"Под прикритие", сезон 3 - тема 5

• 59 944
  • 802
  •   1
Отговори
# 525
Дъщеря ли  Shocked Губи ми се този момент.

На мен също...

# 526
Защо да не се появи дъщерята на Джаро...Тъкмо идея за 4 сезон,ще отмъщава за баща си и поема семейния бизнес...Ако е яка мацка може и да се заобича с някой от главните Thinking Не е лошо като идея

# 527
 Няма кой да я играе. Те всички наши хубавици минаха през сериала.

# 528
Да направят кастинг Simple Smile Колко му е Wink ?

# 529
Ми то тече един - за ромКи  Wink

# 530
Сакън...недей Wink ще е голям смях щерката на Джаро да е от ромски произход...(Извинявам,се предварително,ако съм засегнала някой )

# 531
Малко инфо от кухнята.Този уикенд са снимали последната серия на Витоша край хижа Септември.Имало гонитба с моторни шейни И Голяма убийство в хижата.Разбрах кой умира малко се разочаровах  Rolling Eyes
Скрит текст:
все ми се струва,че Джаро трябваше да си иде,но..И.

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 21:15 от Анонимен

# 532
Малко инфо от кухнята.Този уикенд са снимали последната серия на Витоша край хижа Септември.Имало гонитба с моторни шейни И Голяма убийство в хижата.Разбрах кой умира малко се разочаровах  Rolling Eyes
Скрит текст:
все ми се струва,че Джаро трябваше да си иде,но..
Да не би да е Косъма???

# 533
  • UK
е щом не е Джаро значи ще има още един сезон  Sunglasses

# 534
Ако е Мартин, то какъв 4-ти сезон?!

# 535
  • UK
е не може и Мартин  Laughing
Куката също не става да го утрепат,кой ще ни забавлява  Mr. Green
да не гътнат Попов?

# 536
  • Стара Загора
Значи сега е по правилно Куката да каже-"Има Джаро има Маро....." Grinning

# 537
В скрития текст на จี้AnGieจี้ накрая е написана главна буква с точка - ясно за кой иде реч.
Не ми се ще никой да умира повече, тюх Crossing Arms

За дъщерята на Джаро казвано ли е досега, че и аз не помня, или инфо напред научаваме?  Sunglasses  По-скоро е второто, щом никой не се сеща.

Десетият епизод на „Под Прикритие” е лидер след младата аудитория в неделната вечер.

Най-гледаната криминална поредица привлече вниманието отново с неочаквани и драматични моменти, Иво Андонов едва не се добра до изчезналото досие на Шмекера, ченгето под прикритие Мартин.

Сюжетът и интригата в часовия пояс 20:45ч. – 21:50ч. от аудиторията 18-34г. е привлякъл пред малките екрани 121 000 зрители (7,3% рейтинг). За сравнение по същото време БТВ са гледали 112 000 зрители (6,7% рейтинг), а Нова 53 000 зрители (3,1% рейтинг).*(Източник: ГАРБ)

http://www.cinefish.bg/Pod-prikritie-nay-gledan-v-nedelnata-vecher-news10737.html

# 538
Значи Попов и Джаро продължават гонката  Wink

# 539
Буквата я няма вече. Sad
Моля, подскажете.. Embarassed Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт