Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 6

• 60 123
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
здравейте момичета Simple Smile  на мен днес ми е 4 ден от захранката и се цувствам много добре е освен че съм леко гладна Grinning Искам да питам последните 2 дни когато се яде риба и пиле пак без сол ли трябва? Немога да си обесня как така без сол и след захранката почваш да ядеш сол не е ли пак опасно или аз не съм разбрала.И колко време след захранката може да се яде яйце Cry това е единственото нещо което искам най много обужавам яйца Grinning Благодаря

# 691
Здравейте и аз реших да се включа и да споделя резултати Simple Smile днес ми е 5 ден и съм -3кг. Ходих в центъра на Гарабитов и съм много доволна, той ме прегледа и ми даде насоки как да действам  Grinning

# 692
добро утро момичета
след първия ден съм - 0,9
предния път бях - 1,7, но този път може би защото подлесния месец смъкнах 3 кг с 90ДД
днес и утре съм на път и се надявам да не мисля толкова много за храна и дано като се завърна резултата да ме зарадва!
много минуси на всички
Някой питаше за солта: еми по принцип е хубаво да се избягва соленото колкото се може по-дълго- аз понеже не обичам солено, нямам проблем с това; а за яйцата-в много диети ги дават като полезен продукт, според мен след захранването може да се хапват.

# 693
Благодаря ти "MissBlue"  Simple Smile и аз мисла да си хапна яйца Grinning след като сварша и се надявам да нямам проблем. Късмет,пиеш ли достачно от сиропа? Колкото повече толкова повече ще свалиш,поне при мен беше така. Успех

# 694
Деси-Деската и аз се точа за яйцата по великден- тогава ще съм свършила и захранването Simple Smile
а за количеството на сиропа- ами пийвам си- по 3-4 коктейла на ден и много вода- около 2-3 литра ми се насъбират- ти колко коктейла пиеше на ден?А другите момичета?

# 695
  • Сф
Добро утро  Grinning
Началото на 6ти ден- чувствам се страхотно, свалила съм към 4 кг, но от вчера явно съм в застой, нищо не съм свалила SadSad Утре последно и почвам захранването.
Аз първите дни пих по 5-6 дози и минимум по 2 л. вода, но събота избих рибата с 10 коктейла и 2 л вода  Joy Joy
Успешен ден и много минуси  Wink

# 696
Здравейте момичета за пореден път започвам сиропчето.Този път съм се зарекла да издържа 7 дни на него,че сирам все на 5 дни и като почне едно здраво захранване  #Cussing outнахвърлям се на храната като невиждала.Такава ламя съм видя кантара помръднал и хоп нахвърля се на някакви боклуци.Иначе толкова продукти съм ползала това е наи ефикасното нещо.

# 697
Здравейте и от мен, чета с голям интерес темата и много ме вдъхнови и за моя успех {надявам се на такъв}. За жалост когато реших да се включа и аз в програмата, темичката не е доста активна, но и затова реших да пиша, за да може да се подкрепяме новаците. Днес ми е трети ден и кантара показва по минус половин килограм на ден. Моите прегрешения са цигарите, 1 черно сутрешно кафе и една пълнозърнеста бисквитка вечер {иначе няма заспиване} - за което никак не се гордея, но се надявам поне бисквитката да махна вечер, че провалям цялата работа. Засега това от мен, успех на всички.

# 698
  • Пловдив
Момичета, в неделя реших да мина на сироп, но след първия прием на коктейла ме обхвана много голямо главоболие, чак до гадене. Не издържах и го пих само веднъж. Аз имам проблеми с главоболието като цяло и съм като пред умиране, като ме боли глава. Дали това е от сиропа или просто не ми е било ден?

# 699
Стасита и аз имах проблем с главоболието и ми обясниха, че е от излизането не токсините трябва да изчезна до 2 дни с помоща на пиенето на много вода Simple Smile
Sindys и аз по време на сирупуването пиех по 2 кафета едно сутрин и едно следобяд, едно че ме засищаше и едно, че ме ободряваше и цигарите не можах да откажа докарвах ги до 7-8 на ден  Embarassed но пак отслабнах така, че споко само махни бисквитката (по мое мнение)
УСПЕХ МОМИЧЕТА (след Великден пак съм във вашите редици) Wink

# 700
Мерси Елито, за бисквитката знаааааам и ще опитам с всички сили.

# 701
Здравейте и от мен, чета с голям интерес темата и много ме вдъхнови и за моя успех {надявам се на такъв}. За жалост когато реших да се включа и аз в програмата, темичката не е доста активна, но и затова реших да пиша, за да може да се подкрепяме новаците. Днес ми е трети ден и кантара показва по минус половин килограм на ден. Моите прегрешения са цигарите, 1 черно сутрешно кафе и една пълнозърнеста бисквитка вечер {иначе няма заспиване} - за което никак не се гордея, но се надявам поне бисквитката да махна вечер, че провалям цялата работа. Засега това от мен, успех на всички.

Здравей , на мен също ми е 3 ден и съм минус 1,5 кг , а не ям и не пия нищо , само сиропа и вода . Вчера пих само един фреш от портокал и това е  . Надявам се да сваля поне 7-8 кг до края на диетата. Пожелавам успех на всички.

# 702

Здравей , на мен също ми е 3 ден и съм минус 1,5 кг , а не ям и не пия нищо , само сиропа и вода . Вчера пих само един фреш от портокал и това е  . Надявам се да сваля поне 7-8 кг до края на диетата. Пожелавам успех на всички.

Здравей, успех за поставените цели. Аз също реших да изпия един фреш вместо тез бисквитки и се почуствах много добре. А за 3- тия ден се знае че е най - тежък, така че утре ще сме пушки.

# 703

Здравей, успех за поставените цели. Аз също реших да изпия един фреш вместо тез бисквитки и се почуствах много добре. А за 3- тия ден се знае че е най - тежък, така че утре ще сме пушки.

Ох, дано. Преди малко се притеглих и кантара показва -1кг , незнам какво става, но не ми харесва  Grinning . И искам да издържа 10-14 дни .

# 704
добро утро момичета!
днес ми е 6-ти ден - от вчера съм само -0,2, което е супер малко и не знам какво става?!?! Миналия път като я правих програмата свалях минимум по 0.5 на ден...днес очаквах да видя 75, и нещо, а кантара се закова на 76 Sad А прегрешения нямам.....тези резултати ме отчайват- не стига че съм гладна, ами и не свалям...дано след днес да се размърда надолу тоя кантар. Всеки следобед си казвам, че от утре започвам захранване, а ми се иска да изкарам 10 дни, и всяка сутрин като видя кантара се зареждам с ентусиазъм и си казвам- хайде и този ден, ама днес хич не съм ентусиазирана нещо
иначе за тези 5 дни съм свалила общо 3 кг - 178 см съм и целта ми е 70кг, ама с тия темпове няма да стане май само със сиропа
Да ви питам- на вас студено ли ви е като сте на сиропа? Аз умирам от студ, то вярно че си е и хладно, ама аз направо треперя.... 
успех на всички ви

Общи условия

Активация на акаунт