Лидл ::22::

• 61 876
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
  • Русе
В новата брошура виждам и някакъв препарат против мухъл - пускали ли са го преди? У дома пръскам със Саво, но знаете как мирише Sick, а на лидълския пише, че е без хлор. Ако някой го е ползвал преди, моля да сподели мнение. Hug
Имам го от миналата година. Той обаче не е на принципа на Саво. Не мирише хич. Този не заличава мухъла, а убива гъбите. След напръскване се изчаква да изсъхне, почистваш и готово. Не знам, но тук в квартирата имаме много мухъл. Миналата година третирах с този препарат и боядисах пак первазите на прозорците, но моя мъж каква боя ми купи - пак мухляса. Ама то как да е като порой тече от прозорците  Laughing В коридора обаче след като третирах не се появи повече.
Топки бяха изнесли тук в Ловеч по време на големите разпродажби, само, че не бяха при стоките в разпродажба, т.е. не бяха с намалена цена, но сега не знам дали все още ги има.
Лак за коса купувах за РД на дъщеря ми, че и правих къдрици и исках да ги фиксирам. Ами свърши ни работа, но само тогава съм го ползвала.
Гела за коса - имаме от този в черните туби GIBELINI strong. Ползва го сина ми. Доволна съм, фиксира, наистина е силен, ноо - остава бяло по косата все едно имаш пърхут.
Забелязах 2 нови стоки. Пуснали са спрей за почистване на мебели и таблетки за тоалетна, но не са като онези цветните(сини, жълти, зелени), а са нещо подобно като тези за пералните. Има два вида - лимон и бриз май бяха.
Отидох сутринта най-вече заради пластмасовите табуретки и останах разочарована. Ами те са направо като за бебета 24 см. високи  Sad

# 601
Здравейте! Някой има ли инфрачервен термометър на Medisana и как е като качество? Искам да закупя за дъщеря ми.
http://www.lidl-pageflip.com/bg.html?kid=B1bdUL

# 602
  • Варна
хм сега разгледах каталога и видях някаква инфрачервена лампа. пише, че облекчава болката. майка ми все я болят костите, най-вече лакти, китки...дали ще върши работа newsm78

# 603
  • Русе
хм сега разгледах каталога и видях някаква инфрачервена лампа. пише, че облекчава болката. майка ми все я болят костите, най-вече лакти, китки...дали ще върши работа newsm78

Инфрачервената лампа я имаше още преди 2-3 месеца.
Скрит текст:
Не знам дали лампата ще помогне, но защо не я заведете на ревматолог. Моята майка от как се помня все я болят ръцете, все мекараше да и разтривам пръстите, все е със шипове и болки тук и там. Оказа, че е с доста напреднала форма на остеопороза, а в последствие коксартроза и гонартроза

# 604
Някакви мнения за машата от новата брошура?
Добра е Peace.Година и половина,някъде,откакто я имам/макар,че в началото и аз се чудих защо я взех,като имам още три сешоара,маша и преса,оделно от тях/,но е много удобна за ползване и още повече за разнасяне.Има достатъчно приставки,степените са две и отделно има бутон за топъл и студен въздух....Достатъчно мощна е и издържа на продължителна работа/че косата ми е доста дълга и гъста....и като цяло трудно податлива на промяна на формата и посоката,но дори и аз с двете си леви ръце съм успявала да я приведа в приличен вид/....И,интересно-на нея са и запазили цената-толкова беше и когато я купих,само дето моята е в бежово с черни приставки/защото наблюдавам една тенденция-като изкарат някой от добре продаваните продукти за втори или следващ път-цената му да е отишла нагоре/.

# 605
Лампата си я взех от предната промоция. Даже беше на същата цена. Много е хубава - стабилно и здраво направена, нагрява за секунди и много помага при хрема, синузит. Понеже ме боли гърба, я ползвам ежедневно 15 минути вечер и имам облекчение, но на майка ти не знам дали ще помогне. Има и книжка с хубаво упътване. Полезно си е да има човек вкъщи нещо подобно.

# 606
Днес си взехме от прясното мляко Пилос и се радвам, че е било временен недостиг.

Карола, и аз търсих цедено мляко, но не видях. Не знам изобщо дали е имало такова мляко в Лидъл.

Следващият път ще видя този спрей за мебели.

Видях, че силиконовата подложка за печене излиза на промоция и този път ще я взема.

А от чопъра някой има ли впечатления?

# 607
Цедено мляко-няма и не е имало,досега.

# 608
Тази подложка е малка - 45 х 32 см. Мен ме е яд, че декември месец изпуснах да взема голямата подложка (60 х 40 см), която беше 12 лева.

# 609
  • софия
Лампата си я взех от предната промоция. Даже беше на същата цена. Много е хубава - стабилно и здраво направена, нагрява за секунди и много помага при хрема, синузит. Понеже ме боли гърба, я ползвам ежедневно 15 минути вечер и имам облекчение, но на майка ти не знам дали ще помогне. Има и книжка с хубаво упътване. Полезно си е да има човек вкъщи нещо подобно.
И аз я имам от около година - като се разболеем и се нагряваме.

# 610
Предния път я гледах тази лампа и се чудех за консумативите.... като изгори крушката някой ден какво следва?

И аз съм хвърлила око на термометъра... ама дано не се налага да се бия за него в магазина  Joy
Хвърлих едно око на марката в нета ... струват ми се добри нещата... а на какви цени вървят само, когато не са специално за Лидл.....  ooooh!

# 611
  • София
Спомням си, че миналата година лампата я имаше пак и някакъв мъж беше взел няколко, като каза, че самата крушка струва повече от лампата.

Аз си спомням като деца в детската градина ни нагряваха с такава и оттогава не съм "ползвала", та сега се замислям сериозно.  Thinking

# 612
  • софия
Предния път я гледах тази лампа и се чудех за консумативите.... като изгори крушката някой ден какво следва?

И аз съм хвърлила око на термометъра... ама дано не се налага да се бия за него в магазина  Joy
Хвърлих едно око на марката в нета ... струват ми се добри нещата... а на какви цени вървят само, когато не са специално за Лидл.....  ooooh!
Първото не съм го мислила.
Термометъра и аз го погледнах, а след вашите отзиви се замислям. Вкъщи имаме един електронен на Microlife (уж били добри). Е, да, ама мери с -1 С разлика от живачния.

# 613
Аз си спомням като деца в детската градина ни нагряваха с такава и оттогава не съм "ползвала", та сега се замислям сериозно.  Thinking
Не са ви нагрявали с такава в детската градина. Тази е инфрачервена (загряваща) лампа, а онази от дестката е била кварцова (излъчва УВ лъчи).

Нямам представа какво става като изгори крушката. Най-вероято купувам нова лампа, а тази - хвърлям. Ако крушката е много скъпа, а най-вероятно е, защото е на Филипс.

# 614
  • София
Guess Who, благодаря за разяснението, мислех, че е едно и също, сега ще се поровя в Гугъл.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт