Гласуване за "Банда на годината" 2012

• 13 736
  • 337
  •   1
Отговори
# 300
  • КиТ
Аз агитирам здравата  Crazy Не само за аватарната ами и за Британската  Crazy Party Party Party Party

# 301
  • в сърцето на един мъж...
Е Плами, да беше само за британската де, що изневеряваш на идеята майка Mr. Green

# 302
  • София
Силве, ако знаеш изневярата на мъглявия остров как се наказва и ти щеше да агитираш за британците.  Crazy
(обясних какво мисля за тазгодишното гласуване и, че няма да дам повече от един глас)  Hug

# 303
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Свърши ли гласуването? Еха, ако е така:
Аватарна банда: ЧЕСТИТО!!! Да сте здрави и все така креативни  Hug

# 304
# 305
  • София
Свърши, свърши гласуването! Да ни е честита победата,
все така да се забавляваме заедно!  Hug

# 306
Честито на бандата–победител и специални поздрави за дамите от Парфюмни размисли и страсти   bouquet

# 307
Честито на победителите и искрени благодарности на всички, които гласуваха за нас.   bouquet

# 308
  • UK
Честито и благодаря на всички гласували за Споделете. Simple Smile Никак не е зле като за шестгодишна тема, забутана в Потребителски групи. Simple Smile

# 309
Честито на Аватарната банда! Страхотни сте!

# 310
  • София
Момичета, честито! Радвам се, че ви познавам, ако и да не съм около вас напоследък.  Hug Hug Hug

Много се радвам на брит феновете! Не се плашете не хапем, заповядайте при нас   bouquet

# 311
Честито, Мацкииии!!!!!
 Hug Hug Hug

# 312
  • София
Евала и на моите фаворитки, по-известни вече като "гардеробите". hahaha

# 313
Честито ,аватарки!  Hug
Радвам се ,че съм сред вас! newsm51

# 314
Честито на спечелилите Simple Smile

Другата година с по-голям електорат и по-организирана агитация ще се завърнем триумфално  Crazy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт