ми каже дали инфрачервената лампа се ползва на голо,или човек може и да си е облечен докато се напича  Blush Благодаря  Flutter

# 322
Ееех, напоследък  каквото и да питам никой не ми е отговаря Rolling Eyes CryПитах за зехтин- екстра върджин  ooooh!

# 323
Ееех, напоследък  каквото и да питам никой не ми е отговаря Rolling Eyes CryПитах за зехтин- екстра върджин  ooooh!

Ето, отговарям: Има екстра върджин и е хубав. Взимам Лидлския и когато беше испанската седмица - от испанския, той като че ли по ми допадна.

# 324
  • софия
Малко странен въпрос, но някой може ли да ми каже дали инфрачервената лампа се ползва на голо,или човек може и да си е облечен докато се напича  Blush Благодаря  Flutter
Гол. Аз вчера се нагрявах. Много е приятно, но още не съм стигнала да купя очила.

# 325
  • София
Гол. Аз вчера се нагрявах. Много е приятно, но още не съм стигнала да купя очила.

А това с очилата е добра идея,а къде продават такива  newsm78 И аз преди малко си нагрях първо краката,но обути ми бяха и въпреки това ефекта е уау,по принцип винаги са ми студени,а сега от 3 часа са си топли.Надявам се да ми повлияе и на плешките където имам по-сериозни болежки  Praynig

# 326
  • Стара Загора
Някой да е пробвал блатовете за торта. Предстои рождения ден н малкия та се чудех дали да си спестя блатопаравенето  newsm78
Аз не съм доволна.Два пъти съм вземала ,но и двата пъти се разпаднаха.Втория път дори наложих тортата във разкопчаваща се форма за печене.Сглобих я от вечерта ,а на сутринта реших да я разкопчая,  за да си има вид на торта.На мига се разцепи-нещо ,което с дрги блатове не се е случвало.Подминавам ги и вече не мисля да им давам трети шанс.

# 327
Взехме си зарядното за батериите, но презареждащи батерии - няма. Получавали ги само за акции. Така че ще следя пък дано изпаднат от някъде Simple Smile

# 328

Ето, отговарям: Има екстра върджин и е хубав. Взимам Лидлския и когато беше испанската седмица - от испанския, той като че ли по ми допадна.
Мерси.

# 329
  • София
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-E91D7F71-CF187724/lidl_bg/hs … l/index_19560.htm този го има постоянно не е лош зехтина...
http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/SID-9733E3A4-B28E1BCB/lidl_bg/hs … amp;ERR=noservice скоро имаше и с подправки, може и да са останали още.
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-9528719D-A93CF0C9/lidl_bg/hs … l/index_17382.htm това трябва да е испанския не сме го пробвали обаче.

Общи условия

Активация на акаунт