Гласуване за Най-отявлен провокатор 2012

• 3 512
  • 57
  •   1
Отговори
# 30
  • София
За съжаление моя провокатор, дразнител и грубиян липсва.....
Иначе гласувах за двама от този списък, но наистина не го приемам и аз за негативно - поне не и за изброените тук хора....

А за неграмотност е хубаво да се създаде нова категория в бъдещите номинации...

# 31
Явно и от провокатори не разбирам.
Трещерица, толкова почна да се изпуска и тя от образа си напоследък и при нея насила хубост не става вече. Не ви ли омръзна?

Остарявам, Кейси, няма го оня младежки плам. Но не виждам достоен заместник.  Може би ще гласувам за  Богиня, защото я харесвам.  То нали това е целта на гласуването, иначе защо всеки ще казва за кого е гласувал.
не следиш актуалните форумски уклони. По важно е да казваш непрекъснато на тези, които не харесваш- защо и колко. Иначе нямаш моралното право да не ги харесваш.

# 32
не следиш актуалните форумски уклони. По важно е да казваш непрекъснато на тези, които не харесваш- защо и колко. Иначе нямаш моралното право да не ги харесваш.
Joy Joy

# 33
Гласувах  Wink

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 08:38 от Red Sonja

# 34
Приемам номинацията като позитивна, затова ще гласувам за Андариел и Трещерица.

# 35
  • на брега на морето
Палада и Лизет.

п.п. Чудно ми е защо Шанел е включена. Тя не е провокатор, напротив.

# 36
  • София
Шанел.
Уникален провокатор.
Притежава способността с две думи да възбуди горещи и страстни дебати, които продължават дни и нощи, докато тя кротко се излежава на някой плаж да копае дупки в пясъка и след като придобие задоволителен загар се завръща да сложи триумфален завършек на дебата.

О, виждам, че за някои е силно негативна категория, но за мен е категорично със знак плюс.
Да не стане недоразумение, случайно.

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 10:18 от Azzy

# 37
  • Варна
Вилико.  Peace

# 38
# 39
  • под дъгата
Гласувах. Доста е паднала летвата.

# 40
  • Kопенхаген
Гласувах за Лизетка ама с родилни мъки направо.

За останалите прекалено им е лека категорията за тази номинация  Grinning

# 41
Какво ще е следващото конкурсче? Коя има най-много лепенки в албумчето на Барби? Аз имам повтарящи се, но няма да заменям с всяка! Crossing Arms Naughty Joy

# 42
Какво ще е следващото конкурсче? Коя има най-много лепенки в албумчето на Барби? Аз имам повтарящи се, но няма да заменям с всяка! Crossing Arms Naughty Joy
Пънки, я кажи ти защо махна 90-ката от ника си?
Барбита не ща, мерси.  Wink

# 43
А, не знам защо, просто си изгубих другото профилче, забравих разни пароли.  ooooh! Това с конкурсите е най- странното, откакто съм тук! Хора на 15+ години да си играят да попълват лексикони, да се правят на важни и да раздават оценки, присъди...Много зряла се почуствах до вас, мерси за което! Wink Grinning

# 44
А, не знам защо, просто си изгубих другото профилче, забравих разни пароли.  ooooh! Това с конкурсите е на- странното, откакто съм тук! Хоара на 15+ години да си играят да попълват лексикони, да се правят на важни и да раздават оценки, присъди...Много зряла се почуствах до вас, ерси за което! Wink Grinning
За теб винаги...   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт