Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 51

• 37 599
  • 744
  •   1
Отговори
# 735

Второ, изглежда и Джемре получава проблясъци, че тази любов се превръща в една химера.
HugАмиииии, няма излизане от филма.

Joy Joy Joy Нахъсва се още повече, а?
Тя, май  отново не разбра Кузей.  И пак планира нещо с него след договора. И като свърши кошмара. Каква късметлийка била и т.н. Нали това се отнасяза Кузей:I'm lucky you were born.

# 736
Не знам защо Зейнеп отиде при Бану.  Това никак не го разбрах. Онази, Симай май я засегна много лошо за Кузей. И тя си отмъсти. 

# 737
Браво, момичета !
Свършихме и тази тема.
Благодаря за новата тема, Роминка, още не съм я посетила.
Потопих се в преведения 50 епизод и нямам думи колко много ми харесва...
Но Баръш гадничък, изнудва, лъже.... не е любов това, но е прав, че е употребен...
Нищо, аз ще си го виждам , какъвто искам да е, но съм сигурна, че няма да го пощадят сценаристките.

А Кузей е толкова готин, наистина като върви по улицата с багажа, ама и този поглед нагоре, пак ме разби... И Гюлтен беше напълно права в това, че всеки е сложил някаква тежест в сърцето му... затова сега ги напуска.... Милият, и последните му думи пак за Джемре, да се грижи за себе си.
Толкова е чиста и всеотдайна тази тяхна любов....
Оставям ви, момичета ! Ще ви чета утре.

# 738
Тя, май  отново не разбра Кузей.  И пак планира нещо с него след договора. И като свърши кошмара. Каква късметлийка била и т.н.

Щом от дума не разбира, ще и се наложи по друг начин да получи трайни проблясъци, ама тогава вече късмета ще я е напуснал.Наистина може да се каже, че е късметлийка до момента в доста отношения, ама към него трябва да се прибави и малко повече разум, че да има файда от този късмет.

# 739
Не знам защо Зейнеп отиде при Бану.  Това никак не го разбрах. Онази, Симай май я засегна много лошо за Кузей. И тя си отмъсти. 

Аз все още не съм изгледала целия 51- ви епизод и този момент ми се губи.

# 740
И Гюлтен беше напълно права в това, че всеки е сложил някаква тежест в сърцето му... затова сега ги напуска....
Сами беше прав. Много я е грижа Гюлтен за Кузей.Отвратителна беше с лицемерието и егоизма си. Всяка втора дума й беше за Джемре. Сакън, да не погине Джемре. И Кузей да я спасява.

# 741

Аз все още не съм изгледала целия 51- ви епизод и този момент ми се губи.
Независимо от всичко, имам положителни очаквания за Зейнеп. Някакъв преходен период ли е това за нея. Но, я обезличиха.

# 742
И Гюлтен беше напълно права в това, че всеки е сложил някаква тежест в сърцето му... затова сега ги напуска....
Сами беше прав. Много я е грижа Гюлтен за Кузей.Отвратителна беше с лицемерието и егоизма си. Всяка втора дума й беше за Джемре. Сакън, да не погине Джемре. И Кузей да я спасява.

Ооо, Сами бей беше моят човек в този епизод.Бравос на двете дами ,че го пратиха при Гюлтен да разговаря с нея по темата, която бавно и постепенно започват да разгръщат.

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 23:57 от sinq laguna

# 743

Ооо, Сами бей беше моя човек в този епизод.Бравос на двете дами ,че го пратиха при Гюлтен да разговаря с нея по темата, която бавно и потепенно започват да разгъщат.
Само 2-3 потребители отразиха този факт. Не им уйдисва на сценариите.

# 744

Ооо, Сами бей беше моя човек в този епизод.Бравос на двете дами ,че го пратиха при Гюлтен да разговаря с нея по темата, която бавно и потепенно започват да разгъщат.
Само 2-3 потребители отразиха този факт. Не им уйдисва на сценариите.

tooth Ами техен проблем.Аз много се кефя.

Общи условия

Активация на акаунт