Писмо до Дядо Коледа или каква козметика мечтая да намеря под елхата!

• 24 599
  • 305
  •   1
Отговори
Идва време да пишем писмата и да споделим на глас козметичните си мечти, които някак да се материализират и да се настанят удобно под украсената елха. Добрия Старец, разбирайте всяко същество от мъжки пол, намиращо се близо до вас/ гаджета, маджета, татковци, батковци, съпрузи, любовници, а защо не и всички заедно Mr. Green/ сбъдва мечтите и носи желаните неща, така че не се смущавайте, срамувайте и не стискайте писалките, разбирай клавиатурите и пишете. Сега му е времето!
Позволено е да да желае всичко, но е важно то да е все пак свързано с козметика. Whistling Парфюми, гримове, уреди от инквизицията като миглоизвивачки, клещи за педикьор и вакуумни масажори също влизат тук! Wink Силикона?! Даааа може, важен е за някои!
Може да е много наведнъж, може да е малко, но редовно, разбирай всеки ден по едно желание придружено от снимка, линк или някакви помощни материали. Дядо Коледа, разбирай изборените по-горе, е все пак старец и се сеща трудно кои са миглите на Ардел и може да  вземе да донесе миглите на Адел, а това би било кофти за него, защото ще остане без вино и топла камина в онази прекрасна нощ.
Линка към тази може би майтапчийска, но и не съвсем тема е важно да бъде разпратен навременно на лични, служебни пощи, таблети преносими, стационарни и всякакви такива иновативни джаджи. Все пак трябва си подсещане кой какво, защо?! Whistling Whistling Whistling
А и още един полезен съвет, направете тази тема начална страница на браузъра си и никога не го загасяйте, махнете и "спането" няма да изхарчи много ток. Има две причини за това, вижда се какви са желанията и има чудно оправдание "Скъпи виж колко съм скромна, погледни и тук се цитират имената на околните съфорумки, колко са алчни и какви неща искат, пфу срама нямат значи!" Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Отпуснете душите си и показвайте всичко мечтано, без значение дали съществува, колко струва, какво количество е и колко точно ексцентрично е!
Дано пък нещата станат!

п.п. Който прочете този чаршаф по-горе съм сигурна, че ще получи супер готин подарък за преумората.

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 12:38 от densi

# 1
  • в 1001-та нощ
Благодаря за темата  Heart Eyes    bouquet

На първо място желая умението с никакви продукти да правя супер грим  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и понеже не е особено възможно искам и брокатова пудра с помпичка, например:

и това

# 2
Благодаря за страхотната тема Hug Натрупала съм толкова много козметични желания, че сигурно ще пиша в темата всеки ден Laughing Разбира се, всичките неща е нереалистично да получа, но мечтите са безплатни и не пречи да си показваме красоти  bouquet
На първо място искам ето това, най-много Heart Eyes

# 3
Благодаря за хубавата тема!   bouquet

Аз искам толкова неща... Crazy но на пръв прочит се сещам за тези,които желая най-много  Flutter Heart Eyes

# 4
И аз благодаря за прекрасната темичка !
Засега искам това :

# 5
  • София
Искам това,това и това  Simple Smile.

Страхотна тема!

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 14:03 от Little Evil

# 6
Искам да покажате абсолютно всички неща, които желаете, без значение дали ви трябват, дали ще ги имате, ползвате и каква цена имат.
Тука срама няма! Whistling

Моята първа, вечна, козметична мечта, за съжаление неосъществима към момента, но аз не се спирам да се надявам, че тези от Шанел ще преиздадат, е лака за нокти Jade Chanel! Велик!

# 7
  • София
Благодаря, за темата! Аз прочетох целият чаршаф, затова слагам три продукта Simple Smile ..  Hug  Mr. Green

# 8
Щом няма срам,да сложа още някои неща  Mr. Green

# 9
  • София/Горна Оряховица
Моята първа, вечна, козметична мечта, за съжаление неосъществима към момента, но аз не се спирам да се надявам, че тези от Шанел ще преиздадат, е лака за нокти Jade Chanel! Велик!

Записвам се с абсолютната ми мечта  Heart Eyes . Ако шанел го преиздадат, сигурно ще трябва да спя пред тукашната Сефора, но ще го имам. Предизвиква тръпки в мен  Blush Heart Eyes .

След малко ще се включа с допълненията, просто нямаше как да пропусна този лак  Heart Eyes . Почти като фетиш е  Embarassed .

# 10
Баш фетиш си е! Whistling
Ето да има за всички, които го пожелаха. Grinning

Искам Skin Caviar Liquid Lift.

# 11
  • София/Горна Оряховица
densi, тая купчинка няма да стигне и за половината форум  Whistling Laughing .

Айде, продължавам:
Нещо от Герлен  Heart Eyes :

Chanel Illusion d'Ombre

Perfectly Plush brush kit by MAC:

Сигурно ще допълвам  Blush .

# 12
Денси, поздравления за идеята Hug

Ами аз по принцип съм скромна и нямам кой знае какви козметични желания за Коледа, но айде за темата ще направя един списък с неща, които искам smile3508

To пак само парфюми Whistling
и сега ще паднете.....най-много искам ето това (не е козметично, но би ме зарадвало 100 пъти повече от парфюми, гримове и други чудеса)
 Grinning Grinning

# 13
  • в 1001-та нощ
а това последното какво е  Rolling Eyes newsm78

# 14
Фърби модел 2012. Сериозно ли не си чувала за тях? Shocked Тва беше хита на 90-те

Общи условия

Активация на акаунт