Писмо до Дядо Коледа или каква козметика мечтая да намеря под елхата!

• 24 603
  • 305
  •   1
Отговори
# 45
Ето това искам за Коледа.  Mr. Green

# 46
Страхотна тема, bouquet аз понеже искам толкова неща, че мога да пиша до утре, но най много искам да работя на някой козметичен щанд като Шанел, Есте Лодер, УСЛ, Гърлен, но и в Мак ще съм доволна, за да мога да пробвам всичко ново което излиза и да мога да си купувам всичко с намаление.  Blush

# 47
Дано се доредя до скинфиниша особено  Crazy Crazy

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 17:17 от elhi4ka

# 48
Здравейте и благодаря за темата Simple Smile
Аз бих искала:  Simple Smile  парфюма на Thierry Mugler - Alien , a може и козметика на Chanel Grinning.
Някой започна ли вече с пазара на подаръци за децата??? Аз да се похваля Wink преди малко купихме първият подарък на синчето - колело.Той е на 2,5 и мн ще му се зарадва.
А колко хубаво е само когато тръгнеш на пазар за подаръци,ве4е съм изпълнена с Коледно настроение Grinning!Ще сваля да гледаме Family Man тази вечер Simple Smile!

# 49
Аз съм скромна, искам "само" тези три парфюмчета  Mr. Green

# 50
Наистина си скромна,Ronita Laughing Пожелавам ти да ги получиш. А аз мога да добавя още един парфюм - Chanel - mademoiselle!!! Grinning

# 51
Ще ги получа, ако си ги купя сама Joy Предвид предстоящото ми пътуване, дядо Коледа може да подрани тази година Mr. Green

# 52
Скромница е тя, само първия парфюм струва повече от абсолютно цялата колекция на Герлен! Whistling Whistling Whistling

Вчера за втори път след колекцията на Пучи любима консултантка ме попита дали искам да ми каже колко точно струва цялата колекция на Герлен. Че съм луда козметично, луда съм, ама цялата наведнъж, плашещо е! Mr. Green Party Whistling

# 53
Ох, каква прекрасна тема! Развихрям си фантазията веднага  Mr. Green

Това е на първо четене, но и Метеорити искам!  Heart Eyes  А Малис ще го грабна веднага щом излезе, така че няма да дочака да е под елхата  Mr. Green

# 54
  • Стара Загора
Ох, този календар на Сиате колко ли ще струва?  Mr. Green

# 55
  • Бургас
Много красиви мечти,пожелвам ви да се осъществят,за мен специално не вярвам някой да купи метеорити освен мен самата,но все пак имам достатъчно амоууважение да си направя жеста,имам и още едно коледно желание-Метеоритите да стигнат за всички,защото май и те са лимитирани  bouquet  bouquet  bouquet

# 56
Ех, че хубава темичка Heart Eyes Такова празнично и мило ми стана да ви изгледам желанията Crazy

Ето какво си пожелавам аз на първо четене Flutter

Първото дори вече си го поисках, току виж ме огрее.. По останалите засега само въздишам Whistling

# 57
  • Варна
Eто и моите желания:

# 58
Айде и аз да си помечтая. Grinning Искам това:

# 59
Аз също съм много скромна. Не искам лакове, гримове, козметика, само парфюми Simple Smile. В момента съм ограничила желанията си само до стотина Simple Smile, като тези три постоянно са в челната десетица:

Също така си мечтая да спра да мечтая за всичко, което нямам, а да започна да се радвам на това, което имам Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт