Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 384 961
  • 3 655
  •   1
Отговори
# 3 555
  • София
Хора, не бъркайте операцията с избора на екип. Секцио по медицински причини, независимо планувано или по спешност е БЕЗПЛАТНО. 900лв е цената за избор на екип, независимо кой как иска да ражда.
 Ако секциото е по желание, към цената за избор на екип се прибавя и цената за секцио и така стават 1400лв (то няма начин май да се ражда със секцио по желание без избор на екип. Специално в тази болница.)
 И към цялата сума се прибавят таксите за ВИП стаята.

# 3 556
Хора, не бъркайте операцията с избора на екип. Секцио по медицински причини, независимо планувано или по спешност е БЕЗПЛАТНО. 900лв е цената за избор на екип, независимо кой как иска да ражда.
 Ако секциото е по желание, към цената за избор на екип се прибавя и цената за секцио и така стават 1400лв (то няма начин май да се ражда със секцио по желание без избор на екип. Специално в тази болница.)

По-ясно не може да се обясни! Hug

# 3 557
  • София

Момичето по-горе е писало, че ще  бъде секцио по мед причини и все пак ще плати 1500лв?

# 3 558
  • Montana, Bulgaria
Някоя мама раждала лине със секцио по медициски причини БЕЗ избор на екип?

# 3 559
  • София
Ако клиентът не знае кое колко струва и какво точно плаща, може да плати всякаква сума, каквато му посочат. Нали за това тук опитваме да внесем яснота Simple Smile
 Ако лекарите са ѝ казали тази сума (аз останах с впечатление, че е от познати), може да си поиска разбивка - кое колко струва. И ако нещо се разминава с ценоразписа им или ѝ искат пари за нещо по каса, да се оплаче.
 При снаха ми тя и проследяващия я лекар решиха, че има медицинска причина. Но в родилното ѝ казаха, че съответната диагноза не е причина за секцио, тъй че ако го иска - плаща.

MoHu Todorinska, нямам личен опит, но имам познати раждали в различни болници ( и в тази също), които не избират екип и нищо не плащат. Секциото е извършено от екип на смяна.

# 3 560
На мен моята лекарка, която си ме гледа и която искам да бъде на раждането ми каза 900 лв. за избор на екип и по 45 лв. за ВИП стая. Грубо около 1500лв.

# 3 561
  • София
На мен моята лекарка, която си ме гледа и която искам да бъде на раждането ми каза 900 лв. за избор на екип и по 45 лв. за ВИП стая. Грубо около 1500лв.
Значи все пак раждането е 900 лв.
Сега, заплащането на ВИП стая е по 40 лв на вечер(освен, ако  е е в апартамента, ама там трудно да се наредиш), аз платих общо 1140 лв с операцията, но но останхме малко повече от предвиденото(6 нощувки) заради инфекция на бебето. Както и да ги гледаш 1500 лв няма да са... Simple Smile След секцио, ако всичко е наред на 5 ден ви изписват.. което са 4 нощувки. Simple Smile

# 3 562
  • София
Да нямате присъствие на таткото? То се доплаща. Друго което оскъпява при естествено е вип родилна.

# 3 563
  • в града на атомното слънце :)
Престоят в реанимация - 1 нощувка - не се заплаща.

# 3 564
  • Bulgaria
Тъй като имам пресни изживявания от преди 16 дни искам да споделя нещо. В случай че някоя мама занапред иска да направи избор на акушерка нека има предвид че Невелина Петрова и Ева Белишка са страхотни! Аз имах избор на лекар, но ако знаех за тези две акушерки по-рано бих ги избрала. Белишка е уникална, внимателна и всичко, което прави е с такъв професионализъм и спокойствие, че дори не разбирах кога е извършила сериозните манипулации. Много сърце трябва да има човек, за да работи това от дълги години и да остане толкова истински и грижовен! Hug Peace bouquet
Пожелавам на повече от вас да се паднат при Белишка или Петрова, за да се чувстват така, както аз в присъствиета на тези акушерки.  bouquet

# 3 565
Тъй като имам пресни изживявания от преди 16 дни искам да споделя нещо. В случай че някоя мама занапред иска да направи избор на акушерка нека има предвид че Невелина Петрова и Ева Белишка са страхотни! Аз имах избор на лекар, но ако знаех за тези две акушерки по-рано бих ги избрала. Белишка е уникална, внимателна и всичко, което прави е с такъв професионализъм и спокойствие, че дори не разбирах кога е извършила сериозните манипулации. Много сърце трябва да има човек, за да работи това от дълги години и да остане толкова истински и грижовен! Hug Peace bouquet
Пожелавам на повече от вас да се паднат при Белишка или Петрова, за да се чувстват така, както аз в присъствиета на тези акушерки.  bouquet

Абсолютно подкрепям споделеното за Ева Белишка. Познавам я лично, такава си е била винаги. Аз също и двата пъти съм раждала със секцио с избор на екипи, но дано сме полезни на дамите, които раждат по нормален път.

# 3 566
Аз като раждах 1997г. Ева ми беше акушерката и се похвали че и тя е бременна.Много лъчезарна.Дано има повече такива акушерки,че повечето са отвратителни,все едно не са жени/майки...

# 3 567
  • София
Първото ми раждане не тръгна добре и се наложи секцио, Невелина Петрова беше на смяна тогава. Никой не познавах в болницата. Бях изненадана от факта, че дойде на 3-тия ден да види дали кърмя и всичко наред ли е, как се чувствам. Естествено я запомних! При другото момиче с което лежах, освен лекаря, които и беше правил операция друг не дойде.
Второто, 1г 11м по-късно, родих нормално и за мой късмет беше тя пак на смяна. Изключително добре ми протече раждането! Няма да забравя как ми каза, че са на мое разположение и каквото и да реша ще ме подкрепят! Естествено постоянно се опитваха да разведряват обстановката и да ме разсейват от болката. Аз бях с избор на екип, д-р Киров ми беше водещият лекар, тъй като можеше пак секцио да се наложи! Мога само хубави неща да кажа и за двамата, въобще за всички, които бяха на смяна въпросната нощ!

# 3 568
  • В средата на времето
А има ли възможност да направиш избор само на акушерка? Преди 11 години родих със секцио първото си дете и сега искам да опитам да родя нормално. Въпреки че според лекарката ми, който ми води ЖК, едва ли ще ме оставят да родя нормално... Rolling Eyes
И друго - дават ли нощници в болницата или да си предвидя повече мои, които да занеса?

# 3 569
  • София
А има ли възможност да направиш избор само на акушерка? Преди 11 години родих със секцио първото си дете и сега искам да опитам да родя нормално. Въпреки че според лекарката ми, който ми води ЖК, едва ли ще ме оставят да родя нормално... Rolling Eyes
И друго - дават ли нощници в болницата или да си предвидя повече мои, които да занеса?

Дават оборотни, ако те приемат по спешнопст и не си носиш багажа, но те са като от хартия и яко спрват, така че трябва да си носиш.
Мен ми дадоха само докато се подготвя, защото не знаех, че ще раждам в деня на консултация и багажа ми беше вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт