Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 6

• 60 129
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Здравейте и от мен. Днес ми е 9-ти ден! Peace
Честно казано обаче аз мисля от утре да минавам на междинен ден и после захранване. Днес не се чувствам добре. Все едно имам мускулна треска на корема и ребрата. Всичко сякаш скрибуца и имам спазми. Стига ми толкова. Аз го правя преди всичко за прочистване и преход към 90 дневната диета. След като се захраня почвам с нея.
Аз също съм на мнение, че трябва мног да се внимава след това дълго гладуване какво да се яде. Направо си е като за малки деца с тия празни стомаси.
Оризът предполагам е за да обере останалите неща по стомаха и червата и да ги изхвърли. Сега ще си сваля захранването и мисля стриктно да го спазвам. А за фрешовете - продават едни такива малки изтисквачки за цитруси, аз си нося това в работата и си цедя пресния сок.  Grinning Зеленчуковата супичка си я готвих вечерта и си носих едно бурканче за работа, нищо сложно.
Успех на всички!

# 661
dama и аз имах същия проблем постоянна болка в корема и ребрата, чак последните нито можех да се смея нито дълбоко да си поема въздух, откакто го спрях за 2 дни изчезна. Много е неприятно от какво ли може да се дължи това????

# 662
Чела съм някъде, че при чистенето болят органи, в които има някакъв проблем или повече за изхвърляне.

Май уей, благодаря ти, но не съм много доволна от себе си. Държа килограмите, но ям хаотично, защото ми е лакомо.  Cry

# 663
  • София
Чела съм някъде, че при чистенето болят органи, в които има някакъв проблем или повече за изхвърляне.

Май уей, благодаря ти, но не съм много доволна от себе си. Държа килограмите, но ям хаотично, защото ми е лакомо.  Cry

Mи много си изгладняла явно Thinking.
Защо не си направиш 2 дни за лигавщини? Просто си яж всичко, което поискаш. Без да се замисляш и без да се чувстваш виновна Simple Smile
И след това да се вкараш в някой от режимите , който си избереш и ти е най-приятен.
Ще си починеш психически. И после ще се заредиш с енергия и желание да се храниш по-умерено. Но това в случай, че си приключила захранването, че аз вече не се ориентирам дали свърши с него.Simple Smile
  bouquet

# 664

и аз съм така.. Sad днеска се наядох като за световно (нищо калорично, но това не променя факта че си се наплюсках..) Изпитвам психически глад не толкова физически  Sad Но си обещавам, че от днеска няма да съгрешавам и ще я карам само на салати и плодове! Успех на започващите и на приключващите!  newsm17

# 665
  • София
Ами, да! Simple Smile

Аз май решавам да продължа до ден 14  Laughing
Като че ли предпочитам пред захранването Simple Smile

Между другото....аз досега пих кленов сироп Клас (Light A), но тъй като ми свърши преди да съм приключила вчера този, който купих е кленов сироп GRAD C....Има разлика, усещам я във вкуса, но като качество как е, някой има ли представа? И грешка ли е този, който съм пила досега?

А и имам и друг въпрос - как става по-натам захранването...примерно след 10-тия ден?

# 666
и аз да се отчета ...9 ден. добре съм си, не съм гладна/както си казват повечето от вас- изпитват психически глад - като готвя на детето и като ми замирише на хубаво..... озверявам:twisted:. Но физически не съм гладна, даже като изляза с количката из парковете  по цял ден не се сещам да пия, въпреки че си нося малко шишенце в мен.
Понеже ще пътувам на 8 ден от захранването и сега съм чуденка: дали да почна 10 дневно захранване и да се мъча от това което предлагат в хотела да направя останалите дни, или да направя 7 дневно захранване за да приема всичките храни преди за тръгна. На мен везните ми клонят повече към 7 дневното, не заради яденето, ами да съм приела храните понеже съм на екскурзия, където е осигурена само закуската, така или иначе през целия ден после няма да се скъсам от ядене.
Аз като свърша със захранването, мисля да почна 90 дневната - но в вариация - 5 ден- след плодовия - ден на сироп.
По нагоре бях питала, може би никой не знае, но аз пак да си питам. Налагат ми се пълни изследвания след диетата - дали ще има отклонения в показателите, как мислите? Thinking,
Лек ден на всички!

# 667
  • Сф
Момичета, как слагате джинджифила и колко слагате? Стържете ли го на ренде или режите кубчета?  newsm78

# 668
  • София
Mira*, ползвам лют червен пипер и слагам по повече, защото обичам люто. Джинджифил съм слагала сух и пак на вкус, защото половин щипка ми е малко. Отделно си правя джинджифилов чай с пресен джинджифил и лимон и него пия поне веднъж на ден.

Ако все още не сте фенове на лютивото ви препоръчвам тази статия.
Спорен ден на всички Simple Smile

# 669
кленов сироп от 250 милилитра за колко дена ще  стигне?

# 670
Здравейте момичета!От днес започвам с вас прочистване на организма . Правя го за втори път.Първия път за 10 дни свалих 8 кг ,но си ги върнах всичките , защото не се захраних правилно.Дано сега успея с ваша помощ Simple Smile

# 671
bebe_27 за 3 дни

# 672
  • Пловдив
Здравейте, дами! Малко късно, но и аз се включвам да следя темата. От известно време и аз проучвам тези диети с кленов сироп. Дори си купих едно шише от ДМ с идея да започвам подобно прочистване. Искам да сваля 4-5 килца. Но лично на мен ще ми е трудно да спазвам диетата 5 или 10 дни, защото трябва да готвя на 2мата ми мъже. Та си мисля да правя еднодневно прочистване, като се надявам, ако успея в седмицата, да направя и 2 дни. Другата причина, която ме спира от продължителната диета, е това главоболие - аз и без това си страдам от често главоболие, та не искам да имам и още.
Има ли някоя, която да има разултат от еднодневен прием?
Успех на всички и ще давам инфо периодично, ако се случва нещо.
Хубав и усмихнат ден!

# 673
Здравейте, момичета! Включвам се и аз към вас  Simple Smile

Днес ми е първи ден захранване, след 5 дни сироп+1 межд. ориз. Чувствам се страхотно. През цялото време не усетих глад и това направо ме изуми. По принцип огладнявам през окол 2 часа Simple Smile Свалих общо 3 кг за петте дни сиропуване и 1,5 от оризовия ден. Доволна съм от резултата, въпреки че не е много.  Сега съм 54кг при 158 височина, но ми стават дрехи, които съм носила на 51-52. Изчетох всички теми назад и реших, че ще правя пречистването без английска сол. Захранването също планирам да е  много бавно, но по различна схема.
Успех на всички, които започват сега Simple Smile

# 674
  • Сф
Мерси, Раче  Hug

Днес и аз си купих джинджифил на прах, таз го сложих към пресния и стана повече, та едвам го изпих Simple Smile Втори ден съм и вече ми се появи главоболието, отпаднало ми е, дано по-бързо се оправя.  Confused
Мисслех да правя 10 дена, ама ми предстои пътуване и няма да мога да направя захранването, така че мисля да се спра на 7 ден и да почна захранване.

Стискайте зъби, красотата иска жертви  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт