Детски клубове в София - 4

• 212 281
  • 1 146
  •   1
Отговори
# 885
  • Някъде на път....
Преди време бяхме на рожден ден в "ЗАЛАТА" . Една зала на последният етаж на завод електроника.
Аниматорите бяха от Party Jazz Pic, според мен се справиха страхотно. Сина ми не си пада по организирани рождени дни, но там се беше забавлявал истински.
А как да се свържа с тази ЗАЛА?
Дай някакви координати, моля!

# 886
http://www.zalata.eu/

t_ilieva  и пет лева метни на лични Joy

# 887
  • Някъде на път....
http://www.zalata.eu/

t_ilieva  и пет лева метни на лични Joy

Хахахахахаха!
Мятам веднага!  Hug

# 888
В смисъл ангажираш зала там и си наемаш аниматори отнякъде другаде ли? Защото не виждам опции за организиране на парти.

# 889
Дами, нова тема?

# 890
Здравейте, някой с пресни впечатления от Игромания около пазара Красно село?Предстой ми РД на близнаци които ще стават на 5год и имат доста добри пакетни предложения  Simple Smile
Благодаря

# 891
Здравейте, някой с пресни впечатления от Игромания около пазара Красно село?Предстой ми РД на близнаци които ще стават на 5год и имат доста добри пакетни предложения  Simple Smile
Благодаря

Миналата година бяхме там и беше добре. Вътре е с меки повърхности и става и за по-малки деца.

# 892
Трябва ли? Тези са информативни. Никак не е удобно да му се губи на човек сламката на инфото.  Peace

# 893
И за мен ще е по-удобно да не е отчетна, т.е. да не е ограничена в броя страници.
Дано е възможно.

# 894
темата е пусната преди три години, поне някакво актуализиране на информацията от първия пост?
ще пиша и на Виви за мнение

# 895
темата е пусната преди три години, поне някакво актуализиране на информацията от първия пост?
ще пиша и на Виви за мнение
Който би създал новата тема едва ли ще започне да събира линкове наново, а после ще последва и един кух трафик на запис. Разбирам, ако беше някаква говорилня.  Peace

# 896
Ок, нека темата да остане така докато не се появи ентусиаст да актуализира данните и да пусне нова тема.

пп вместо "запис" - "включете известията"

# 897
Здравейте мами,аз търся актуална информация за детски клуб в кв.Красна поляна или в близост.По назад в темата бях попаднала на инфо за един,който от няколко години не съществува.Детето ми е на почти 3 г. и тъй като не ходи за момента на ясла,бих желала да разнообразя ежедневието му и да го събирам по-често с дечица.Ще бъда благодарна ,ако споделите впечатления!!!!! Simple Smile 

# 898
Ще паднете от много високо, ако изберете Слон балон. Усещането ми е, че последното място може да се нарече с една дума - кошмар. Това, ако в последните три години не е станало някакво чудо.  Peace
Нещо за клуб Слон Балон до парка Гео Милев? Имат ли добра анимация?
Досега сме ходили на рождени дни основно в Замъка и Приказка без край на Голаш. Там имат добра аниматорка - Нели. Но вече ни е поомръзнало.

Здравейте,

на нас също ни предстои скоро рожден ден и ме интерисува клуб Слон Балон в Гео Милев.
"Ами сега" какво имаш предвид ще паднете от много високо?

# 899
  • София
Здравейте,

Предстои ни рожден ден на сина ми, става на 8 г. и сме се ориентирали към Боулинг - Мега Екстрийм Боулинг в Люлин.
Може ли някакви мнения за там или за другите заведения от веригата?

Общи условия

Активация на акаунт