Писмо до Дядо Коледа или каква козметика мечтая да намеря под елхата!

• 24 950
  • 305
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас

Това е най-любимият ми парфюм,имам го в няколко лимитирании варианта,но много ще му се зарадвам,ако го намеря под елхата newsm10

# 61
  • София
 Eто и моите желания,поне едно от тях ще си самоподаря със сигурност за Коледа  Joy
или

Gucci Guilty,изключително незимен аромат,наскоро си го изпръсках и много ми липсва Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 21:01 от *Bubble*

# 62
Благодаря за хубавата тема   bouquet Grinning
Аз за сега искам от дядо Коледа тези неща  Heart Eyes

# 63
  • София/Горна Оряховица
Имам чувството, че само на мен не ми хареса La petite robe noire. А е точно като за моята възраст  Rolling Eyes . Ужасна съм просто  Laughing .

Да не е голям спам, добавям и Urban Decay Naked 1 and 2  Mr. Green .

# 64

Това на първо хрумване, парфюмите хич не съм започнала да ги мисля още даже  Mr. Green

# 65
  • София
Ха, каква хубава тема!
Тази година още нищо не съм си пожелала за Коледа.

но говорейки за парфюми всяка година си пожелавам да срещна моят, в който да се влюбя безвъзвратно, както бях влюбена в този:
дори и за строго моногамните парфюмно (като мен) любовта минава през аромата.  Heart Eyes

# 66
  • Sofia
Ето я моята болка

# 67
Страхотна тема - много зареждаща и празнична  Hug Flutter
Пожелавам на всички  да се сбъднат желанията ви до едно - ако не -  да има здраве и  много любов . Hug

Това е моето  желание  Heart Eyes Heart Eyes Crazy/ засега / Whistling

# 68
Ей така,както са си всичките накуп : +

# 69
  • в 1001-та нощ

# 70
Темата е чудесна ! Hug
парфюмът получих за рождения ден,но искам целия сет с кожената кутия Blush

Искам и сетовете на Kat von D или поне палитра и червило  Laughing
и тази
 hahahaИскам и някаква Deluxe Gold Palette на Dior,която не съществува,но я сънувах  CrazyМного красива малка палитричка,пълна със злато...,еххх babydust7 newsm76

# 71
  • в 1001-та нощ
....
 hahahaИскам и някаква Deluxe Gold Palette на Dior,която не съществува,но я сънувах  CrazyМного красива малка палитричка,пълна със злато...,еххх babydust7 newsm76

да не е било това?

# 72
  • София

Само това  Heart Eyes

# 73
[/quote]

да не е било това?

[/quote]

Онази беше черна отвън със златен надпис,а вътре имаше както прахообразно златно,така и с кремообразна консистенция...така като го гледах май имаше истински златни частици LaughingЕх,въображение Heart Eyes babydust7

# 74
  • GYM
Ето това искам за Коледа.  Mr. Green

И аз така Mr. Green Няма да откажа и малко ботоксче тук там, и една СПА ваканция, без претенции за дестинацията Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт