Време ни е за промяна №71

• 13 799
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Сигме, радвам се да те видя  Hug Hug Hug

# 136
Бамби, в Щерев цената била 2 бона. Най-евтино е във Варна ама нещо не ме кефи персонала и болницата. 600 лв. секцио за единаци и близнаци и 1200 лв. във випа.

Ванче, една със светла коса и на кок май беше на откриването, те я представиха все до вожда е наредена.

# 137
Максче, малко ти е тънка лигавицата за този ден, за това ти дава климара, защото с естрофема по-бавно нараства. Дано я направиш повече. Тъй като съм на хормонозаместваща терапия, пия 2х 1 Естрофем. Сега на този опит на 8 ден лигавицата ми беше 10 мм. Даже се стреснах да не стане много дебела, защото нали не било хубаво да е и много дебела. Но като почнах Утрогестана не беше нарастнала до трансфера много.
Хайде ще стискам този път всичко да е наред  Hug

# 138
  • София
В Бургас още по-евтино, нещо за 400лв пишеше, че и в моя квартал  Mr. Green
ама хич не ги знам какви са тия лекари там.

# 139
Нормалното раждане във Варна е 350 лв  Heart Eyes
Ама аз нали съм дебела глава, като съм казала в София та в София  Whistling Да ма пита човек после как ще ги мъкна до Варна, ама до там да стигна  Whistling

Да ти кажа честно не ти и трябва да ги знаеш какви са лекарите там. Като гледам тоя дето ми води ЖК как ми се предлага да ме срежел в 35 седмица, като че ли съм бахур та да ме реже, пълни идиоти  Whistling

# 140
  • Sofia
Ванче, Ивета се казва. Точна слаба с къса коса е. Нали гледахме тук снимките от Коледното парти на клиниката и някой от вас каза за една сестра от Владимиров май с къса, червеникава коса, че била зла и че е нова в Надежда. Аз тогава се чудех от къде ми е позната, щото в друга клиника не съм била. Е тази е административен секретар (не директор, сега погледнах визитката), чак сега зацепих, че я познавам от НЗОК. Ама тя с мен се държа много мило и любезно. Но все пак сме бивши колеги

Фели, малко е викаш 9М за 14 ден  newsm78 Нали минимума е 8? То аз най-много съм правила 12М на последната стимулация, дано Климарата подейства за 4 дена. Той две лепенки ми каза да си туря вожда.

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 17:49 от max17

# 141
не съм я видяла каката.
Досега се подготвях да издържа да стигна до анасьора и после до отделението.
Секциото е мамамата си трака. Ако на някой не му се налага да го избягва. Болката е нечовешка първият ден.
а раждането беше кошмар.
Нали след тоновете оня ден ми казаха спокойно да заспивам. И аз така направих.
Да ама заспала усещам как се подмокрям със страшна сила. Станах я това продължаваше да тече. Извиках сестрата с тайната надежда да съм се напикала. Направи проба и каза -вода си.
Викна дежурната лекарка и тя ми вика -раждаш. А аз крещях -не мога да раждам- много сме мънички. Опитваха се да ме успокояват но аз щях да припадна от страх. Звъннах на Дяволов и той вика -спокойно кортикостероида е направен, така че не се бой. Говориха с дежурната нещо си размениха информация и накрая ми каза- до сутринта няма д родиш.
Свалиха ме в предродилна а аз не спирах да плача. Сестрите постоянно ми се караха че си докарвам допълнително контрации и вредя на бебето. Гледах поне и малко да запазя самообладание. Стана сутринта, мина Дяволов и каза- ще видя кога мога да те срежа. Мина и цяла рота визитация и гламният лекар- проф. Николов каза -ти ни се за секцио. Абсурд някаков. Обясних му че с тия остатъци може от напъване да идат в главата, ама той не- нормално. Накрая с триста зора каза че ще приеме бележка от съдовият и така и стана- газ до съдовия и накрая дойде заветният параф. Междувремнно ме гледаха 10 пъти на монитор и накрая ме взеха и на ехографа. Оказа се че съм интелесен случай за медицински убечник. Та бебето без води общо взето нищо не се вижда- само му гледаха някви артерии и вени дали са му на мяснто.
Стана 2 часа и ме вкараха в операционна. Бебето го извадиха в 2 и 17. Ч,ух я как проплака и това беше най голямата ми награда през целият ми живот. Само ми я показаха и видях крачетата и едно дупе и това беше. Дяволов каза -опипах му главата и гарантирам на 100 процента че ще го бъде.
Сестрата сде върна да ми закачи гривната и каза -бебе 1400 грама и 43 сантиметра. Педиатрите ще и се зарадват.
После ми казаха че е само на кислородна палатка и сама си диша. Приличала ва мен, ама ще видя тая вечер дали е така.
Ми това е- много ми е още вълнуващо  Heart Eyes

# 142
Сигме,много се радвам да те видя  Hug Hug Hugбързо възстановяване на теб и Лия да наддава грамчета, че да се гушкате с тати в къщи
Ми то си е вълнуващо,нам как да не се чувстваш така!Важното е, че всичко е минало и , че сте добре и двете!

# 143
  • СОФИЯ
Сигме  hug hug newsm51
Бързо възстановяване миличка и много целувки за Лия  Hug Hug Hug Малката принцеса много, ама много бързо да порасне  Praynig Praynig Praynig

# 144
  • Sofia
Сигме, само мога да си представя какъв страх си брала, а това чакане сигурно ти се е струвало дни. Но важното е, че всичко завърши добре и си имаш своята дъщеричка  Heart Eyes Да пишеш довечера след като я видиш  Hug

# 145
  • София
Сигме и ти и Лия сте Железни.
До дни няма да имаш и помен от болката. Стискай зъбки още малко Hug Hug Hug Hug

# 146
  • софия
Леле, Сигме, страшничко звучи
Нищо, след няколко дена ще си по-добре и всичко ще забравиш  Hug Hug Hug

# 147
Сигме,  Hug Hug Hug Много, много се радвам, че всичко е минало добре, макар и по-рано от предвиденото.
Видя ли сега колко предвидливо си отказала на Дяволов да те пуска да си ходиш-друго си е да си под надзор на толкоз много лекари и сестри  
Целувки (виртуални) за малката  Grinning
 newsm51  love001 newsm51  love001

# 148
Сигме, Честито и вашата принцеса Лия много да ви радва и бързо да пораства и да си се приберете. Бързо се възстановявай и пий много ама много вода, че да те боли по-малко главата после.

# 149
  • София
Ох, Сигме, като те чета, на мен колко ми е вълнуващо..... пък камо ли на теб. Дано успееш да стигнеш тази вечер до бебка  Hug Бързо възстановяване ти желая, а Лия да наддава бързо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт