"Под прикритие", сезон 3 - тема 5

• 59 937
  • 802
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Много добра серия. На Марто му отива да е малко по-агресивен, но пак рецитира. Куката е върха - както винаги. Нямам никаква представа, как ще приключи сезона - две серии са си много, особено този сезон - просто много добре са направени сериите, няма разтакаване, много наситено със събития. Тоест може за две серии Джаро от аутсайдер пак да се развихри в кухнята - както в първа серия, а Иво да ме стане пак лакей....знам ли.

# 511
  • UK
аз пак не разбрах много от трейлъра, но Косъма май е в съда и нещо ми се вижда притеснен

# 512
https://bivol.bg/buddah1.html
МАЙ НЕ САМО МАРТО Е РАЗКРИТ!

# 513
# 514
А на кого се обади Джаро и каза съжалявам преди да  звънне на журналистката  newsm78
На бележката с номера сякаш пишеше Ник  newsm78

# 515
Страхотна серия.Четох някъде,че ще има 4 сезон Simple Smile Незнам какво ще се гледа тогава,но дано да вкарат нова интрига,за да се поддържа интереса Wink

# 516
Преди няколко предавания самите актьори казаха в "Нощни птици", че няма как такъв успешен сериал да няма четвърти сезон (което е и много логично - името е изградено, пазарът сигурен - ако трябва и съвсем нова интрига със съвсем нови герои да завъртят, пак е най-логичното да направят четвърти сезон). На няколко места пък писаха, че се чудят дали да правят четвърти сезон.

На мен ми се струва, че все пак Джаро  ще потъне до долу. А като гледам трейлъра, като че ли Иво още не е разбрал за Марто? newsm78

# 517
Според мен пишеше '' ние '' под номера . А билета беше до Нова Зеландия , явно Джаро крие някоя близка там  Thinking

# 518
Според мен ни очакват шокиращи разкрития в следващият епизод.Джаро вече съвсем полудя ThinkingИнтересно ми е дали ще разкрият Марто??

# 519
  • На ръба..
А на кого се обади Джаро и каза съжалявам преди да  звънне на журналистката  newsm78

Мен ми се стори, че пише Ния  newsm78

# 520
и на мен ми се стори, чер пише ние. http://www.vbox7.com/play:f2b066187f&start=2717
Аз сега се замислям този Крум до колко е видял Марто?

# 521
Кои са тези "ние", Джаро и кой?  newsm78 Гласът на телефонния секретар беше женски... Thinking

# 522
Да не се окаже само някоя незаконна дъщеря на Джаро Wink няма да съм изненадана...Той Джаро с колко жени е преспал,не може някоя да не е "хванала" Hug

# 523
Мен ми се стори, че пише Ния  newsm78

Ния е дъщерята на Джаро  Peace

Много се радвам, че епизодите се харесват, това значи че (почти) всички от екипа са си свършили добре работата!

В интерес на истината за първи път от 2 сезона не зная как ще свърши последната серия (нали мъжа ми работи във филма), та сега ще гледам с още по-голям интерес. Нито знам дали ще има 4-ти сезон....  Thinking
ако спазят традицията, би трябвало с последната серия да завъртят и някое клипче със смешни моменти от филма, миналата година такова бяха направили за рождения ден на Вяра Анкова.

# 524
Дъщеря ли  Shocked Губи ми се този момент.

Общи условия

Активация на акаунт