Гласуване за Най-отявлен провокатор 2012

• 3 507
  • 57
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • Бургас
Тук малко се затрудних.Положителна или отрицателна категория е наистина тази?
Гласувах за Лизет,защото ме разсмива.Толкова е крайна,че чак нереална,но обади ли се-край на затишието.

# 47
  • София
Ами те и провокациите са различни.
В мен различни потребители са провокирали различни неща.
Но при всички случаи, за да успееш изобщо да провокираш, трябва да си провокатор, в противен случай колкото и да се пънеш, просто никой не те забелязва.

# 48
Гласувах - Палада.

# 49
За мен провокацията е положителна категория. Иначе има едно-две мрънкала, които ме провокират да ги заритам с кубинки, но те не са в тая класация.

# 50
  • out of space
Шанел? Тя винаги пише каквото мисли, вярвам, че последната й цел е провокация  Crazy

# 51
  • София
Шанел? Тя винаги пише каквото мисли, вярвам, че последната й цел е провокация  Crazy

Ако води някакъв смислен разговор, разбира се.
Но ако се отегчи и има няколко свободни часа без ангажименти, точно две думи казва и форумът настръхва.

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 21:06 от Azzy

# 52
Шанел, с половин дума изкарва сума ти уравновесен народ из кожата

# 53
Шанел! Но с уточнението, че за мен номинацията е положителна, смяла съм се с глас на някои нейни провокации, където наистина скача половината форум да се обяснява... Било ми е скучно имала съм нужда да се позабавлявам, тя ми го е осигурявала, затова - глас  Laughing

# 54
  • София
Ами, аз не успях да гласувам. Но бих гласувала за Шанел. Скоро видях ето тази бомба, хвърлена от нея в лозето на кърмещите майки :

Цитат
Аз съм човек, който купува много играчки. Ами всички световни глупости съм ги купила. Но тази кукла не я искам, защото чувствам, че е направена с умисъл, а не като играчка. Всеки сам да решава какво да прави с гърдите си и да ги предоставя на когото си поиска. Аз за себе си реших, че гърдите ми са предназначени само за големи хора, не за бебета. Но натрапвам ли го постоянно това? Не. А повечето кърмещи са като облъчени. Кърмене, кърмене, лозунги- аз кърмя, защото детето ми е еди какво си, кърми, защото еди що си... Имам чувството, че са някаква секта. Абе кърмете си  спокойно, какво ми го навирате постоянно това кърмене. На всичкото отгоре и гурута по кърмене има. И ме връхлита смущаващата мисъл, че и тези кукли са създадени тенденциозно, а не защото децата имат потребност от тях.

И ако това не е провокация.. Simple Smile

# 55
Chanel e класика.

# 56
Ами, аз не успях да гласувам. Но бих гласувала за Шанел. Скоро видях ето тази бомба, хвърлена от нея в лозето на кърмещите майки :

Цитат
Аз съм човек, който купува много играчки. Ами всички световни глупости съм ги купила. Но тази кукла не я искам, защото чувствам, че е направена с умисъл, а не като играчка. Всеки сам да решава какво да прави с гърдите си и да ги предоставя на когото си поиска. Аз за себе си реших, че гърдите ми са предназначени само за големи хора, не за бебета. Но натрапвам ли го постоянно това? Не. А повечето кърмещи са като облъчени. Кърмене, кърмене, лозунги- аз кърмя, защото детето ми е еди какво си, кърми, защото еди що си... Имам чувството, че са някаква секта. Абе кърмете си  спокойно, какво ми го навирате постоянно това кърмене. На всичкото отгоре и гурута по кърмене има. И ме връхлита смущаващата мисъл, че и тези кукли са създадени тенденциозно, а не защото децата имат потребност от тях.

Напълно съм съгласна с Шанел Peace

# 57
  • София

Цитат

Напълно съм съгласна с Шанел Peace

Абсолютно.
Това не е провокация. Споделям изцяло едно такова мнение.

Общи условия

Активация на акаунт