Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 20

• 39 009
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Аз пък се чудя на сенките на Makeup Geek  Crazy Трябва да ни спрат достъпа до интернет Simple Smile
А пък днес има 30% намаление в http://www.thebodyneeds2.com/Default.asp  Crazy

# 271
Аз пък се чудя на сенките на Makeup Geek  Crazy Трябва да ни спрат достъпа до интернет Simple Smile
А пък днес има 30% намаление в http://www.thebodyneeds2.com/Default.asp  Crazy

А не, тези хора ще ме разорят  ooooh! Но съм си обещала, че до края на годината повече нищо няма да поръчвам  Whistling Освен четките от Сигма, де  Mr. Green
Иначе от сайта на Марлена със сигурност ще си поръчам един цвят - мноого ми хареса - Drama Queen  Flutter

# 272
  • София/Горна Оряховица
Три пъти УРА за празната ми карта  Mr. Green .

veselina_s_p - аз не съм забелязала да ми падат блещулките от инглотските  Rolling Eyes . Но на мен всичко ми е блестящо, като сврака съм  Blush .

# 273
  • София
За колко нанасяния ви стига едно такова бурканче? Разбира, се че има значение от наситеността, която прилагате, но средно ...  Thinking

# 274
Момичета, как се правят веждите глитърни  Rolling Eyes

# 275
Момичета аз пак да попитам някой може да сподели мнение за: Илюминираща пудра от колекцията Dita Von Teese Classics, Artdeco?Искам да получа приятен сатенен завършек на кожата....

Ето едно непретенциозно око и от мен Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 11:37 от LOSHKA

# 276
  • На острова
Ноеми, винаги съм мислела, че това на аватара ти е Диляна Попова.  Grinning
Къде ти такъв бюст у Диляна  Simple Smile

Vania_I, кой е този пигмент на Едуард с блещулките, много е симпатичен?

Аз имам едни сенки на Буржоа с глитер (или може би шимър),
Скрит текст:
и много им се кефя как седят, особено като изпопадат леко околко окото. Нещо и аз съм на вълна блестяща. Защо ли  Joy

# 277
Я бързо сега, някоя синеока хубавица да спретне това  Flutter
Скрит текст:
А как се прави такава плътна и хубава линия с глитър, не ми е ясно  Whistling
Скрит текст:

# 278
  • София

Vania_I, кой е този пигмент на Едуард с блещулките, много е симпатичен?

и много им се кефя как седят, особено като изпопадат леко околко окото. Нещо и аз съм на вълна блестяща. Защо ли  Joy

и аз обичам така. фини блещулки да се виждат при мърдане, съвсем леко да проблясват.
иначе пигментът се казва Edward`s Love от Здрачната серия. В Лили ги има, но не знам какво е останало. Пудрата тук такава реклама и метнахме, че вече е почти неоткриваема.

# 279
Много красиво оформени вежди  Heart Eyes, и аз си мечтая за такива, но с това подстригване няма да стане явно, трябва ми и на мен гел
Сенките също са много красиви и стоят много нежно на окото ти, изглеждат ми с някакъв мокър ефект  newsm78 Такива ли са в действителност или е фото илюзия  Heart Eyes

п.п. Аз днес съм с такива сенки, и черен пигмент Twilight. Получих комплименти от колегите, ама то защото попринцип не се гримирам (сега покрай вас се вдъхновявам)[/size]   bouquet

# 280
Ето нещо розовко от днес и от мен (винаги се извинявам за качеството на снимките, направени с телефон, поради което и поствам толкова рядко):

# 281
  • София
Между другото това е нещо, което съм го забелязала при сенките на Инглот и не ми харесва - падат блестящите частици при преливането  Rolling Eyes Сенките от сорта на DS, като се нанесат с потупване на подвижния клепач са супер. Но ако се пробват нанесени с блендираща четка, нищо не остава от красотата на сянката, блясъка пада и остава матов цвят  Rolling Eyes Не знам как е при другите марки.
Гледах в нета едно интервю от магазина на Инглот в Москва, където клиентки са имали подобни оплаквания. Обясниха, че сенките АМС не са подходящи за преливане, тъй като за разлика от другите им серии, само те не съдържат талк. Основно са за подсилване на интензивността на цвета и за очна линия. Напр. ако клиентка поиска да закупи черен цвят, основният въпрос е дали ще го ползва за преливане и опушен грим или за очна линия. В първия случай препоръчват да вземе М 391, а във втория АМС 63. Ако на някого му е интересно, това е видеото (на руски език е), към 4 мин.
Ноеми, страхотен цвят очи, име и аватар  Peace

# 282
  • У дома !
Хайде и от мен едно гримче. Сигурна съм, че ще познаете от къде е идеята Simple Smile
На изкуствена светлина цветовете ми се загубиха още повече отколкото на естествена  ooooh! Честно да си кажа - много харесах грима. Инглотското тъмно синьо е просто разкошно  Heart Eyes Сложила съм и половинки мигли  Flutter

Скрит текст:

Красота! Heart Eyes

# 283
Между другото това е нещо, което съм го забелязала при сенките на Инглот и не ми харесва - падат блестящите частици при преливането  Rolling Eyes Сенките от сорта на DS, като се нанесат с потупване на подвижния клепач са супер. Но ако се пробват нанесени с блендираща четка, нищо не остава от красотата на сянката, блясъка пада и остава матов цвят  Rolling Eyes Не знам как е при другите марки.
Гледах в нета едно интервю от магазина на Инглот в Москва, където клиентки са имали подобни оплаквания. Обясниха, че сенките АМС не са подходящи за преливане, тъй като за разлика от другите им серии, само те не съдържат талк. Основно са за подсилване на интензивността на цвета и за очна линия. Напр. ако клиентка поиска да закупи черен цвят, основният въпрос е дали ще го ползва за преливане и опушен грим или за очна линия. В първия случай препоръчват да вземе М 391, а във втория АМС 63. Ако на някого му е интересно, това е видеото (на руски език е), към 4 мин.
Ноеми, страхотен цвят очи, име и аватар  Peace

Благодаря за разяснението, не го знаех това  Peace

# 284
  • В центъра на Вселената...
Я бързо сега, някоя синеока хубавица да спретне това  Flutter
Скрит текст:
А как се прави такава плътна и хубава линия с глитър, не ми е ясно  Whistling
Скрит текст:

Веси, с лепилото за мигли Simple Smile Виж това момиче, тя използва много брокати в гримовете си.

Общи условия

Активация на акаунт