"Под прикритие", сезон 3 - тема 5

• 60 061
  • 802
  •   1
Отговори
# 540
Буквата я няма вече. Sad
Моля, подскажете.. Embarassed Simple Smile

Скрит текст:
И

# 541
Благодаря, alysbouquet
Оказа се, че буквата си е там все пак. Проверила съм цитираното мнение, което все още не е било редактирано... Blush

# 542
Разбрах кой умира малко се разочаровах  Rolling Eyes
Скрит текст:
все ми се струва,че Джаро трябваше да си иде,но..И.

Повечето така ги виждахме нещата  Wink Както и с Куката - заминава за Испания след големия удар и баста! Но за Близнака не мога да измисля нищо.

# 543
Разбрах кой умира малко се разочаровах  Rolling Eyes
Скрит текст:
все ми се струва,че Джаро трябваше да си иде,но..И.

Повечето така ги виждахме нещата  Wink Както и с Куката - заминава за Испания след големия удар и баста! Но за Близнака не мога да измисля нищо.

Да! И аз го предвидих, за съжаление. Ще ми е много мъчно за този герой, но е логично.  Rolling Eyes

# 544
  • sf
Гледах - много ме изкефи номера на Куката  Joy
Мартин ме дразни, толкова е дървен,че....
а Джаро,Джаро, няма ли кой да го нарита едно хубаво  ooooh!

# 545
На мен също Джаро ми омръзна Joy Незнам какво ще става в следващите епизоди,но се надявам да са страхотни Simple Smile

# 546
Чакайте и аз да се включа в темата  Laughing Някой ще ми разясни ли каква беше схемата на Куката, че нещо не схванах там като обясняваше на Мартин в колата и го даваха как като е разбрал, че Крум и Косъма ги снимат, той почна да реди някви неща в едни кашони. Някой разбра ли какво точно стана? newsm78

# 547
  • sf
Аз доколкото разбрах , понеже е подозирал саботаж, е дал пластиките само на един човек, който чак във Венеция ще ги раздава на другите. А не както по принцип всеки да тръгва с пластиките още от Бг. За това и на летището не намериха нищо в багажа. Аз пък другата работа не разбрах,дето прати Икономическа полиция при Иво, ама и не задълбавам, не съм в час с тъмната икономика  Mr. Green

# 548
  • На земята, която е всъщност звезда.
Аз доколкото разбрах , понеже е подозирал саботаж, е дал пластиките само на един човек, който чак във Венеция ще ги раздава на другите. А не както по принцип всеки да тръгва с пластиките още от Бг. За това и на летището не намериха нищо в багажа. Аз пък другата работа не разбрах,дето прати Икономическа полиция при Иво, ама и не задълбавам, не съм в час с тъмната икономика  Mr. Green

Ползвал е хакерчето да надуе сметките от оборота в заведението на Иво /полицаят каза, "за една вечер сте спечелили..., а горе нямате стоки за ..."/.

# 549
 А защо му задържаха хора на Куката, нали той каза, че са задържали 5-6 човека, като в крайна сметка пластиките не са в тях?

# 550
А защо му задържаха хора на Куката, нали той каза, че са задържали 5-6 човека, като в крайна сметка пластиките не са в тях?

Нали ползва разни хора от крими контингента, може да са ги задържали за друго.

# 551
Аз не разбрах, защо Иво толкова искаше да накисне Куката?
Ясно кой умира, но все си мислех, че ще го оставят........

# 552
Аз не разбрах, защо Иво толкова искаше да накисне Куката?
Ясно кой умира, но все си мислех, че ще го оставят........

Защото: "Този бизнес трябва да е мой!"

# 553
Иво искаше да накисне Куката, защото го заблудиха, че Куката има пръст в провала с Панагюрското съкровище. Нали Иво уби един охранител, който преди това му каза, че се е видял с Куката.  Peace

# 554
Да разбирам ли,че няма да има друг сезон? Sad

Общи условия

Активация на акаунт