Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 6

• 60 127
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, мацки! Пиша Ви за последен път искам да ви пожелая много,много минусчета! Успех на всички! От днес преминах на 90-дневната диета и се чувствам добре. Надявам се до края на април да сваля още 5-6кг също така от днес стартирах и тае бо, като се постопли ще изляза и да тичам  jump Та това е от мен за сега, в края на април ще ви пиша пак!  newsm10

# 676

Има ли някоя, която да има разултат от еднодневен прием?

Съветвам те да го правиш по време на лунната диета.
Аз правих 3 дни преди месец и свалих 2,5-3 кг. След това имам 3-4 пъти /седмици/ по 1 ден и в момента съм още около 1 кг надолу.

# 677
  • Пловдив

Има ли някоя, която да има разултат от еднодневен прием?

Съветвам те да го правиш по време на лунната диета.
Аз правих 3 дни преди месец и свалих 2,5-3 кг. След това имам 3-4 пъти /седмици/ по 1 ден и в момента съм още около 1 кг надолу.

Това е страхотно, много благодаря за съвета. Сега ще се разровя в нета за инфо за лунната диета. Аз мислех да почна утре, но ще се съобразя с твоя съвет.

# 678
  • Сф
След гадното главоболие вчера, днес съм като краставичка. Вече усетих по дънките свалените кг, не съм се мерила, но явно и вече си личи. Засякох се с една позната, с която не съм се виждала от месец и първата й приказка "Мира, ама ти май ми се виждаш отслабнала"   Flutter Flutter newsm44

Имам нужда да си пиша тука, дори и никой да не ми обръща внимание, ама поне знаете какво е да се сиропува и  се чувствам по-разбрана  Party  bouquet

# 679
Здравейте момичета имам два въпроса първо четох че някой си купуват сиропа от ДМ или пикадили там със същото качество ли е и цената по- добра ли е? Аз си го купих от една аптека здравница там е 45лв литъра. И другия ми въпрос е какъв е този междинен оризов ден, че нещо не можах да разбера? И да споделя с вас изкарах си 10 дена сироп без прегрешение и се провалих в захранването мисля след 2 седмици да повторя пак, но искам хубаво да проуча как точно протича захранването Confused Благодаря предварително Hug

# 680
Здравейте!

Елитооо84 - междинният ден е м/у сиропуването и захранването. Вари се 50гр ориз в 500мл вода и се разпределя на порции за целия ден.

На мен ми е трети ден захранване и дотук 2кг от оризовия ден насам Laughing

Аз дните на сироп ги изкарах с обикновен кленов сироп. Сега си купих някакъв био и продължавам с него по време на захранването.
Мира* -  чувството с дънките е страхотно Laughing аз постоянно меря разни дънки, които не ми ставаха преди  Crazy

# 681
Днес съм на втори ден от захранването. След 7 дни на сироп съм свалила около 6-7 кг (малко ми е шантав кантара). Чувствах се добре по време на сиропуването, с изключение на 5-я ден когато ми стана малко лошо. Май след 6 ден спрях да свалям. Карам си захранването по схемата и спазвам всичко, дано успея да сваля още малко.

# 682
aanet глагодаря за отговора и поздравления за постигнатите резултати, а след 10 дни на сироп сега по време на захранването продължаваш ли да го пиеш newsm78

# 683
ааа и още нещо ако не съм много нахална Embarassed с две три думи да ми кажеш поне първите 5 дни какво ядеш, знам че съм досадна ама нещо не мога да ги схвана нещата Rolling Eyes

# 684
    Привет, момичета!
    Днес ми е 3 ден на сиропа, свалила съм точно 2 кг.Стартирах от 53 кг, 159 см съм и всеки натрупан кг ми личи, като целта ми е да падна под 50 кг.Мисля да изкарам до неделя или понеделник.Вчера и онзи ден ми беше отпаднало,глава ме болеше, но днес съм супер свежа.
Искам и аз да подчертая колко е важно захранването-преди 2 години за първи път сиропувах и бях много стриктна-първо оризов ден,после фреш, плодове...Така 7 дни,точно колкото бях на сиропа.Бях свалила 5 кг и при захранването още 2 кг (бях станала около 48 кг). Килограмите ги задържах година и половина и понеже обожавам шоколадите нещо се поотпуснах и стигнах през януари тази година до 53 кг.Сиропувах 5 дни,свалих до 49,500 кг,но изобщо не спазих правилно захранване и ето че за 2 месеца ги възвърнах.
    Та мисълта ми е захранването е от огромно значение за това да успееш да задържиш постигнатия резултат.

# 685
aanet глагодаря за отговора и поздравления за постигнатите резултати, а след 10 дни на сироп сега по време на захранването продължаваш ли да го пиеш newsm78

Aз бях на сиропа 5 дни. Сега продължавам да пия през целият ден. Правя си по 1 литър сутрин. Simple Smile

ааа и още нещо ако не съм много нахална Embarassed с две три думи да ми кажеш поне първите 5 дни какво ядеш, знам че съм досадна ама нещо не мога да ги схвана нещата Rolling Eyes
Реших да започна със зеленчуци - на мен ми се струват по-малко агресивни от фрешовете след гладуване.
Захраних се със зелева супа (първият ден след ориза). Сутринта изпих една чаша бульон от супата, на обяд хапнах малко супа, вечерта - супа и няколко резенчета краставица с лимон.
Днес сутринта хапнах 1/3 банан (мноого бавно), на обяд хапнах пак супа и краставица, а сега съм си направила салата (айсберг, краставица, рукола с дресинг от много малко авокадо и лимон). Продължавам  да  пия и сиропа.  Смятам постепенно да намалявам сиропа за сметка на храната и накрая да продължа да пия по една чаша вечер.

# 686
здравейте и от мен!
Днес ми е първи ден- започвам да пия сиропа за 2-ри път. Миналото лято изкарах 10 дни на сиропа (така си калих волята, че нямам думи), 10 дни захранване по схемата на Лидия Ковачева- има доста инфо в нета за това захранване. За това време свалих 7 кг. После карах 2 месеца 90 дневната диета и общо свалих 13. Сега обаче след 2 сватби, едната от които моята си върнах 5 кг и реших отново да направя цялото упражнение и да вляза във форма.
Започвам 79кг, 178см - цел 70кг! Дано да я постигна!
Та днес понеже много се колебаех дали от днес или от утре да почна сиропа- пих сутринта кафенце с мед, после още едно с мляко и то към обяд ми дойде сиропа и хайдееее почнах- поне да почва и да минава по-бързо Simple Smile Та за днес съм изписа само 1 коктейл, 1л вода, 2-3 чая от мента.
Да ви питам: слагате ли джинджифил или лют пипер? че аз първия път не слагах и се чудя сега дали няма да е по-добър резултата с него...помагайте моля
Успех от мен на всички. Ще се радвам да има хора и на сиропа, а не само захранващи се.
лека вечер

# 687
  • София
Момичета, отчаяна съм!
Днес ми е 4-ти ден сиропуване, а съм отслабнала само 800 гр.! Сутринта бях с 400 гр. по-малко, отколкото сега! Не близвам нищичко освен сироп, чай и вода! Това нормално ли е? Не стига че английската сол не ми подейства, а сега и това! "Егати" организма!   #Cussing out

# 688
  • София
Да ви питам: слагате ли джинджифил или лют пипер? че аз първия път не слагах и се чудя сега дали няма да е по-добър резултата с него...помагайте моля
Аз слагам пипер, ама каква файда?

# 689
  • Сф
Хари, не се ядосвай. Всеки организъм различно реагира на режима, Ако преди си се хранила по-обилно в момента тялото ти най-вероятно е в стрес от липсата на храна. Дай му малко време да свикне. Peace Аз не се меря и гледам да не мисля за това. Спазвай си стриктно правилата, пък да става каквото ще. Поне си пробвала и ще се детоксикираш  Hug
Другия вариант това просто да не е твоята диета.  newsm78

Аз слагам джинджифил, първите 2 дена сложих пресен настърган, а днес на прах. Повече ми харесва на прах, че не ми се мотат някакви парченца в устата  Naughty Люто не обичам.
Очудващо не съм толкова гладна колкото си мислех, нямам търпение утре сутрин да премеря дънките и да ахна колко са ми охлабени  hahaha hahaha Flutter

Общи условия

Активация на акаунт