Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 182

• 26 724
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
# 721
# 722
  • Пловдив

# 723
  • Пловдив
Мариана,Енгин ще се изстреля от гърлото на вулкана,ако това,което видях е вулкан.

Този на коня е възрастен актьор....с бяла коса. Все се надявам да се изстреля отнякъде момчето ни.... Толкова се изписа за участие, че ще се пръсна ако не е вярно. Ама комшийска му работа....

# 724
Мариана,Енгин ще се изстреля от гърлото на вулкана,ако това,което видях е вулкан.

Този на коня е възрастен актьор....с бяла коса. Все се надявам да се изстреля отнякъде момчето ни.... Толкова се изписа за участие, че ще се пръсна ако не е вярно. Ама комшийска му работа....

Как му видя косата,той е забраден,аз до сега го разглеждах  и мисля,че е той.
Да дадем задача на Марица да направи стоп кадри,вижда се крака,ръцете... Simple Smile
Лека нощ! Hug

# 725

снимки зад кадър

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.215372868535305.52213.1 … 563793&type=3
[/quote]
Боже,тази дали е зад кадър?Берен много щастлива!
 newsm78 newsm78 newsm78
А другите съм ги гледала ама пак ще ги видя?

# 726
Боже,тази дали е зад кадър?Берен много щастлива!
 newsm78 newsm78 newsm78
А другите съм ги гледала ама пак ще ги видя?
[/quote]

Всички снимки ,и тази ,пише,че са зад кадър.Сложих я да се види как се държат,
то и на другите се вижда,че се забавляват.Нали се говореше,че не били в добри
отношения. Simple Smile Simple Smile

# 727
Този сериал освен с разтърсващата,необикновена любов,с прекрасното изпълнение на всички актьори,които се раздаваха на 100% ме накара да се замисля за отношенията в това семейство. Толкова сплотени, чистосърдечни ,всеотдайни във  всяко начинание. Как всички искат кой с каквото може да помогне  на младото семейство. Няма тънки сметки,няма мерене на кантар кой колко и какво е дал. Няма дребнави намеци. Не само дават първоначален старт на младите, без да ги притесняват,с такт им правят подаръци, с които попълват празнотите в обзавеждането на дома им,зареждат хладилника им. Разбира се като казвам всичко това,изключвам Мукадес.Тази жена,според мен не е способна на чувства към никого и не я причислявам към семейството.Тя е готова да използва родните си деца,за да манипулира околните.Много ми се иска  и се надявам това да не е само на кино.

# 728
Все си мисля и аз,че са си били съвсем в добри отношения,ама какво ли не пишат!
Как иначе щеше да стане такъв уникален сериал!
Милка,бях писала скоро,че познавам едно турско семейство.Живеят всички,свекър,младо семейство
с децата,помагат си много,спазва се строго ерархията в семейството.Почти е така!

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 01:05 от valia_ing

# 729
Милка   bouquet отивам да сънувам  1countingsheep
първо ще се запиша в новата тема.
Лека нощ на всички! Simple Smile Simple Smile

Скрит текст:

# 730

Сънувай,сънувай,май само това ни остава.Лека нощ! Ако поставям снимки къде ще се отразят в 182 или183 тема.?

# 731
И аз,ама първо ще догледам преговорната серия и тогава,пък утре ще му мисля!
Лека!

# 732
# 733
# 734
Нощта носи спокойствие,а утрото идва с надежда.Пожелавам ви спокойствие и надежда!

Общи условия

Активация на акаунт